@olkan41
NOT; KESİNLİKLE YANLIŞ ANLAŞILMASIN KARALAMAYA FALAN ÇALIŞMIYORUM SONUÇTA ORTADA EMEK VAR.
Peki hocam, ama çok fazla kayma da var şuana kadar görebildiğim sonuçlar bunlar daha fazla bulursam yazarım uğraşacak arkadaşlar için
Ek olarak; Filesi ingilizce sürümüne alınca marketteki itemlerin fiyatları da gözükmüyor hocam
NOT; KESİNLİKLE YANLIŞ ANLAŞILMASIN KARALAMAYA FALAN ÇALIŞMIYORUM SONUÇTA ORTADA EMEK VAR.
Peki hocam, ama çok fazla kayma da var şuana kadar görebildiğim sonuçlar bunlar daha fazla bulursam yazarım uğraşacak arkadaşlar için
Ek olarak; Filesi ingilizce sürümüne alınca marketteki itemlerin fiyatları da gözükmüyor hocam
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
millet got olmuş uçuyor beyler filesi görüp beğeniyorsunuz hemen indiriyorsunuz ben indirdim baskası indiremesin diyorsunuz hemen kara kalem misali leke atmaya başlıyorsunuz konu kapansın die ulan varya tam bi neyse iyi forumlar.
bide files güzel görünüyor gibi ama işe yaramaz hatası çok sistem deneme için açılmış gibi
@olkan41
![]()
![]()
Kardeşim envanter genişletme sistemini turkmmoda olan xblackdragon mu neydi o arkadaşın paylaştığı. kaymaları kordinatlarını ayarlayarak yaparsın bu bir sorun değildir sadece kordinatları ayarlayacaksın bu kadar basit BU KADAR BASİT

ingilizceye alınca marketteki itemlerin neden satışları gözükmemesinin sebebi konuda var eğer konuyu sonuna kadar okursan anlarsın
yok ben okumam diyosan buyur sana güzel kardeşim benim locale_en.eix aç locale_game'ye şunu ekle
TOOLTIP_BUYPRICE1 [Sale Price]
yok ben okumam diyosan buyur sana güzel kardeşim benim locale_en.eix aç locale_game'ye şunu ekle TOOLTIP_BUYPRICE1 [Sale Price]
Kafası Şu İşlere Basan Bir İnsan İçin Konudaki Sorunlar Onun 1 Gününü Alır
Ama Bizim Kafa O Kadar Basmıyor Orası Ayrı Bir Olay 
Ama Bizim Kafa O Kadar Basmıyor Orası Ayrı Bir Olay 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)