- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,557
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -120
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
@bulutmedya 96 saat içerisinde açıklama yapınız
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
@bulutmedya 96 saat içerisinde açıklama yapınız
Olay çok basit kişinin hizmetini bizzat açılmamak üzere sonlandırdık, müşteri hesabını silmedik sadece askıya aldık ve sözleşmeye uymadığı için zaten saygısızlık değil bu haddinden fazla hareketler sonucu sonlandırılmış bir hizmetin iadesi asla olamaz.
Sebebine gelir isek, mubarek bayram seviyemi düşürmek istemiyorum arkadaşımız konuda dini değerlerden, kul hakkından bahsetmiş çok gülünecek bir durum çünkü hizmet sonlanmasının sebebinin açıklamasını bitirdiğim zaman anlamış olacaksınız.
Hani bir insanoğlu kötü olur, saygısız olur, terbiyesiz olur, hadsiz olur bunlar dünyanın değişmeyen kötü yönlerinden bir kaçı fakat bir insan bu kadar mı yani şey olur artık sıfatlandıramıyorum kişinin yaptığı şeylerin hangi sınıfa girdiğini bulamadım,
Farklı bir firmada olan bakiyeyi hizmet kullanması için bize transfer etmek istediğini iletti bizde ekledik meğerse o firmadan bakiye eklenince iade olmadığı için bize yöneltti ama bizde de olmaz bunun farkında değildi, işler istediği gibi gitmeyince bugun attığı bildirim:
Bunlar yetmezmiş aşırı şekilde aile ve dini değerlere değer verilen skype görüşmeleri,
Artık ahlaksızlık mı diyeyim terbiyesizlik mi diyeyim, insalığa sığmayan şeyler, bunca şeyden sonra dünya tersine dönse kişiye boyun asla eğmeyeceğiz, konunun yarısından fazlası yalan zaten yok efendim tehdit etmişiz de yok bilmem ne, forum üzerinde şikayet açmış diye hizmetini sonlandırmışmışız da dolandırmışız da şikayet konusu açmadan önce hizmetin sonlandırılmış zaten tarihlerine saatlerine bakılabilir.
Açıklamamız bu kadardır.
Son düzenleme:
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,557
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -120
- DevLira
- 0
Olay çok basit kişinin hizmetini bizzat açılmamak üzere sonlandırdık, müşteri hesabını silmedik sadece askıya aldık ve sözleşmeye uymadığı için zaten saygısızlık değil bu haddinden fazla hareketler sonucu sonlandırılmış bir hizmetin iadesi asla olamaz.
Sebebine gelir isek, mubarek bayram seviyemi düşürmek istemiyorum arkadaşımız konuda dini değerlerden, kul hakkından bahsetmiş çok gülünecek bir durum çünkü hizmet sonlanmasının sebebinin açıklamasını bitirdiğim zaman anlamış olacaksınız.
Hani bir insanoğlu kötü olur, saygısız olur, terbiyesiz olur, hadsiz olur bunlar dünyanın değişmeyen kötü yönlerinden bir kaçı fakat bir insan bu kadar mı yani şey olur artık sıfatlandıramıyorum kişinin yaptığı şeylerin hangi sınıfa girdiğini bulamadım,
Farklı bir firmada olan bakiyeyi hizmet kullanması için bize transfer etmek istediğini iletti bizde ekledik meğerse o firmadan bakiye eklenince iade olmadığı için bize yöneltti ama bizde de olmaz bunun farkında değildi, işler istediği gibi gitmeyince bugun attığı bildirim:
İkinci bir gelen bildirim:
Bunlar yetmezmiş aşırı şekilde aile ve dini değerlere değer verilen skype görüşmeleri,
NOT: Bu sadece bir açıklamadır ekte göreceğiniz bazı kötü içerikler için çok çok özür dileriz.
Artık ahlaksızlık mı diyeyim terbiyesizlik mi diyeyim, insalığa sığmayan şeyler, bunca şeyden sonra dünya tersine dönse kişiye boyun asla eğmeyeceğiz, konunun yarısından fazlası yalan zaten yok efendim tehdit etmişiz de yok bilmem ne, forum üzerinde şikayet açmış diye hizmetini sonlandırmışmışız da dolandırmışız da şikayet konusu açmadan önce hizmetin sonlandırılmış zaten tarihlerine saatlerine bakılabilir.
Açıklamamız bu kadardır.
Küfürlü olduğu için kanıt olarak attığınız fotoğrafları kaldırdım küfürlü olan kısımları sansürleyip mesajınızı düzenleyin. Buraya ahlaksız bir fotoğraf atılmayacak kadar da düşünceli ya da o olgunluğa sahip olduğunuzu düşünüyorum.Mesajınızda yer alan ahlaksız fotoğraftan dolayıda şikayet konusu çözüldükten sonra ceza alacaksınız.
Müşterinin bahsettiği söz verme olayı nedir? Ayrıca müşterinizin sunucusunu küfür ettikten sonra mı yoksa etmeden önce mi kapattınız bunuda kanıtıyla birlikte diğer mesajınıza ekleyin.Son olarak müşteri hesabında 209 TL bakiye olduğunu söylüyor bununla ilgilide açıklamanızı bekliyorum
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Uzun uzun yazmışsın eline sağlık da hangi hakka dayanarak benim sunucumu kapatırsın hangi hakla benim 209 TL bakiyemi silersin.
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Sen benim sunucumu kapatır. 1000 TL paramı çöp edersen. 209 TL parama konarsan ettiğim küfürler az bile. Daha fazlasını bekle benden. Sunucu kapatılmadan parama el koyulmadan önce size en ufak bile hakaret edilmemiştir varsa ispatınız buyrun. @bulutmedya @DarkKnights