BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bulutmedya Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Huysuzkdd27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 98
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Şahısın bizim çalışanımız olduğuna dair bir kanıt yok videoda sadece kendisine mesaj yazdığımı söylemişim o kısmı çekip atmışsınız bu mesajı da kendisine siz istediniz diye attık o mesaj benim videomda var sizinkinde yok sadece işinize gelen yerleri atmışsınız. Kısacası 209 TL'lik ödemeyi bizim muhasebemize yaptığınıza dair bir kanıt atın.

Yeterli tüm kanıtlar yukarıda vardır parayı paytr aracılığıyla sizin çalışanınız zafer tümere verildi. Zafer tümer parayı vivoxye yatırdı. Vivoxy sağolsun vivoxyden bulutmedyaya aktardı. Geri iadede size aittir kanıtlar yukarıda vardır. Bayram dolayısıyla pek giremeyeceğim foruma da oyuna da bildirimde hesap numaramı iletiyorum

Kişi kendisi söylüyor vivoxydeki bir bakiyeyi bize aktarmış neden bakiyeyi o firmadan iade almamışta bize aktarıp bizden aldı, çok sağlam taktik yapmış kabul ediyoruz ama boyun eğmeyeceğiz oradan iade alamadığı için bize aktarıp bakiyeyi bizden alacak çünkü o bakiye bize aktarıldı bize ödeme yapılmadı yani bizim hesabımıza bakiyeniz aktarıldığında 209 TL bir gerçek para gelmedi sadece bakiye transferi para yine başkasında kalıyor bize geçen bir para ödeme yok bu sadece bakiye gerekirse bakiyeyi geri aktarırız eski firmanıza gidin bu sefer onlara şikayet edin bakiyeyi alamıyoruz diye çunku ödeme ne onlara ne bize yapılmamış, aktarılmışta aktarılmış bakiye bizi ilgilendirmiyor.

Çünkü vivoxy tamamen olaydan bağımsız ve geri iade yapmıyor. O gün saat dakika olarak telefon şirketimden döküman alabilirim para aktarım esnasında beni aradınız ve 10 dakikalık konuşma sonunda vivoxy karıştırmayın bize aktarın iade yapalım dediniz. Sonrası meçhul zaten. Ayrıca işime gelen yerleri çekmiyorum gerekli olan yerleri çekiyorum. Benim vivoxy ile sizin vivoxy ile bir alakanız yok. Para sizin hesabınıza geçirilmiştir iade sizden gerçekleşecektir. Özel numara ile arayıp anlaşma sağlamak istiyorsunuz fakat anlaşmak istemiyorum paramın iade edilip bulutmedya ile bağlantımı kesmek istiyorum para benim hesap numarama 209 TL yatırıldığı an bu konu bile kapatılabilir sorunum çözülmüş oluyor. Benden kanıt istiyorsunuz siz neden kanıt atmıyorsunuz. Benim anlım ak yüreğim serin vicdanım rahat zafer tümerin sizin çalışan olduğu ap açık ortada. Canlı destek deniz hanım ile görüşme kayıtlarımı buraya aktarabilirsiniz. Hiç sorun değil çünküüüüüü siz açık açık zafer tümer zafer tümer dediniz bende size uydum.

Açıkcası konuşacak bişey kalmadı. Sunucum açılsın para iadem gerçekleşsin bu konuda burda kapansın. Teşekkür ederim iyi forumlar diliyorum. Belirttiğim gibi bayram bayram dolaşıyorum pek müsait olamıyorum

Biz neden farklı bir firmadaki bakiyenizi bize aktarın iade yapalım diyelim durduk yere cebimizden ödemeyi bize geçen nakit bir ödeme olmadığı halde neden teklif edelim bir kaç yardımda bulunduk diye hayırsever mi sandınız bizi ve ben sizi özel numara ile aramadım kanıt atın diyeceğim ama özel numaradan kendinizi arar onu atarsınız şimdi bunu da kabul etmiyorum biz sizi aramadık.

Belirttiğiniz gibi bence bayram bayram anamıza bacımıza sövdüğünüz için pek musait olamassınız, belirttiğimiz gibi bize yapılmayan bir ödemenin yapacak bir iadesi yok. Konunun kapatılması değil bizim hedefimiz forumda bu bölümde müşterilerinin sorunlarını şikayetlerini çözmek sizin bizden kaynaklı bir sorununuz gözükmüyor en fazla hizmetiniz aktif edilir bakiye eklenir uygun görüyorsanız görürsünüz görmüyorsanız yapabilecek bir şeyimiz yok, bunca küfür hakaretten sonra bence hizmeti aktif ettiğimize şükür edilmeli.

Son düzenleme:
Tamam şu şekilde yapalım xxxxxxx gsm operatörü müşteri temsilcisini arayıp şunu sordum. Yapılan bir görüşmenin kayıtlarını nasıl çıkartabilirim diye. Savcılığa dilekçe vermek kadar kolay birşeymiş bunu yapabilecek durumdayım. Mahkeme kararı ile görüşmeleri sizlerin hizmetine sunacağım. İstediğiniz yeri araştırıp istediğiniz avukata başvurabilirsiniz. Yapılan telefon görüşmelerine ulaşmak mümkün. Bunları bir kenara bırakalım. Dolandırıldım diye vivoxy bana 209 TL bakiye değil para ekledi mi? Evet ekledi. Siz beni arayıp aktarın dediniz mi? Dediniz. Geri iade yapacağız dediniz mi? Dediniz burdan sizin karınızda şu olacaktı. 150 TL geri ödeme yapacaktınız. 59 TL karınıza olacaktı. Geri ödeme yapılacak diye kabul etmiştim. Geri ödeme yapılmadı param hala 209 TL ben laf değil icraat yapmayı severim yapmasınıda iyi bilirim. Eve geri dönüş yaptığımda maximum 12 saat içerisinde yeniden kanıt videoları çekeceğim. Görüşme kayıtları da forum turkmmo yetkilileri ( gerek duyarsa ) savcılık aracılığıyla mahkeme kararıyla çıkartacağım. Parayı geri iade edip etmemeniz size kalmış. Sakın ha unutmayın müşterilerinizin bende dahil %90'ı forum turkmmo dan geliyor. Teşekkür edip uygulamak yerine itiraz ediyorsunuz tabiki sizin seçiminiz. Teşekkür ederim iyi forumlar diliyorum ve sonlandırmak istiyorum laf değil icraat istiyorum Lütfen!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri