Merhaba arkadaşlar Offical envanter genişleme de ki buton kaymasının düzeltmesini paylaşıyorum. Locale/ui/inventorywindow.py açıyoruz. Nopedat++ ile 339 sayısını aratıyoruz. Ve sayıyı 342 ile değiştiriyoruz. Yaklaşık olarak 10 tane var hepsini değiştirin.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Merhaba arkadaşlar Offical envanter genişleme de ki buton kaymasının düzeltmesini paylaşıyorum. Locale/ui/inventorywindow.py açıyoruz. Nopedat++ ile 339 sayısını aratıyoruz. Ve sayıyı 342 ile değiştiriyoruz. Yaklaşık olarak 10 tane var hepsini değiştirin.
İşte bu ya Adam yapıyor abi
Bunlar Sorun değil zaten abi bunlar en basit şeyler sadece kordinat ayarları gerek. Teşekkür Ederim Kardeşim.Şu an pack taraflı hatalarını düzeltiyorum. Bitirdiğimde yayınlayacagım bu konu altından, Offlineshop için de güncelleme vereyim eklersin konuya, bilgi paylaştıkça güzeldir.İşte bu ya Adam yapıyor abiBunlar Sorun değil zaten abi bunlar en basit şeyler sadece kordinat ayarları gerek. Teşekkür Ederim Kardeşim.
Şu an pack taraflı hatalarını düzeltiyorum. Bitirdiğimde yayınlayacagım bu konu altından, Offlineshop için de güncelleme vereyim eklersin konuya, bilgi paylaştıkça güzeldir.
Eyvallah Gönlü Zengin Kardeşim Benim Ellerin Dert Görmesin. Bende Elimden Geldiğince Yardım Etmeye Çalışacağım Bende Elementlere Bakıyorum Şuan

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)