- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sayın turkmmo yetkilileri sizde biliyorsunuz ki destek talebi gibi bir çok işlemin içeriğini yönetici değiştirebilir bu yüzden attığı kanıtlara itibar göstermeyiniz. Ben bu akşam bir kanıt fotoğrafı daha ekleyeceğim. Lütfen bundan sonra yorum yapılmayıp yetkililerin mesajı beklensin.
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşım ne saçmalıyorsun gerekirse whmcs müşteri log kayıtlarını yollarız biz ne bildirimini değiştirmişiz, diyelim ki bildirimi değiştirdik bahanen ona geçerli oldu e arkadaşım skypede küfür ne olacak zaten hizmet bildirimde ki küfür yüzünden değil skypede küfür yüzünden de iptal edildi skype küfür saatiniz 12:29 Bildirimde hizmetinizin sonlandırıldığna dair gelen bildirim saati 12:40 http://prntscr.com/gfxowo
Bekliyoruz başka neye dair kanıt atacaksınız bizim de zaten tek temennimiz yöneticiden gelecek cevabı beklemek.
Bekliyoruz başka neye dair kanıt atacaksınız bizim de zaten tek temennimiz yöneticiden gelecek cevabı beklemek.
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Skype küfür saatim oyun kapatıldıktan sonradır kanıtım yukardadır tarih ve saati değiştirmişsiniz. Kesin net kanıt istiyorsanız yarın detaylı video çekeceğim.
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
http://www.saatkac.com bu siteden faydalanıp gece kanıt videosu çekeceğim bakalım o zaman ne yapacaksın.
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sırf konuyu uzatıp hit almak için taktikleriniz mükemmel skype nin tarihi nasıl değiştirilebilir anlamıyorum zaten de neyse ama hiç sorun yok bekleriz 1 gun 2 gün 3 gün bekleriz okunsun konu sorun yok bilen biliyor bizi