shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bulutmedya Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Huysuzkdd27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 98
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ayriyetten benim kimseyi yıktığım yok sizin kadar aciz değilim birilerini yıkmadım ama müşterilerimizin bizi savunduğu doğrudur ve savunulan yorumların sürekli silindi gözümden kaçmıyor o yüzden pek ciddiye almıyorum çoluk cocuğun toplandığı bir forumu.

Müşteri diye bahsettiğiniz kendi üyeliğinizle yazamayıp yan üyeliğiniz ile bana ''aslan parçası'' diye hitap ettiğiniz bununla kalmayıp kendi üyeliğinizle kendi konunuza sürekli kendinizi öven mesajlar yazmanız, yine yan üyeliğinizle yasak olduğu halde kendi şikayet konularınıza asıl üyeliğinizle yazamadığınız mesajları yazmanız. Müşterilerinize bir daha mesaj editlettirip ya da sildirmeniz durumunda rankınızın alınacağı konusunda uyarılıyorsunuz buna rağmen sildiriyorsunuz bunu kendinizde kabul ettiniz rankınız alınınca da çoluk çocuğun toplandığı forum diye kötülemeye başlayorsunuz. Biz gıcık sizin düşüncelerinize göre gıcık olduğumuzdan dolayı değil tüm uyarılara rağmen kurallara uymadığınız için rankınızı aldık. Ayrıca haddinizi de aşmayın bir daha forumu kötüleyecek şekilde mesaj yazmanız durumunda uyarmadan ceza vericem.

Yan üyeliğinizle kendinizi övdüğünüz mesajlardan birisi ;

http://prntscr.com/gocufm

Size daha fazla açıklama yapmıycam bundan sonra yine aynı şekilde mesajlar yazmaya devam ederseniz silinecek bunlar forumu kötüleyeci mesajlar olursada ceza alacaksınız

Turkmmo kendini ve konuyu gözden geçilmeli;
Bu şahıs gerçekten müşteri mi ?
Ettiği onlarca küfür ardından iade alıyor, @bulutmedya sizin bu şahsa açıklama yapmanıza dahi gerek yok görüntüleri küfürler ortadayken direk mahkemeye vermeniz gerekirdi.

Bu şahısın ettiği küfürleri unutan yetkili arkadaşlar "efendim,abi yönetim ekibi" laflarına mı aldandı? gerçekten saygılı olduğunu mu düşünüyorsunuz.

Bu görüntüler yetkili arkadaşlar görmedi mi ne hakla iade talep ettiriyorsunuz ? Kimse kimsenin cinsel organını görmek zorunda değil.

Turkmmo kendini ve konuyu gözden geçilmeli;
Bu şahıs gerçekten müşteri mi ?
Ettiği onlarca küfür ardından iade alıyor, @bulutmedya sizin bu şahsa açıklama yapmanıza dahi gerek yok görüntüleri küfürler ortadayken direk mahkemeye vermeniz gerekirdi.

Bu şahısın ettiği küfürleri unutan yetkili arkadaşlar "efendim,abi yönetim ekibi" laflarına mı aldandı? gerçekten saygılı olduğunu mu düşünüyorsunuz.

Bu görüntüler yetkili arkadaşlar görmedi mi ne hakla iade talep ettiriyorsunuz ? Kimse kimsenin cinsel organını görmek zorunda değil.

Tüm forum tüm dünya alem buraya toplansın Allah'ım İnşallah bana dava açar diye dua etmekten bir hal oldum.
Benim adıma fake bildirim oluşturdu. Telefon görüşmesinde itiraf etti. Ben küfürü ettim yaptığım iyi bişey değil ama aslanlar gibi arkasında durdum küfürün. Onlar yaptığı herşeyi yalanladılar. Yaptıkları herşey iyi veya kötü arkasında durmadılar ben kanıtları dökünce onlarda dökülmeye başladılar. Evet seninde dediğin gibi vallahi billahi canı gönülden istiyorum inşallah beni mahkemeye verir. O küfürleri etmekle haksızım kabul ediyorum, fakat sunucumu kapattılar tüm onlinelerime mahcup oldum haklarına girdim emekleri boşa gitti, 209 TL bakiyemin üstüne kondular. Üstüne üstün onlarca tehditler aldım.. Küfürü ettim mi? evet ettim. Arkasındayım da. Şu konu içerisinde "tek haksız" olduğum yer bu küfürler. Bu küfürler için her türlü cezaya razıyım. Küfürü bir yana bırakırsak kimse bana bunları "bulutmedya" savunmasın. Savunanlarda ya eşi ya dostu ya akrabasıdır. Özelden gelen mesajlardan görüyorum ben kimin haklı olduğunu.

Okumayla ilgili problemin mi var ?
O pis ağzına Allah'ı alma!

İş işten geçtikten sonra ben dava açın mı yazdım ?
Seni kavle alıp cevap vermeden dava açmaları gerekirdiki susasın.

Firmayla yakından uzaktan bir alakam yok tarafsız olarak yazıyorum hiçkimsenin yok yere sunucusu kapanmamış küfür ettiğini ve cezamı çekmek istediğini yazıyorsun ceza oalrak suncunu kapatmakta sonuna kadar haklılar neyin derdindesin belli.

Okumayla ilgili problemin mi var ?
O pis ağzına Allah'ı alma!

İş işten geçtikten sonra ben dava açın mı yazdım ?
Seni kavle alıp cevap vermeden dava açmaları gerekirdiki susasın.

Firmayla yakından uzaktan bir alakam yok tarafsız olarak yazıyorum hiçkimsenin yok yere sunucusu kapanmamış küfür ettiğini ve cezamı çekmek istediğini yazıyorsun ceza oalrak suncunu kapatmakta sonuna kadar haklılar neyin derdindesin belli.

Yahu mert misin her kimsen yürü git kardeşim işine... Sunucuyu kapattılar bende küfür ettim anladın mı o senin muhteşem beynin algılayabiliyor mu? durup oturduğum yerde küfür etmedim...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri