Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

1-120 Official Server Files (Okan Çakın)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olkan41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 444
  • Görüntüleme Görüntüleme 59K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar Offical envanter genişleme de ki buton kaymasının düzeltmesini paylaşıyorum. Locale/ui/inventorywindow.py açıyoruz. Nopedat++ ile 339 sayısını aratıyoruz. Ve sayıyı 342 ile değiştiriyoruz. Yaklaşık olarak 10 tane var hepsini değiştirin.

Merhaba arkadaşlar Offical envanter genişleme de ki buton kaymasının düzeltmesini paylaşıyorum. Locale/ui/inventorywindow.py açıyoruz. Nopedat++ ile 339 sayısını aratıyoruz. Ve sayıyı 342 ile değiştiriyoruz. Yaklaşık olarak 10 tane var hepsini değiştirin.

İşte bu ya Adam yapıyor abi :) Bunlar Sorun değil zaten abi bunlar en basit şeyler sadece kordinat ayarları gerek. Teşekkür Ederim Kardeşim.

İşte bu ya Adam yapıyor abi :) Bunlar Sorun değil zaten abi bunlar en basit şeyler sadece kordinat ayarları gerek. Teşekkür Ederim Kardeşim.
Şu an pack taraflı hatalarını düzeltiyorum. Bitirdiğimde yayınlayacagım bu konu altından, Offlineshop için de güncelleme vereyim eklersin konuya, bilgi paylaştıkça güzeldir.

Şu an pack taraflı hatalarını düzeltiyorum. Bitirdiğimde yayınlayacagım bu konu altından, Offlineshop için de güncelleme vereyim eklersin konuya, bilgi paylaştıkça güzeldir.

Eyvallah Gönlü Zengin Kardeşim Benim Ellerin Dert Görmesin. Bende Elimden Geldiğince Yardım Etmeye Çalışacağım Bende Elementlere Bakıyorum Şuan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri