YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bulutmedya Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Huysuzkdd27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 98
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@bulutmedya 24 saat içerisinde konuyla ilgili açıklama yapınız

Merhaba,

Konuyu inceledim güzel giriş yapmış fakat bu sefer geçen seferki gibi öyle değil böyle böyle değil şöyle muhabbetine çok girmeyeceğim, zeki kumpas hazırlamış süper.

Forumdaki hesabından veya herhangi bir hesaptan kısacası forum üzerinden, yetkililere veya herhangi birine küfür felan etmedim etmemde,

Şunu sormak istiyorum, ben kişinin forum hesabını girip yetkililere küfredeceksem bu işte ne kazancım olabilir, ikincisi eğer küfür edeceksem neden iadesini yapayım, iade yapacaksam neden küfür edeyim,

Şimdi şöyle zamanında biz müşteriye iade yapacağımız zaman kişinin bize karezi olduğunu sırf bizim satışlarımızı forumdan durdurmak bin türlü oyun yapacağını tahmin etmiştim ve ne kadar dahil etmek istemesemde bunu netmarlise de söylemiştim bu yüzden netmarlis hem bizi hem müşteriyi görüşmeye çekti, orada müşteri 150 TL olarak ta yapabilirsiniz ödememi dedi +1 ay sunucu uzattık ve iade yapılmadan önce bizzat şahit olması için ilkönce netmarlis firmasına ödemeyi gönderdik oradan hesabına aktarıldı Kemal DEMİR adına, ödeme yapıldı mı diye sordum +60 TL daha istediğini söyledi, bizde 150 TL olarak anlaştığımızı fakat ısrarları yüzünden bu ödemeyi düşüneceğimi söyledim, ödemediğim takdirde gereğini forumda yapacağını söyleyerek telefon üzerinden tehdit edercesine konuştu, çok ciddiye almadım kendilerini halada almıyorum.

Yani uzun lafın kısası bu arkadaşın bu tür kötülükleri birazda sorumlusu biziz biz insan olmamalıydık bu arkadaşa karşı bize yapmadığı bir ödemeyi başka firmadan bakiye olarak bize aktarıp bizden iade istedi forum uygun gördü diye anamıza bacımıza sövdüğü halde bu iadeyi yaptık ardından bir 60 TL daha istedi biz bunu direk reddetmek yerine düşünüp belki tekrar ödeme yapabileceğimizi belirterek bir yanlış daha yaptık

Mantıklı düşünerek karşılaştırma yapılırsa zamanında ailevi değerlere, anne, baba, eş, kız kardeş, çoluk çocuk, enişte, yenge, amca, hala gibi bütün mevkilerdeki yakınlara küfür etmekte konuyu açanın üstüne yoktur bu konuda muhteşem cümlelerle küfürler üretebiliyoruz konunun başından sonuna kadar da incelenirse zaten durumdaki terbiyesiz kim belli olur, değil küfür saygısız bir ithamda bile şimdiye kadar asla bulunmadık,

Biz zaten konu yorumlarının silinmesini konu editlenmesinin kapatıldıktan sonra yasak olduğunu söylemiştik, arkadaşın hazırladığı videonun bir kısmı ne kadar sahte olsa da bir kısmı doğru mesela biz orada yazmışız görüldüğü gibi " uğraşmaya gerek yok konuyla zaten yorum sildirmek veya editlemek yasak " bu cümle orada kurulmuş, ki diğer konuşmaları elle hazırlamak çok basit dikkatli izlerseniz kişinin videodaki log tutucu diye açtığı program logları göstermeden önce alınan bir yedek klasörü hedef olarak istiyor sanırım ve kişi bir klasör seçiyor, eğer bu seçim yönetimi kullanıcının elindeyse klasör içerisinde istediği düzenlemeyi yapabilir azcık bilgisi olması yeterli,

Bu konuya bu açıklama aslında fazla bile ama ben açıklama yapmasam diyecekler ki " hıı bak doğruymuş " bu olmasın diye açıklama yaptım yoksa forum yöneticisi kişiye inanmışsa bizim yetkililere küfür ettiğimize iş işten çoktan geçmiş zaten artık bizim yapabileceğimiz bir şey yok demektir.

Bu açıklamayı sadece yetkili üzerine alsın kişiyle asla ve asla ikili polemiğe girmek istemiyorum ciddi anlamda bir nefret var içimde kişiye karşı nasıl insanların böyle işini etkilemeye çalışıyor hayran kaldım,

2.bir ek yorum yetkili istemediği sürece yapmayacağım bu sahtekarlığa inanıp işlem yapacaksa istenilen yaptırım uygulanabilir forumda satışlar durduruldu diye bir terbiyesiz yüzünden diğer müşterilerimizi madur edip gördüğüm bir çok firma gibi kaçacak değiliz, her daim buradayız, hizmet veriyoruz.

Merhaba,

Konuyu inceledim güzel giriş yapmış fakat bu sefer geçen seferki gibi öyle değil böyle böyle değil şöyle muhabbetine çok girmeyeceğim, zeki kumpas hazırlamış süper.

Forumdaki hesabından veya herhangi bir hesaptan kısacası forum üzerinden, yetkililere veya herhangi birine küfür felan etmedim etmemde,

Şunu sormak istiyorum, ben kişinin forum hesabını girip yetkililere küfredeceksem bu işte ne kazancım olabilir, ikincisi eğer küfür edeceksem neden iadesini yapayım, iade yapacaksam neden küfür edeyim,

Şimdi şöyle zamanında biz müşteriye iade yapacağımız zaman kişinin bize karezi olduğunu sırf bizim satışlarımızı forumdan durdurmak bin türlü oyun yapacağını tahmin etmiştim ve ne kadar dahil etmek istemesemde bunu netmarlise de söylemiştim bu yüzden netmarlis hem bizi hem müşteriyi görüşmeye çekti, orada müşteri 150 TL olarak ta yapabilirsiniz ödememi dedi +1 ay sunucu uzattık ve iade yapılmadan önce bizzat şahit olması için ilkönce netmarlis firmasına ödemeyi gönderdik oradan hesabına aktarıldı Kemal DEMİR adına, ödeme yapıldı mı diye sordum +60 TL daha istediğini söyledi, bizde 150 TL olarak anlaştığımızı fakat ısrarları yüzünden bu ödemeyi düşüneceğimi söyledim, ödemediğim takdirde gereğini forumda yapacağını söyleyerek telefon üzerinden tehdit edercesine konuştu, çok ciddiye almadım kendilerini halada almıyorum.

Yani uzun lafın kısası bu arkadaşın bu tür kötülükleri birazda sorumlusu biziz biz insan olmamalıydık bu arkadaşa karşı bize yapmadığı bir ödemeyi başka firmadan bakiye olarak bize aktarıp bizden iade istedi forum uygun gördü diye anamıza bacımıza sövdüğü halde bu iadeyi yaptık ardından bir 60 TL daha istedi biz bunu direk reddetmek yerine düşünüp belki tekrar ödeme yapabileceğimizi belirterek bir yanlış daha yaptık

Mantıklı düşünerek karşılaştırma yapılırsa zamanında ailevi değerlere, anne, baba, eş, kız kardeş, çoluk çocuk, enişte, yenge, amca, hala gibi bütün mevkilerdeki yakınlara küfür etmekte konuyu açanın üstüne yoktur bu konuda muhteşem cümlelerle küfürler üretebiliyoruz konunun başından sonuna kadar da incelenirse zaten durumdaki terbiyesiz kim belli olur, değil küfür saygısız bir ithamda bile şimdiye kadar asla bulunmadık,

Biz zaten konu yorumlarının silinmesini konu editlenmesinin kapatıldıktan sonra yasak olduğunu söylemiştik, arkadaşın hazırladığı videonun bir kısmı ne kadar sahte olsa da bir kısmı doğru mesela biz orada yazmışız görüldüğü gibi " uğraşmaya gerek yok konuyla zaten yorum sildirmek veya editlemek yasak " bu cümle orada kurulmuş, ki diğer konuşmaları elle hazırlamak çok basit dikkatli izlerseniz kişinin videodaki log tutucu diye açtığı program logları göstermeden önce alınan bir yedek klasörü hedef olarak istiyor sanırım ve kişi bir klasör seçiyor, eğer bu seçim yönetimi kullanıcının elindeyse klasör içerisinde istediği düzenlemeyi yapabilir azcık bilgisi olması yeterli,

Bu konuya bu açıklama aslında fazla bile ama ben açıklama yapmasam diyecekler ki " hıı bak doğruymuş " bu olmasın diye açıklama yaptım yoksa forum yöneticisi kişiye inanmışsa bizim yetkililere küfür ettiğimize iş işten çoktan geçmiş zaten artık bizim yapabileceğimiz bir şey yok demektir.

Bu açıklamayı sadece yetkili üzerine alsın kişiyle asla ve asla ikili polemiğe girmek istemiyorum ciddi anlamda bir nefret var içimde kişiye karşı nasıl insanların böyle işini etkilemeye çalışıyor hayran kaldım,

2.bir ek yorum yetkili istemediği sürece yapmayacağım bu sahtekarlığa inanıp işlem yapacaksa istenilen yaptırım uygulanabilir forumda satışlar durduruldu diye bir terbiyesiz yüzünden diğer müşterilerimizi madur edip gördüğüm bir çok firma gibi kaçacak değiliz, her daim buradayız, hizmet veriyoruz.

Bizde daha önce size müşterilerinize yorumları editlettirmemeniz ya da sildirmemeniz gerektiği ve bunu bir kez daha yapmanız durumunda rankınızın alınacağını söylemiştik. Kişinin videoda açtığı log programında ki konumda bulunan klasör skype'nin konuşmaları, dosyaları ve fotoğrafları otomatik olarak indirip kaydettiği klasördür. Programdaki konuşmalara sağ tıklayıp ''Properties'' dediğinizde kişinin skype adresi, skype adı, skypedeki yazının türü ve mesajın yazıldığı zamana kadar her şey karşınıza çıkıyor ve düzenleme yapmayı denediğinizde düzenleme yapamıyorsunuz.

Programın bir sitedeki açıklaması;

''Skype Log Viewer, Skype tarafından oluşturulmuş kayıt dosyalarını okumanızı sağlayan ücretsiz ve Türkçe dil seçeneği de bulunan bir program. SkypeLogView, gelen-giden aramaların, sohbet mesajlarının ve dosya transferlerinin ait olduğu hesapları ve diğer ayrıntılarını görüntülemenizi sağlar. Program ile kayıt dosyasındaki kayıtların tümünü ya da yalnızca seçtiklerinizi kopyalama panosuna kopyalabilir ya da text/html/csv/xm formatlarında dışa aktarabilirsiniz.''

''arkadaşın hazırladığı videonun bir kısmı ne kadar sahte olsa da bir kısmı doğru mesela biz orada yazmışız görüldüğü gibi " uğraşmaya gerek yok konuyla zaten yorum sildirmek veya editlemek yasak " bu cümle orada kurulmuş,''

Dakika 4:12' de görüldüğü üzere müşteri size ''Editlemem de gerekiyor demi'' diye soruyor sizde ''tabiki, ne yorumlar silindi ne editlendi'' cevabını veriyorsunuz. Sizin yazdığınızdan yola çıkarak düşünecek olursak bu kısımında doğru olma ihtimali bulunuyor.

Konuşmalar üzerinde oynama yapıldığını iddia ettiğiniz için sizde aynı şekilde video çekerek kanıtlamak ve konuya eklemek zorundasınız. Ayrıca şikayet konularına firma, müşteri, görevli harici mesaj yazımı yasak. Bu mesajımdan sonra firma, müşteri, görevli harici mesaj yazan kişilere ceza işlemi uygulanacak.

Son düzenleme:
@DarkKnights
Merhaba,

Videoda sadece işine gelen yeri göstermiş biz kanıt atamıyoruz kişiyle iade yapıldıgında bağlantıyı kestiğimiz için görüşmeler yok ortada bizim istediğimiz yerleri kendi atmayacagına göre atabileceğimiz bir şey yok, biz orada yazılanları görünüyo videonun bir kısmında sadece konu editlenmeli sorun çözüldüyse dedik yorumlar silinmesin yasak yazmışız ve bu bizzat belli, konu kapanmadan önce sadece editlenmesi için kendisi yapamadığı dışarda telefonda oldugu için bilgileri aldık ve çoktan konu kapanmıştı forum üzerinde işlem yapmadan hesaptan çıktık kendiside şifre değiştirdi zaten mesaja gelince ne küfür mesajı var yetkililere bilmiyorum ama ipden tespit edebilirsiniz. Kimseye küfür edecek kadar haysiyetsiz değiliz fakat kendisi daha öce bize yaptığı gibi ana avrat sövebiliyor eski yorumda attıpım videoda nasıl küfür ettiğini gösterdik zaten de geçti artık,

Siz istediniz diye bizde olmayan bir ödemeyi bile yaptık ama sakin bir şekilde dile getirmek gerekirse şöyle söyleyeyim,

Uzatmayacagım; kişinin amacı belli biz bunu çok iyi biliyoruz zaten iadesini yaptıgımız halde böyle forumdan men edilelim diye saçma bir yola başvuruyorsa söyleyeceğim kısa bir şey var,

Yetkililer konuya tam vakıf olamadığı için kalkıp hakkımız helal olmasın diyecek halimiz yok yetkililere olumsuz da olsa konuyla ilgilendikleri için minnettarız haktan yana sıkıntımız yok fakat kişiye hakkımızı helal etmiyoruz,

Her daim hizmet veriyoruz bu işe girerken biz yıllar önce forum için girmedik, çoğu firma rankları alınınca forumdan kaybolur kaçar hizmetleri kapatır çünkü tek dayanak noktaları forumdur, biz her daim burdayız kimsenin rıskını kimse kesemez o yüzden her daim BulutMedya olarak aktifiz,

Amma felsefe yaptınız diyebilirsiniz, başımıza gelen durum sadece kimseyi bu oyunlara inandıramadığız için yaşadığımız üzüntü ve zorumuza gitme dışında olumsuz etkisi olmamasına şükür ediyoruz,

Sayın yetkili rank almayı uygun görüyorsanız sağlık olsun yetkililerden yana sıkıntı yok fakat müşterinin bize yaptığını başka kişiler tarafından kendisine yapılmaması dileğiyle, hayırlı forumlar dilerim, bizden bu kadar kendimizi savunmayacaız artık ne yapsak kişinin sahtekarlıkta yüksek tecrübesi olduğu için elden bişey gelmiyor ☺️

Öncelikle birincisi huysuzkdd27 hesabım neden engellendi o zaman @bulutmedya sorarım sana?

@DarkKnights Efendim, hangi mesajın hangi ip'den yazıldığını kontrol edebiliyorsanız eğer, bulutmedya ip ile yazıılan küfürün ip'sini kontrol eder misiniz?

Ek olarak, yaklaşık 1 ay önce 150 TL geri ödemeyi kabul ettimm etmedim değil fakat şöyle bir durum vardı ödeme bayramda yapılacaktı.. Ve siz bana o bayramı zehir ettiniz.. Bayramda ödeme yapılmadı buraya şikayet konusu açılınca ödeme yapıldı ve geri ödememi 209 TL olarak istedim.

Ben Yalan dolan kanıtlarla gelmiyorum, doğru ve gerçek kanıtlarla geliyorum. Beni mahkemeye vermekle sürekli tehdit ettiler. Araştırmalarım sonucu benim adıma açılan fake bildirim onların sonu olurmuş. Bu yüzdende elleri mahkum ilk mesajımda son mesajımda şudur dürüstlük her zaman kazanacak. Şurada hiç birşey olmasa bile bizim hesaplaşacağımız daha çok yer var @bulutmedya . Ayrıca işime gelen yerleri kanıt olarak almıyorum gerekli olan yerleri kanıta alıyorum.

Keşke türkiye'de şöyle bir yasa olmasaydı. "Karşının haberi olmadan görüşmeleri ses kaydına alamazsın." Böyle bir yasa olmasaydı herşeyi geçtim kimse bilmese bile sen çok iyi biliyorsun sonun gelmişti..

Forum, mahkeme orası burası şurası hiç farketmez aramızda geçenleri bir sen bir ben bir de Allah biliyor. Sen eğer bunu bile bile "Biz birşey yapmadık, biz haklıyız" diyebiliyorsan. Tek kelimeyle yazıklar olsun.

Hani yalan dolan video çekiyor diyorsun ya, neden mesajları kaldırdın o zaman?
Ben elimde olan kanıtları elimden gelenin kat kat fazlasıyla sunacağım Allah'ın izniylede seni cezasız bırakmayacağım.

Şunuda ekliyim kumpas felan kuruyormuşum ya. Siz bana süreyi uzatmayı teklif ettiniz 1-2-3 ay her neyse. Benim dediğim tek kelime uzatmanıza gerek yok 209 TL'mi ödeyin sonra eyvallah der giderim dedim. Siz forumdaki adamlara küfür edince ödemem de eksik yapılınca bunlar gerçekleşti.

Şimdi farkettim. "Biz kanıt atamıyoruz" demekde ne demek oluyor. Bak gördüğün gibi herşey ortada sen de bir kanıt çekebilirsin. Benim söylediklerimin aksine her hangi bir davranış var ise kanıtı atarsın fakat telefonda itiraf ettiğin gibi fake bildirim olmasın. Gerçek ve aslı olan kanıtları at.
jQLk09.png

Son düzenleme:
@DarkKnights
Merhaba,

Videoda sadece işine gelen yeri göstermiş biz kanıt atamıyoruz kişiyle iade yapıldıgında bağlantıyı kestiğimiz için görüşmeler yok ortada bizim istediğimiz yerleri kendi atmayacagına göre atabileceğimiz bir şey yok, biz orada yazılanları görünüyo videonun bir kısmında sadece konu editlenmeli sorun çözüldüyse dedik yorumlar silinmesin yasak yazmışız ve bu bizzat belli, konu kapanmadan önce sadece editlenmesi için kendisi yapamadığı dışarda telefonda oldugu için bilgileri aldık ve çoktan konu kapanmıştı forum üzerinde işlem yapmadan hesaptan çıktık kendiside şifre değiştirdi zaten mesaja gelince ne küfür mesajı var yetkililere bilmiyorum ama ipden tespit edebilirsiniz. Kimseye küfür edecek kadar haysiyetsiz değiliz fakat kendisi daha öce bize yaptığı gibi ana avrat sövebiliyor eski yorumda attıpım videoda nasıl küfür ettiğini gösterdik zaten de geçti artık,

Siz istediniz diye bizde olmayan bir ödemeyi bile yaptık ama sakin bir şekilde dile getirmek gerekirse şöyle söyleyeyim,

Uzatmayacagım; kişinin amacı belli biz bunu çok iyi biliyoruz zaten iadesini yaptıgımız halde böyle forumdan men edilelim diye saçma bir yola başvuruyorsa söyleyeceğim kısa bir şey var,

Yetkililer konuya tam vakıf olamadığı için kalkıp hakkımız helal olmasın diyecek halimiz yok yetkililere olumsuz da olsa konuyla ilgilendikleri için minnettarız haktan yana sıkıntımız yok fakat kişiye hakkımızı helal etmiyoruz,

Her daim hizmet veriyoruz bu işe girerken biz yıllar önce forum için girmedik, çoğu firma rankları alınınca forumdan kaybolur kaçar hizmetleri kapatır çünkü tek dayanak noktaları forumdur, biz her daim burdayız kimsenin rıskını kimse kesemez o yüzden her daim BulutMedya olarak aktifiz,

Amma felsefe yaptınız diyebilirsiniz, başımıza gelen durum sadece kimseyi bu oyunlara inandıramadığız için yaşadığımız üzüntü ve zorumuza gitme dışında olumsuz etkisi olmamasına şükür ediyoruz,

Sayın yetkili rank almayı uygun görüyorsanız sağlık olsun yetkililerden yana sıkıntı yok fakat müşterinin bize yaptığını başka kişiler tarafından kendisine yapılmaması dileğiyle, hayırlı forumlar dilerim, bizden bu kadar kendimizi savunmayacaız artık ne yapsak kişinin sahtekarlıkta yüksek tecrübesi olduğu için elden bişey gelmiyor ☺️

Konuya vakıf olamayan tarafları siz karıştırıyor olmalısınız ki ilk mesajda yazdığınız " uğraşmaya gerek yok konuyla zaten yorum sildirmek veya editlemek yasak " bu cümleyle ikinci mesajda ''konu kapanmadan önce sadece editlenmesi için kendisi yapamadığı dışarda telefonda oldugu için bilgileri aldık ve çoktan konu kapanmıştı forum üzerinde işlem yapmadan hesaptan çıktık'' yazdıklarınız çelişiyor. Yasak olduğunu biliyorsunuz, yasak olduğu size söyleniyor tekrar müşterilerinize mesaj editletme ya da sildirme gibi bir durumda satışlarınızın durdulup rankınızın da alınacağı söyleniyor siz tüm bunlara rağmen rankınızın da alınacağını bilerek konuyu editlemesini ve bunu kendi rızasıyla olduğunu belirtmesini söylüyorsunuz.

Bununla birlikte turkmmofirma.html'de bulunan 3.maddeyi yok saymış oluyorsunuz. Konu zaten kapatılmış konu kapatıldıktan sonra mesajların editlenemeyip silinemediğini sizde biliyorsunuz müşteriye karşıda bunu belirtiyorsunuz. Müşteri size benim kendisine yazdığım cevaptan sonra vidoeda da 7:00 'da görüldüğü gibi ''Kendi isteğim doğrultusunda kendim editlenmesini istiyorum dedim müdahe...'' şeklinde bir cevap veriyor sizde buna karşılık olarak ''Siz bana forum üyeliğinizi verin ben bunu yarın halledeceğim,'' şeklinde bir cevap veriyorsunuz. Bununla da yetinmeyip skype bilgilerini isteyip emin olmak adına görüşmeleri sileceğinizi söylüyorsunuz. Sonrasında ise 9:47'de ''ben konuyu hallettim diyene kadar siz giriş yapmayın,anlaştığımız gibi'' cevabını yazıyorsunuz. Konuşma sizin 10:28'de yazdığınız '' başka hesap oluşturun kendinize bu hesap ile işimiz bittiğinde ortadan kaldıracağız hesabı '' mesajıyla devam ediyor. Siz kişinin hesabına konun kapalı olduğunu mesajları silip editleyemeceğinizi bildiğiniz halde kendisinden hesap bilgilerini alıp giriyorsunuz daha sonra ''ben konuyu hallettim diyene kadar siz giriş yapmayın,anlaştığımız gibi'' ve ardından '' başka hesap oluşturun kendinize bu hesap ile işimiz bittiğinde ortadan kaldıracağız hesabı '' diye cevap veriyorsunuz. Bunları bilmenize rağmen kişinin hesap bilgilerini istemeniz ardından hesap ile işimiz bittiğinde ortadan kaldıracağız cevabını vermeniz küfürüde sizin ettiğinizi gösteriyor.

Kendinizi savunmanız için sizden log kayıtlarını videoya alarak konuya mesaj olarak atmanızı istedim. Kişiye iade yapıldığında bağlantıyı kesmeniz skype üzerindeki konuşmaları etkiler sizin bilgisayarınız üzerinde bu konuşmaların yedekleri duruyor log programı aracılığıyla görebiliyorsunuz buna rağmen kanıt atamayacağınızı söylediniz.

turkmmofirma.html madde 3 ve 11'e uymadığınız, forum ve yönetim üyesine küfür ettiğinizden dolayı rankınız alınmış satışlarınız durdurulmuştur

firmanın satışlarını zaten durduracaksınız açık olan bir konudaki yorumumu neden siliyorsunuz firmanın tarafını tutup gerçekleri konuşuyoruz diye mi ?

Uyarı yapmama ve konulara firma,müşteri ve görevli harici mesaj yazımının yasak olduğunu bile bile mesaj yazıyorsun bu yüzden mesajların siliniyor. Firmanın rankı alındığı için şimdi mesaj yazabilirsin

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri