farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

1-120 Official Server Files (Okan Çakın)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olkan41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 444
  • Görüntüleme Görüntüleme 59K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Hocam kusura bakmayında çok fazla bug var yani güzel files de resmen sistem ekleyip geçmişsiniz :( normal pakete won sistemi ve yansıtma sistemini eklemişsiniz off shop da öyle şeylerden eser yok siliniyor direk. Kusura bakmayın bu filesin üstünde en az 4 5 ay durulması lazım galiba :( sorunları fixleyene kadar ömür biter
31960395_170382163794220_364951308240683008_n.png

31944098_170381117127658_5858182688476758016_n.png

3 ve 4 Envanterde İtemler Vardı O İtemler Orada Varken Envanter Genişletme Sistemini Ekledim Onun İçin O İtemler Envanter Genişletmenin Altında Kaldı O Bir Sorun Değildir.

Rüzgarın Ayakkabıları ise yansıtmada bugda kaldı yeni rüzgarın ayakkabılarını getirirsen envanterine sorunsuz yansıtmasız gelir. Envanterdeki rüzgarın ayakkabıları yansıtma bugunda kaldı sorun yok yani.

Bugları fixlemeye 4 5 ay vermişsiniz 4 5 ay içinde 50 tane files yapılır kardeşim sen çok fazla söyledin benim gördüğüm sorunları konuya yazdım zaten bakabilrsin :D

HOCAM 1234 12345 123456 DENEDİM HERŞEYİ OLMUYOR HATA VERİOR HALA PUTTY DEN DEGİŞTRDİM ŞİFREYİ HALA AYNI YARDIMCI OLRMSN

millet got olmuş uçuyor beyler filesi görüp beğeniyorsunuz hemen indiriyorsunuz ben indirdim baskası indiremesin diyorsunuz hemen kara kalem misali leke atmaya başlıyorsunuz konu kapansın die ulan varya tam bi neyse iyi forumlar.

bide files güzel görünüyor gibi ama işe yaramaz hatası çok sistem deneme için açılmış gibi

Sistem denemek için yapmadım filesi milletin ne dediği beni ilgilendirmez bi sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım isteyen karalar isteyen memnun olur bu benim için sorun değildir artık çünkü files benden çıkmış artık isteyen kullanılır isteyen kullanmaz bu kişinin isteğine kalmış. Tekrar söylemek istiyorum ben filesi sistem denemek için yapmadım sistemleri ekledim ve eklediğim sistemlerin buglarını fixlemeye çalıştım kafamın bastığı yere kadar yapmaya çalıştım bu hayatta hiç bişey imkansız değildir bir bug varsa elbette fix'ide vardır ama onu bulmak ve yapmak mesele. Ben filesi indirdiğimde hazır 3 5 sistem vardı ama o sistemlerin bugları varmı diye kontrol etmedim. Ben sadece kendim eklediğim sistemlerin buglarını kontrol ettim. Olan buglarıda veya sorunları konuya ekledim. Onun dışında bişey kontrol etmedim. Bugları kontrol edersiniz kafanız basıyorsa fixlersiniz yok kafanız basmıyorsa silersiniz filesi bu hayatta olay her zaman bundan ibarettir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri