- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Küfürlü olduğu için kanıt olarak attığınız fotoğrafları kaldırdım küfürlü olan kısımları sansürleyip mesajınızı düzenleyin. Buraya ahlaksız bir fotoğraf atılmayacak kadar da düşünceli ya da o olgunluğa sahip olduğunuzu düşünüyorum.Mesajınızda yer alan ahlaksız fotoğraftan dolayıda şikayet konusu çözüldükten sonra ceza alacaksınız.
Müşterinin bahsettiği söz verme olayı nedir? Ayrıca müşterinizin sunucusunu küfür ettikten sonra mı yoksa etmeden önce mi kapattınız bunuda kanıtıyla birlikte diğer mesajınıza ekleyin.Son olarak müşteri hesabında 209 TL bakiye olduğunu söylüyor bununla ilgilide açıklamanızı bekliyorum
Evet aslında paylaşmak istemedim ama paylaşmasam açıklama yaparken konunun gerçekliğinin bir kısmı arka kısımda kalırdı bu konuda özür dileriz konu çözüldükten sonra vereceğiniz cezaya raazıyım.
Şimdi şöyle öncelikle sorduğunuz soru düşündürücü bir soru Küfür ettikten sonra mi yoksa önce mi diye sormuşsunuz, tabiki küfür ettikten sonra kapattık fakat küfür etmeden önce kapatsak bu kadar küfürü bize edebileceği anlamına mı geliyor, aile bireylerimden bir tanesini bırakmamış saymadığı kimse kalmamış, attığı kötü içerikli fotoğrafta çabası,
Yukarıda ki fotoğraf ta hizmetinin sonlandırılma saati yazıyor fotoğrafı tekrar atayım, mesaj güncellemesi alt kısımdan üst kısıma doğrudur yani en alttaki ilk bildirimi üstündeki ise cevabı bildirim saatlerine bakar sanız anlarsınız zaten.
Hizmet sonlandırılması 12:40
Skypeden edilen küfür saati:
Belli bir süre cevap vermedik biz skypeden yazdı küfürleri canlı destekten yazdı, bildirim yolu ile iletince işlem yapmamız şart oldu,
Müşterinin bakiyesine gelince,
Müşterinin farklı bir firmada bakiyesi vardı, bizi aradı bu bakiyeyi orada iade alamadığını söyledi kullanmak istediği için oranın fiyatları uygun olmadığından bu bakiyeyi kullanabilmem için size bir şekilde transfer edebilir miyim dedi, biz de firma ile görüştük yabancı değildi sağ olsun bizi kırmadı müşterinin isteği üzerine bakiye bize aktarıldı fakat bakiye aktarılır aktarılmaz bakiye mi iade almak istiyorum gibisinden imalara başladı.
Firmaya yapılan hiç bir ödeme sorun olmadığı sürece iade edilmiyor hele ki kendi rızanızla bakiye ekleyip o bakiyeyi geri iade almak isterseniz,
Olay açık zaten firma ile görüştüm ben o kanıtlar şart ise onları da alırım, firma müşteriye iade yapamayacağını sadece bakiyeyi kullanabilecek olduğunu belirtmiş şahıs kurnaz ca davranıp biz bir çok konuda kendisini kırmadığımız için bu ödemeyi bize aktarıp biz den iadesini istemeyi düşündüler, biz onaymadık ardından gece geç saatlerde defalarca arayıp " İntihar edeceğim video çekip youtubeye yükleyeceğim ve bundan sizi sorumlu tutacağım dedi bizde kendine bir şey yapmaması adına bayrama kadar değerlendiririz dedik " %100 iadeniz yapılacak vs demedik sonuçta bize yapmış olduğunuz bir ödeme yok bizi soymaya çalışdığı açık ve net.
