- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Konuyu uzatma gibi bi amacım yok. Sen yetkililere cevap ver. Konuyu çöz ondan sonra isterse konu kapatılsın önemli değil @DarkKnights
Son düzenleme:
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
@bulutmedya canlı destek konuşmasında Zafer Tümer isimli kişinin kendisini dolandırdığını söylemiş müşteriniz sizde yanıt olarak departmanım demişsiniz bu konuya iligli açıklamanızı bekliyorum
@Huysuzkdd27 Sizden de aynı şekilde Zafer Tümer diye bahsettiğiniz kişi ve sizi dolandırdığıyla ilgili kanıtlı bir açıklama bekliyorum
Bunun dışında her iki taraftanda internetten tarih saat sayfasını açarak aranızda geçen skype konuşmalarını minimum 3'er saniye gösterecek, hızlı hızlı geçmeyecek ve konuşmadaki yazıların anlaşılır bir şekilde göstererek video çekmesini istiyorum
@Huysuzkdd27 Sizden de aynı şekilde Zafer Tümer diye bahsettiğiniz kişi ve sizi dolandırdığıyla ilgili kanıtlı bir açıklama bekliyorum
Bunun dışında her iki taraftanda internetten tarih saat sayfasını açarak aranızda geçen skype konuşmalarını minimum 3'er saniye gösterecek, hızlı hızlı geçmeyecek ve konuşmadaki yazıların anlaşılır bir şekilde göstererek video çekmesini istiyorum
Son düzenleme:
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
@bulutmedya canlı destek konuşmasında Zafer Tümer isimli kişinin kendisini dolandırdığını söylemiş müşteriniz sizde yanıt olarak departmanım demişsiniz bu konuya iligli açıklamanızı bekliyorum
Bunun dışında her iki tarafta internetten tarih saat sayfasını açarak aranızda geçen skype konuşmalarını minimum 3'er saniye gösterecek, hızlı hızlı geçmeyecek ve konuşmadaki yazıların anlaşılır bir şekilde göstererek video çekecek
Anlaşıldı hemen uyguluyorum. Bu mesaja editlenecektir.
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
@DarkKnights biz zaten video çekmiştik 2 saat önce her şeyi detaylı bir şekilde saati saatine sesli bir şekilde anlatımını çektik videoda kişinin kötü içerikli fotoğrafları yolladığı için özelden yolladım burada paylaşmanın doğru olmadığını söylemiştiniz.
Küfür tarihinden hizmet sonlanmasına kadar,
Bir diğer konu zafer adlı bir çalışanımız yok olmadı da,
Kişi gelip bize birilerini sordu biz sadece tanıyoruz dedik diye o gün bugündür bizim çalışanımız olduğunu ve kül yutmaz olduğunu iddia ediyor bizim asla böyle bir çalışanımız yok sadece tanıyoruz daha önce bir kaç sistem satın almıştık kendisinden o kadar sanki almış ta biz kefil olmuşuz gibi söylentileri var ise ki var gördüm onlarında kanıtlarını atabilir.
Tekrar söylüyorum zafer adında hiçbir zaman personelinimiz çalışanımız olmadı.
Küfür tarihinden hizmet sonlanmasına kadar,
Bir diğer konu zafer adlı bir çalışanımız yok olmadı da,
Kişi gelip bize birilerini sordu biz sadece tanıyoruz dedik diye o gün bugündür bizim çalışanımız olduğunu ve kül yutmaz olduğunu iddia ediyor bizim asla böyle bir çalışanımız yok sadece tanıyoruz daha önce bir kaç sistem satın almıştık kendisinden o kadar sanki almış ta biz kefil olmuşuz gibi söylentileri var ise ki var gördüm onlarında kanıtlarını atabilir.
Tekrar söylüyorum zafer adında hiçbir zaman personelinimiz çalışanımız olmadı.
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Video @DarkKnights 'a Özel mesaj olarak atılmıştır.
Sansürleme yapamadığım için bu şekilde olmuştur. Konuyu takip eden arkadaşlar video link için özel mesaj atabilirsiniz.
Sansürleme yapamadığım için bu şekilde olmuştur. Konuyu takip eden arkadaşlar video link için özel mesaj atabilirsiniz.