shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bulutmedya Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Huysuzkdd27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 98
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

sen 1000 TL harcadığım sunucumu kapatır 209 TL'ye çökersen son nefesime kadar küfür ederim etmeyede devam edeceğim fotoğraf atmışım tahrikte bulunmuşum demi. Dua et video atıp bunun gibi yapayım. Küfürlerin devamı gelecektir. Hem mağdur ol hem sessiz kal oh ne alaka memleket.

Yetkilinin onayı sonra sı videoyu konuya eklememin gerektiğini bildirdiği için ekliyorum kişinin gönderdiği kötü içerikli görsellerden dolayı özür diliyorum.

Ayrıca çok merak ediyorum neyin videosunu çekerek nasıl bir bahaneyle kanıt diye üretmişsin.

Ben hata yapmadım bu 1, ikinci olarak küfüre hep devam edeceğim hakkımı alana kadar. Ayrıca yetkili saati açarak kayıt yapın dedi bendeki kayıtlar 12:44 sendeki kayıtlar 12:29 ne hikmetse. Lütfen profesyonel bir whmcs kullanıcısı şunu incelesin o bildirimdeki küfürü ben ettiysem parayıda sunucuyu da bırakıp herşeyi bırakıp gideceğim. Silmiş mi bşka bir yol mu kullanmış bilmiyorum. Ne kadar sinirli olursam olayım özellikle bildirimlerde asla küfür etmedim. Ve ayrıca mesaja bakın erkekseniz bana dava açın diye başlamışım gerçekten mantığınız alıyor mu durup oturduğum yerde niye böyle birşey söyleyeyim. Kapattı sunucuyu küfürü ettim canlı destekten banladı skypeye geçtim. Ve şunuda ekleyeyim kanıtlarımın içinde var 12:39da bana çoktan kapatıldı diye mesaj atıyor o an kadar kapatılma olayı yok. Oyunun kapatılması ortalama 12:41de gerçekleşti. O küfürler sana az bile daha da devamı gelecektir. Adresimde gaziantep çok rahat ol ha gelmek istersen misafir muamelesi görmezsin. Ben o küfürlere devam edeceğim sen burda allem et kullem et beni haksız çıkar ama bu küfürler son nefesime kadar devam edecek. Ben dürüstüm dürüstlüğümle de kazanacağım. Bir admin panelini kullanarak bildirimimi değiştirmişsin. Yetkili arkadaşlarda bilirki mesela metin2de bildirim atılınca navicattan bunu değiştirebiliyoruz. Ve çok güzel birşey ki log kaydı olarak geçmiyor. Bunun da kanıt videosunu çekeceğin. İnsan bile diyemeceğim bu varlığa gerekli incelemeler yapılsın lütfen burda asılsız asılsız konuşup asabımı daha fazla bozmasın. Birde oyunun kapatıldığına dair log kayıtlarını lütfen isteyin.

Son düzenleme:
Yetkiliden onay alınmıştır. Ben sizin istediğiniz gibi saat kaç kullanarak video çektim karşı taraf böyle bir girişimde bulunmamıştır. Ayrıca 12:39'da sunucu çoktan kapatıldı deniyor. kapatma saati değişik bir zamanda olmuştur oyunun ne zaman kapatıldığına dair log kayıtları felan istiyorum. Destek taleplerinde admin panelini kullanarak bildirim içeriğini değiştirip küfürlü hale getirmiştir bu konuda ısrarım devam ediyor. Log kayıtlarını lütfen detaylı inceleyiniz.

ÖNCE BİR NOT: Şu saatten sonra yatırdığım reklam paraları oyuncularım felan hepsi bu nasıl sunucu diyip oyunu terketmiştir. Bu saatten sonra sunucum açılmasın para iadelerim gerçekleşip (209 TL net tutarım) ve oyun kapatıldığı için bulutmedya adına yatırmış olduğum paralar (450 TL + 40 TL) bunları aldıktan sonra benim açımdan sorun kalmıyor sonrasında forum'da satışına devam ettirirsiniz ettirmezsiniz size kalmış. Her koyun kendi bacağından asılır. Ben sırf sana küfür ettiğim için cezamı çekmeye hazırım (Para iadesi olmayana kadar küfürler devam edecek.) Er yada geç bu yaptıklarınızın cezasını alacaksınız. Zaten biraz insan olsanız benim adıma fake bir hesap kurmazdınız. Yetkili arkadaşlar incelemeye aldığında eminim bu ortaya çıkacaktır. Ben dürüstlüğümle kazanırım seni göreceğim bu işin peşini asla bırakmayacağım.

Merhabalar sansürleme yapamadığım için rahatsız olan arkadaşlardan özür dilerim bulutmedya hariç. Bilgisayar hızımdan kaynaklı bazen duraklamalar ve hızlı geçmeler olmuş.
Ayrıca telefondan göstermek zorunda kaldım bulutmedya.org'a kayıt olurken kullandığım şifreyi kullanıyordum ve şuan yanlış görünüyor. Telefonda otomatik giriş yapıyor. onlar ele geçirmiş olabilir şüphesi var(yinede günahlarını almiyim). Telefonda tarih ayarı otomatiktir ve saatkaç sitesine girilmiştir.

zafer tümer adlı çalışanları da var en azından skype kimliği böyle. Paytr ile ödeme gerçekleşti. Gerçek kimliğini bende bilmiyorum. bulutmedya gönderdi zaten koskoca firma düşüncesiyle gerekde duymadım.Şunuda eklemek istedim. Zafer tümer ile çalıştığına dair kanıt.
Şunuda eklemek istedim. Zafer tümer ile çalıştığına dair kanıt.

Son düzenleme:
@bulutmedya müşterinizin sunucusunu tekrar geri açın ve müşteriniz kalan süresini kullanmaya devam etsin. Müşterinizde bakiyesindeki 209 tl yi kullansın ya da geri iadesini yapın.

@Huysuzkdd27 sizde bundan sonra küfür hakaret içerikli konuşmalarda bulunmayın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri