kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

1-120 Official Server Files (Okan Çakın)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olkan41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 444
  • Görüntüleme Görüntüleme 59K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

hocam filesi daha indirip denemedim sadece merak ettiğimden soruyorum yanlış anlama element sisteminde bi sorun varmı

şuana kadar büyük bir sorunla karşılaşmadım ama bu yansıt sistemi ninja yay sorunu var ata bininçe yansıtma gidiyor ok takılı olmayınça sorun yok önçede bir filistede bu sorun vardı aklıma gelmiyor.bu yansıtma sisteminin ok çantasıyla bir sorunu var ama

Hocam şu yaptığın offline shop cidden berbat :D great off shop varken niye bu ki :P
@olkan41
Offline shop u tamamen devre dışı bırakabilmem için yardımcı olabilir misin great kurucam fix yapıcam biraz kullanılmaık files dediğin gibi :D inş büyük bişe çıkmasın da

Hocam şu yaptığın offline shop cidden berbat :D great off shop varken niye bu ki :p
@olkan41
Offline shop u tamamen devre dışı bırakabilmem için yardımcı olabilir misin great kurucam fix yapıcam biraz kullanılmaık files dediğin gibi :D inş büyük bişe çıkmasın da

Offlineshop filesta zaten vardı ben eklemedim indirdiğimde vardı. Offlineshop'un sorunları neler ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri