- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Güncel tutan tüm kardeşlerimden Allah razı olsun.
Forumturkmmo'ya Açılan Şikayet başvurum sonucu sunucumun kapatılması ve bakiyemin silinmesi. Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi hiç bir sebep içermeden kapattılar sunucumu. Neymiş efendim küfür edilmiş. Onlardanda kanıt görüntüsü istiyorum? Ben arkadaşlarıma bildirdim beni dolandırdılar diye benden habersiz girip küfür etmişler ben ne yapabilirim? Toplam reklamlar dahil 1000 TL harcadığım sunucuyu kapattılar ve site içerisinde 209 TL olan bakiyemi silip bulutmedya.org'daki üyeliğimi sildiler. Haliylen sunucu kapatılınca küfür ettim. (küfür kapatıldıktan sonra gerçekleşmiştir) Tehdit ediyorlar daha haklıymış gibi dava açacağız diyor
Burdan da yazıyorum her yerden yazıyorum. Bana lütfen rica ediyorum dava açın
DAHA FAZLA KANIT EKLENECEK KONU SÜREKLİ GÜNCELLENECEK.
YENİ EKLENEN KANIT VİDEOM.
KANIT VİDEOSUNDA GÖSTERMEYİ UNUTMUŞUM BULUTMEDYAYA AKTARILMIŞTIR.
Forumturkmmo'ya Açılan Şikayet başvurum sonucu sunucumun kapatılması ve bakiyemin silinmesi. Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi hiç bir sebep içermeden kapattılar sunucumu. Neymiş efendim küfür edilmiş. Onlardanda kanıt görüntüsü istiyorum? Ben arkadaşlarıma bildirdim beni dolandırdılar diye benden habersiz girip küfür etmişler ben ne yapabilirim? Toplam reklamlar dahil 1000 TL harcadığım sunucuyu kapattılar ve site içerisinde 209 TL olan bakiyemi silip bulutmedya.org'daki üyeliğimi sildiler. Haliylen sunucu kapatılınca küfür ettim. (küfür kapatıldıktan sonra gerçekleşmiştir) Tehdit ediyorlar daha haklıymış gibi dava açacağız diyor
Burdan da yazıyorum her yerden yazıyorum. Bana lütfen rica ediyorum dava açın
DAHA FAZLA KANIT EKLENECEK KONU SÜREKLİ GÜNCELLENECEK.
YENİ EKLENEN KANIT VİDEOM.
KANIT VİDEOSUNDA GÖSTERMEYİ UNUTMUŞUM BULUTMEDYAYA AKTARILMIŞTIR.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ya gözünü seveyim bi çekil ya, burada bana adamlıktan, olgunluktan, şeref ve terbiyeden bahsedecek en son adamsın sen bu bahsettiğim özelliklerin hepsi sende noksan,
Müşterine üstüne basa basa cahil cahil diye şikayet konularında ağlayan, sonra " geçirdim içinde çeviriyorum haberin yok" gibi pis bir cümle kullanman ki zaten bu yorumu bizzat benim şikayet edip 5 gunluk ban yemen yani bunları unutmadık hala şikayet konularından, seni tanımayanlara buradan çok güzel prim yapıyorsun fırsattan istifade ama tanıyan tanıyor bence sen artık laf kalabalığı yapma aşırı derecede gülünç ve komik bir duruma düşüyorsun,
Bu arada yetkiliye yağ çekişin gözden kaçmıyor,
Anlamadığım nokta şu konuyu bilmiyorsunuz etmiyorsunuz gelmişsiniz aa terbiyesiz bilmem ne arkadaşım konu sonuçlandı sonuçlandığı halde ben bu iftirayı kabul etmiyorum dedim zaten sizi neden bu kadar geriyor,
İnanmıyorum ya üzerinden para kazandığı insanlar için açtığı şikayet konularında cahil diye nitelendiriyor, kendisi hakkında kötü yorum yapılınca içine geçirdim çeviriyorum bilmem ne diyor ondan sonra gelmiş burda bize terbiyeli ayaklarına yatıyor.
Ayrıca 2 3 firma benim cümlelerimi çalıyor demişsin, ya bi kak sitede kullanılan bütüm yazılar makale çalıntısı ayrıca sen önce siteni güncelle hala sitende paypal ile anında alışveriş yazmışsınız ama paypal ödemesi kabul etmiyorsun.
Yani çok açığınız var arkadaşım burada beni eleştirmek yerine bildirim gönderen müşterilerinize geri dönüş yapın işinize bakın goy goy yaparak boş laf yapmayın, sadece laftasınız, icraata gelince olgunluk bilmem ne fasa fiso.
Beni güldürüyorsunuzİsmail karaoğlan kişisini size sorduğumuzda tanımadığınızı belirtip. Videoyu size sunduğumuzda muhasebeciniz olduğunu ve öğrenince ilişkinizi kestiğinizi belirttiniz. Afedersinizde bir firmanın geliri ve gideri bu kişinin adına ödeniyorsa. Firmayla bağlantısı yok die bir cümle kurmanız kadarda saçma birşey yok.