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Yemin ederim. Allah belamı versin ki bu mesajların bir tanesi bana ait değil fake hesaplarla yapılmış kandırmaca yemin ederim ki
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Sayın forum turkmmo yetkilileri. Allah rızası için bu sahtekarların lafına kanmayın bu mesajlar bana ait değil. Ayrıca ilk mesajımda canlı destek görüşme kaydı var 12:39da çoktan kapatıldı diye mesaj yazmışlar. Aşağıda fotoğraf var 12:44de küfüre başlamışım. 12:44den önce herhangi en ufak bile bir hakaret etmedim fake hesaplarla sizleri kandırmaya çalışıyor. Ben tüm kanıtların fake değil orjinal hesap olduğunu kanıtlarım onlarda kanıtlasınlar.ayrıca metin2 de olduğu gibi navicat ile ticketin içeriği değiştirilebilir bunlarda öyle yapmış. Vallahi de billahi de fake hesaplarla sizi kandırıyorlar. Ve şimdi farkettim tarih saat ayarlarıyla oynanmış benim saatlerim orjinaldir yarın kanıt videosu çekeceğim zaten. Bu bulutmedya lafa gelince firmalar icraate gelince sırf kendilerini inandırmak için fake hesap açacak kadar düşük kalitede insanlar @DarkKnights
Son düzenleme:
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Şahıs konu süreci boyunca küfür etmeye devam ediyor,
Herhangi birisi arkadaşa konudan sıyrılmak için mantıklı yalanlar söylemesini iletebilir mi, ayrıca basit şekilde yemin etmemesini öneriyorum, az önce müşteri hizmetim kapatıldıktan sonra küfür ettim diye yalan söylüyordu, şimdi karar değiştirdi küfürler bana ait değil fake hesap diyor nasıl da yemin ediyor bunun doğru olup olmadığını nasıl anlarız ?
Öncelik fake olarak belirttiği hesap üzerindeki görüşmeler ile kendisinin kanıt diye attığı görüşmeler aynı hesap üzerinden zaten, nasıl oluyor da fake oluyor, yönetici anlamadıysa kendisine kolaylık sağlayayım hesabın müşteriye ait olduğuna dair,
Ufak bir fotoğraf daha atalım sitesine logo eklediğimiz zamandan,
bu şekilde hesabın kendisine ait olduğu sonucuna da varmış olduk,
Gerekli bütün kanıtları ilettiğimizi düşünüyoruz istediğiniz herhangi başka bir bölüm isterseniz atalım,
@DarkKnights
Herhangi birisi arkadaşa konudan sıyrılmak için mantıklı yalanlar söylemesini iletebilir mi, ayrıca basit şekilde yemin etmemesini öneriyorum, az önce müşteri hizmetim kapatıldıktan sonra küfür ettim diye yalan söylüyordu, şimdi karar değiştirdi küfürler bana ait değil fake hesap diyor nasıl da yemin ediyor bunun doğru olup olmadığını nasıl anlarız ?
Öncelik fake olarak belirttiği hesap üzerindeki görüşmeler ile kendisinin kanıt diye attığı görüşmeler aynı hesap üzerinden zaten, nasıl oluyor da fake oluyor, yönetici anlamadıysa kendisine kolaylık sağlayayım hesabın müşteriye ait olduğuna dair,
Ufak bir fotoğraf daha atalım sitesine logo eklediğimiz zamandan,
bu şekilde hesabın kendisine ait olduğu sonucuna da varmış olduk,
Gerekli bütün kanıtları ilettiğimizi düşünüyoruz istediğiniz herhangi başka bir bölüm isterseniz atalım,
@DarkKnights
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Tekrar söylüyorum küfürler bana ait fakat sunucu kapatıldıktan sonra ettim küfürleri. Kapatılmadan önce ufak bir hakaret bile yoktur. Şuanda tüm kontrol sizin elinizde istediğiniz gibi fake bi şekilde kanıt yaratabilirsiniz. Bulutmedyanın son attığı 2 adet destek talebi ekran görüntüsü asılsızdır. Evet ben dinimi peygamberimi bilen birisiyim. Bu kurban bayramını bana zehir ettin. Yemin ederim ki vallahi de billahi de ordaki 2 adet ekran görüntüsü asılsızdır kendilerinin yapımıdır. Zaten sen insan olsan dinin olsa böyle birşey yapmazsın ama elhamdülillah müslümanım vallahi de billahi de anam babamın üstüne yemin ederim ki kapatılmazdan önce en ufak hakaret bile edilmemiştir.