HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Edit
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
@olkan41 Emegine saglık kardeşim her yiğidin gönlü olmaz böyle filesi ücretsiz paylaşmaya umarım daha iyi yerlere gelirsin başarılar dilerimBende bekliyorum clienti
Öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim. Gönlü olmamasının sebebini bilmiyorum valla benim içinden ne geçti bilio musun?
ben yıllardır metin2 oynuyorum daha doğrusu ilk başladığım zamanlarda Manas vardı orada 67 leveldim sonra ban yedimneyse yıllar oldu pvp serverlar açıldı hep pvp serverim olsun gm olmak isterdim sonra yine aradan yıllar geçti buraya geldik GM olmak artık benim için tussuz yemeğe benziyor yaşım 25 kendi işletmem var bu işe zevk olarak bakıyorum inan maddi kazanç olarak bakmıyorum hee bazen kafam esiyor server açacağım diyorum sonra vazgeçiyorum demem o ki 3 5 yıl sonra belki bilmedin seneye belki burada olmayacağım metin2 işlerini bırakacağım birgün bilgisayarımda metin2 adında hiç bişey olmayacak yani ben pvp server kurmayacaksam bu filesin benim bilgisayarımda ne işi var ayrıca maddi kazanç sağlasam ne olur kaç milyar kazanacağım kaç bin lira kazanacağım satılık fileslarda olan sistemlerin %95'i zaten Free olarak paylaşılmış satın alacağınıza alt yapı files bulun ekleyin
neyse fazla uzattım
![]()
![]()
%50 şuan yükleniyor daha
Sorunsuz Uzaktan Market Sistemi ve Sorunsuz Official Grup Arama Sistemi Ekledim Konuya Güncelleme Olarak Getireyim mi
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Arkadaşa Öncelikle Teşekkür Ederim.
Arkadaşlar Linkleri Güncelliyorum. 7 Saat Sonra Upload Olacak. Sizi Linksiz Bıraktığım İçin Ayrıca Kusura Bakmayın
şu hayvanla uğraşmayın garibim biraz asabi.at dediyin hırçın olur.![]()
At hırçın yaa ben seni takip edemem diyo senin arkandan köpek gibi sana muhtaçım gibi yaşayamam diyor ben tek tabanca takılır sahibime itaat etmem diyor. Napsın zavalli o da hakli nerden bilsin küçük yaşta seyis tarafından annesi öldürülüp kendisinin rehin alınacağını.
@olkan41 Emegine saglık kardeşim her yiğidin gönlü olmaz böyle filesi ücretsiz paylaşmaya umarım daha iyi yerlere gelirsin başarılar dilerimBende bekliyorum clienti
Vegasın Sistemleri Yok ki sildim vegasın sistemleri bana göster bakalım filesta hangi sistem ücretli resimlere bak bakalım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)