farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

1-120 Official Server Files (Okan Çakın)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olkan41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 444
  • Görüntüleme Görüntüleme 59K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Offlineshop Sorunları ne aga söylede bilelim yani :D

Merhaba, var olan dosyaların kodları sadeleştirip güncelleme ile sunmak daha mantıklı, başka sistemlerden kesip koymak biraz risk işleri oluyor. Offlineshop konusunda umutsuz değilim daha source yi kurup build işlemlerine başlamadım. Sorunları çözecem, ben değiştirme yapmayacagım. İlk sırada olan pet sistemini tamamiyle GF tarzı yapalım. Ayrıca sende güncellemerini paylaş , unutma bilgi paylaştıkça güzeldir.
Hocam sakın o off shop a güncelleme yapma bence .d çok sorunlu bi sistem bende pack üzerinden sorunları duzeltiyordum. Hatta 1 fix de ben vereyim şimdi dosyayı atamiycam Lennt transmutation indirin orada uiscript deki changelook.py ile var olan dosyayı yer değiştirin yansıtma menüsünde ki butonların kayması duzelicektir

Merhaba, var olan dosyaların kodları sadeleştirip güncelleme ile sunmak daha mantıklı, başka sistemlerden kesip koymak biraz risk işleri oluyor. Offlineshop konusunda umutsuz değilim daha source yi kurup build işlemlerine başlamadım. Sorunları çözecem, ben değiştirme yapmayacagım. İlk sırada olan pet sistemini tamamiyle GF tarzı yapalım. Ayrıca sende güncellemerini paylaş , unutma bilgi paylaştıkça güzeldir.

Yahu delircem lan offlineshopta ne sorun var :D :D

Bende devoloper değilim ama bulduklarını yazarım hocam o yansıtma fixini atmistim bende .d efektler ile ilgili bişey yapabilir miyim bilmiyorum at da öyle deniycem ama umutsuzum dediğim gibi devoloper değilim elimden geldiği kadar .p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri