Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
hepsi pack paylaşımlarında var zaten ben oradan aldım
helal olsun
helal olsunHocam sakın o off shop a güncelleme yapma bence .d çok sorunlu bi sistem bende pack üzerinden sorunları duzeltiyordum. Hatta 1 fix de ben vereyim şimdi dosyayı atamiycam Lennt transmutation indirin orada uiscript deki changelook.py ile var olan dosyayı yer değiştirin yansıtma menüsünde ki butonların kayması duzelicektirŞu an pack taraflı hatalarını düzeltiyorum. Bitirdiğimde yayınlayacagım bu konu altından, Offlineshop için de güncelleme vereyim eklersin konuya, bilgi paylaştıkça güzeldir.
Hocam sakın o off shop a güncelleme yapma bence .d çok sorunlu bi sistem bende pack üzerinden sorunları duzeltiyordum. Hatta 1 fix de ben vereyim şimdi dosyayı atamiycam Lennt transmutation indirin orada uiscript deki changelook.py ile var olan dosyayı yer değiştirin yansıtma menüsünde ki butonların kayması duzelicektir
Offlineshop'un Sorunlarını Söyler Misin ?
Merhahabalar
Güncelleme 2, Yansıtma sisteminde ki buton kaymasını da böylelikle çözmüş olduk. uiscript.epk uiscript.eix dosyayını herhangi bir pack açıcı ile açıp içerisinde changelookwindow.py dosyamızı açıyoruz ve şu değerleri değiştiriyoruz.
Sizde olan,
Olması gereken,
Kanıt,
Güncelleme 2, Yansıtma sisteminde ki buton kaymasını da böylelikle çözmüş olduk. uiscript.epk uiscript.eix dosyayını herhangi bir pack açıcı ile açıp içerisinde changelookwindow.py dosyamızı açıyoruz ve şu değerleri değiştiriyoruz.
Sizde olan,
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Olması gereken,
Kanıt,
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)