farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

1-120 Official Server Files (Okan Çakın)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olkan41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 444
  • Görüntüleme Görüntüleme 59K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@olkan41
NOT; KESİNLİKLE YANLIŞ ANLAŞILMASIN KARALAMAYA FALAN ÇALIŞMIYORUM SONUÇTA ORTADA EMEK VAR.
Peki hocam, ama çok fazla kayma da var şuana kadar görebildiğim sonuçlar bunlar daha fazla bulursam yazarım uğraşacak arkadaşlar için
Ek olarak; Filesi ingilizce sürümüne alınca marketteki itemlerin fiyatları da gözükmüyor hocam

MdO5L6.png

31932748_170379243794512_619398287685844992_n.png

millet got olmuş uçuyor beyler filesi görüp beğeniyorsunuz hemen indiriyorsunuz ben indirdim baskası indiremesin diyorsunuz hemen kara kalem misali leke atmaya başlıyorsunuz konu kapansın die ulan varya tam bi neyse iyi forumlar.

bide files güzel görünüyor gibi ama işe yaramaz hatası çok sistem deneme için açılmış gibi

@olkan41
NOT; KESİNLİKLE YANLIŞ ANLAŞILMASIN KARALAMAYA FALAN ÇALIŞMIYORUM SONUÇTA ORTADA EMEK VAR.
Peki hocam, ama çok fazla kayma da var şuana kadar görebildiğim sonuçlar bunlar daha fazla bulursam yazarım uğraşacak arkadaşlar için
Ek olarak; Filesi ingilizce sürümüne alınca marketteki itemlerin fiyatları da gözükmüyor hocam

MdO5L6.png

31932748_170379243794512_619398287685844992_n.png

Kardeşim envanter genişletme sistemini turkmmoda olan xblackdragon mu neydi o arkadaşın paylaştığı. kaymaları kordinatlarını ayarlayarak yaparsın bu bir sorun değildir sadece kordinatları ayarlayacaksın bu kadar basit BU KADAR BASİT :)

ingilizceye alınca marketteki itemlerin neden satışları gözükmemesinin sebebi konuda var eğer konuyu sonuna kadar okursan anlarsın :) yok ben okumam diyosan buyur sana güzel kardeşim benim locale_en.eix aç locale_game'ye şunu ekle

TOOLTIP_BUYPRICE1 [Sale Price]

Kafası Şu İşlere Basan Bir İnsan İçin Konudaki Sorunlar Onun 1 Gününü Alır :) Ama Bizim Kafa O Kadar Basmıyor Orası Ayrı Bir Olay :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri