Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
https://forum.turkmmo.com/konu/3519...meli-yeni-gorunumlu-cevrimdisi-pazar-sistemi/
Sanirim buradaki off shop hocam .d istersen güncellemeleri getir sorun bol fixleri görüyon 30 tane fix var bende sayan şimdi tek tek .d telefondayim mesaj atarken can cekisiyorum kb
Offlineshop'u test et gördüğün sorunları yaz test etmeden sorun var demek hee test edipte sorun gördüysen söyle bileyim hangi sorun var. konudaki offlineshop mu bilmiyorum konuda görünüm sadece offlineshop KeN'indir.
Bende devoloper değilim ama bulduklarını yazarım hocam o yansıtma fixini atmistim bende .d efektler ile ilgili bişey yapabilir miyim bilmiyorum at da öyle deniycem ama umutsuzum dediğim gibi devoloper değilim elimden geldiği kadar .p
Bende Attan Umutsuzum At takip etmiyor sıkıntı abi

Ya ne hüdüğü belirsiz bi off shop sen beni dinle .d great ekle buna bence daha iyi olurOfflineshop'u test et gördüğün sorunları yaz test etmeden sorun var demek hee test edipte sorun gördüysen söyle bileyim hangi sorun var. konudaki offlineshop mu bilmiyorum konuda görünüm sadece offlineshop KeN'indir.
Ya ne hüdüğü belirsiz bi off shop sen beni dinle .d great ekle buna bence daha iyi olur
Laa offlineshop sistemini silmek her babayiğidin harcı değil haa
valla yıl alır yıl silene kadar 
.d gizle o zmn bu kullanılmasın great ekle 2 off shop olursa ne olur ki djhdhdhxgdLaa offlineshop sistemini silmek her babayiğidin harcı değil haavalla yıl alır yıl silene kadar
![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)