- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kişi zaten biliyoruz bakiyeyi kullanmak istemeyip iade edecek,
Gerçekten ya anlamıyorsunuz ya anlamak istemiyorsunuz kişi başkasına ödeme yapmış mağdur olmuş bizde gelin bizde kullanın o ödediğiniz miktarı bakiyenize ekleyelim dedik sırf kendisini mağdur eden kişiyi tanıyoruz diye, kendisi ne bizim elamanımız oldu ne alakamız sadece kendisinden daha önce files aldık o kadar bizi ne sorumlu tutar.
Videoyu istediğiniz şekilde çekmediysek bildirirsiniz tekrar çekeriz bu böyledir, biz her kuralı okuyup biliyoruz merak etmeyin,
O halde bende bize 209 TL ödeyip bakiye eklettiğini kabul etmiyorum bize 209 TL ödediğine dair dekont atsın böyle bir insaf vijdan yoksunluğunca bir hareket olabilir mi ya, başkasının cefasını biz çekiyoruz herkes başkalarına ödeme yapsın iadesini bizden istesin o zaman çok mu uyanık bu millet,
Biz forumdan memnunuz yada değiliz bunu belirtiriz zaten siz bizim forumda satış yapmaya uygun olmadığımızı düşünüyorsanız saygımızı hiç bir alanda bozmadığımız gibi bu konuda da bozmayız istediğiniz işlemi yapmak en büyük yetkiniz.
Bize yapmış olupta almak istediği bir ödeme yok oralara kadar konuyu getirmek istiyorsa 209'TLlik ödemeyi kime yaptığının dekontunu atsın bizde ödemesi yok kullanmak istiyorsa kullanır istemezse kullanmaz,
Sizin nasıl kendinize göre kurallarınız var ve biz buna uyuyorsak firmanında kendine göre bir kuralı bir sözleşmesi var forumda amele satışı yapmıyoruz biz rica ediyorum artık yani bir yere kadar susacağız.
Bu konuşmalarımda art niyetli bir davranış ve saygısızlık aramayın cümlelerim seçilir ve gayet açık şekilde.
Kişi bakiyesini kullanabilir iade yapamıyoruz, eğer siz insafen ve vijdanen hala bunu uygun görüyorsanız buyurun karar sizin istediğiniz yaptırımda bulunabilirsiniz.
Ben bir namus bir şeref için yaşarım arkadaş ne anamızı bıraktı ne kardeşimizi, biz bir de şerefimizden ödün verip kişiye yüzümüzü tekrar dönmeyeceğiz iade konusunda.
Sağlık olsun der hayırlısını dilerim her konuda allahtan hayırlı forumlar.
Gerçekten ya anlamıyorsunuz ya anlamak istemiyorsunuz kişi başkasına ödeme yapmış mağdur olmuş bizde gelin bizde kullanın o ödediğiniz miktarı bakiyenize ekleyelim dedik sırf kendisini mağdur eden kişiyi tanıyoruz diye, kendisi ne bizim elamanımız oldu ne alakamız sadece kendisinden daha önce files aldık o kadar bizi ne sorumlu tutar.
Videoyu istediğiniz şekilde çekmediysek bildirirsiniz tekrar çekeriz bu böyledir, biz her kuralı okuyup biliyoruz merak etmeyin,
O halde bende bize 209 TL ödeyip bakiye eklettiğini kabul etmiyorum bize 209 TL ödediğine dair dekont atsın böyle bir insaf vijdan yoksunluğunca bir hareket olabilir mi ya, başkasının cefasını biz çekiyoruz herkes başkalarına ödeme yapsın iadesini bizden istesin o zaman çok mu uyanık bu millet,
Biz forumdan memnunuz yada değiliz bunu belirtiriz zaten siz bizim forumda satış yapmaya uygun olmadığımızı düşünüyorsanız saygımızı hiç bir alanda bozmadığımız gibi bu konuda da bozmayız istediğiniz işlemi yapmak en büyük yetkiniz.
Bize yapmış olupta almak istediği bir ödeme yok oralara kadar konuyu getirmek istiyorsa 209'TLlik ödemeyi kime yaptığının dekontunu atsın bizde ödemesi yok kullanmak istiyorsa kullanır istemezse kullanmaz,
Sizin nasıl kendinize göre kurallarınız var ve biz buna uyuyorsak firmanında kendine göre bir kuralı bir sözleşmesi var forumda amele satışı yapmıyoruz biz rica ediyorum artık yani bir yere kadar susacağız.
Bu konuşmalarımda art niyetli bir davranış ve saygısızlık aramayın cümlelerim seçilir ve gayet açık şekilde.
Kişi bakiyesini kullanabilir iade yapamıyoruz, eğer siz insafen ve vijdanen hala bunu uygun görüyorsanız buyurun karar sizin istediğiniz yaptırımda bulunabilirsiniz.
Ben bir namus bir şeref için yaşarım arkadaş ne anamızı bıraktı ne kardeşimizi, biz bir de şerefimizden ödün verip kişiye yüzümüzü tekrar dönmeyeceğiz iade konusunda.
Sağlık olsun der hayırlısını dilerim her konuda allahtan hayırlı forumlar.
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Şimdi konuyu tekrar açığa vurmayın rica ediyorum. Sizin önerdiğiniz kişi tarafından dolandırıldım sizin çalışnanınız Zafer Tümer, Zafer tümerde parayı vivoxy'e harcamış. Vivoxy'e rica edip sizin hesaba aktardım siz bana geri iade edeceksiniz diye. Vivoxy'in hiç bir alakası yok. Paramın geri iadesini istisnasız şartsız talep ediyorum. Hiç bir şekilde 1 kuruşunu dahil bulutmedyada harcamak istemiyorum.
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu tür yalanlar herkesi inandırabilir biz önersek dahi kefil değiliz önermedik te önerdiysek kanıt atın.
Kim nereye harcamış bilmiyoruz biz, bizi aradınız bakiyemi size aktarabilir miyim sizde kullanmak istiyorum dediniz biz de aktardık bütün açıklamamız burada nokta bulmuştur yetkili isterse bir daha düşünüp vijdanen karar verebilir istemiyorsa da her yaptırımı uygulayabilir saygı duyarız namusumuzdan ödün vermeyeceğiz onca şeyden sonra.
Kim nereye harcamış bilmiyoruz biz, bizi aradınız bakiyemi size aktarabilir miyim sizde kullanmak istiyorum dediniz biz de aktardık bütün açıklamamız burada nokta bulmuştur yetkili isterse bir daha düşünüp vijdanen karar verebilir istemiyorsa da her yaptırımı uygulayabilir saygı duyarız namusumuzdan ödün vermeyeceğiz onca şeyden sonra.
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Paranın zafer tümere aktarıldığı. Zafer tümerin sizin çalışan olduğu. Zaferin vivoxye yatırdığını. Vivoxyden bulutmedyaya aktarıldığı tüm kanıtlar yukarda ve ayrıca dolandırılacağımı bilseydim yukardakiler yetmez her nefesimi kayda alırdım. teşekkür ederim iyi forumlar. Küfür meselesine gelecek olursak bu zamana kadar uslübumu bozmadım damarıma basılınca can damarımdan vurulunca uslübumu fazlasıyla bozdum farkındayım. Bundan sonra öyle bişey olmayacak zaten oyunun süresi bitince kapatılacak zaten, 209 TL de ödediğinizde siz sağ ben selamet eyvallah. Unutmayın sonuç olarak sizde 209 TL bakiyem var.
Son düzenleme:
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Yeterli tüm kanıtlar yukarıda vardır parayı paytr aracılığıyla sizin çalışanınız zafer tümere verildi. Zafer tümer parayı vivoxye yatırdı. Vivoxy sağolsun vivoxyden bulutmedyaya aktardı. Geri iadede size aittir kanıtlar yukarıda vardır. Bayram dolayısıyla pek giremeyeceğim foruma da oyuna da bildirimde hesap numaramı iletiyorum