Gayet kimin ne olduğunu biz görüyoruz fazla kendinizi zorlamayın.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Forumda Satış Yapan OyunDeresi Adlı Bilişim Sanırsam Bulutmedyaya Bağlı Bir Firma BulutMedya İse Zaten Forumdan Uzaklaştırıldı Bence Oyun Deresi Adlı Bilişimi Bir İnceleyin
![]()
Şakamı yapıyorsun arkadaşım kimin ne çocukluğuna veriyorsun senin yaşın kadar benim yarı yaşım var bu neyin havası.
Var ya bütün yorumlar tamamda konu üzerinden prim yapma taktiğiniz kadar sağlam bir yorum görmedim tebrik ediyorum,
Bir de hakkımı helal ediyorum diyor, bir kaç ay yıl geçsede rankı geri istemeyeceğim rahat olabilirsiniz en ufak bir çabam olmayacak rank için, siz sanırım kendinizle karıştırdınız beni sizinde konularınızı gördük kardeşim müşteriye " geçirdim şuan içinde çeviriyorum " cümlenizi hala hatırlıyorum, yani uzun lafın kısası kimse basit ve masum ayaklarına yatmasın herkesin ne olduğunu biz biliyoruz, tabi asıl amacınız bilmeyenlerin noksanlarından faydalanıp aldatmak değilse![]()
50 Yaşında ki bi insanın olgunluğunu göremiyorum hatta karşımda olgun bir insan göremiyorum.
Sen kimsin ki senin üstünden prim yapacağım ben? Senin benim üstümden yaptığın prim için laf ettim ben ayrıca turkmmo konularını gez benden esinlenip yazdığım şeyleri kopyalan firmacıklar bile var 2 kelime üretip bir cümle kurmaktan aciz insanlar sen ise yaptığın hareketle bir karaktersizlik örneği gösterdin fake hesaptan karalama da neymiş?
Pişkinlik yapma, terbiyesizlik yapma. 50-60 tl için şu düştüğün durumlar her şeyi kanıtlıyor bizde çok iade verdik haklıyken de ama şu pişkinlik yakışmıyor.
Ben rank almak için bi ara 3 müşteri bulup tek tek iade yaptım 400 tl kadar ki küfür yemiş olmama rağmen, turkmmo olmadan da satış yapıyorduk ancak mevzu şu;
Turkmmo bir marka oyun işi yapıyorsan burası senin yüzün olabilecek bir yer nasıl r10 bir marka ise burası da bir marka ve bir şirket.
@DarkKnights; Şimdi bu adamın ne suçu var küfür ediyorsun? Benimde çok kızdığım ağır konuştuğum oldu ama küfür ayrı bir şey nasıl sen istemiyorsan edilmesini etmeyeceksin arkadaşım.
Hala burada sana yorum yaptırmaları bile gereğinden fazla adil bil ortam olduğunu gösterir.
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,557
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -120
- DevLira
- 0
@Huysuzkdd27 eklediğiniz kanıtlarda sadece skype ve canlı destek üzerinden yapılan konuşmalarda firmanın sunucunuzu kapattığı hesabınızı sildiği gözükmüyor bu yüzden kanıtlar yeterli olmadığı için ek kanıt eklemeniz gerekiyor yoksa konuyu kapatıcam.Bu yüzden şimdilik firmayı konuya açıklama yapması için davet etmedim
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Efendim kapatıldığına dair bi bilgi verilmedi. fakat sitem ve oyunum kapatıldı. http://stylus2.com/index.html gördüğünüz gibi kapalı. Oyunumda kapalı hiç
Birşeye erişemiyorum. Bulutmedya.org üzerinden kaydım silinmiş. Ödeme bildirimlerim ve hizmetlerim orada mevcuttu. Nerden bileyim bana böyle bir davranış sergileyeceklerini bilseydim kanıt alırdım. Fakat dolandırılır dolandırılmaz bulutmedya.org dan kaydım silindi. Buna dayanarak benden başka kanıt isteyiniz.
Birşeye erişemiyorum. Bulutmedya.org üzerinden kaydım silinmiş. Ödeme bildirimlerim ve hizmetlerim orada mevcuttu. Nerden bileyim bana böyle bir davranış sergileyeceklerini bilseydim kanıt alırdım. Fakat dolandırılır dolandırılmaz bulutmedya.org dan kaydım silindi. Buna dayanarak benden başka kanıt isteyiniz.
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Şuanda bir video upload ediyorum. Konuya editleyeceğim umarım yeterli olur.@Huysuzkdd27 eklediğiniz kanıtlarda sadece skype ve canlı destek üzerinden yapılan konuşmalarda firmanın sunucunuzu kapattığı hesabınızı sildiği gözükmüyor bu yüzden kanıtlar yeterli olmadığı için ek kanıt eklemeniz gerekiyor yoksa konuyu kapatıcam.Bu yüzden şimdilik firmayı konuya açıklama yapması için davet etmedim
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
@DarkKnights konunun düzgün ve kanıtların yeterli olduğunu düşünüyorum. Yeterli olsa bile daha çok kanıt eklenecektir. Yetersiz ise de belirtiniz daha fazla ekleyebilirim. Yeterli olduğunu düşünüyorsanız Konuyu onaylarsanız memnun olur teşekkür ederim.