- Konular
- 83
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 19d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 127
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- 1,038
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ne oldu gücüne mi gidiyor ?Yahu mert misin her kimsen yürü git kardeşim işine... Sunucuyu kapattılar bende küfür ettim anladın mı o senin muhteşem beynin algılayabiliyor mu? durup oturduğum yerde küfür etmedim...
küfür edemiyor musun burada ? Skype'ten mi atıyorsun illa ?
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 6
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Valla sen gelir bana maddi zarar verirsen benim emeklerimi çöp eder paramın üstüne yatarsan, değil forumda cumhurbaşkanlığı koltuğunda otursan küfürünü yersin o konuda rahat ol. Konuyu baltalama olayı saptırma işine bak güzel kardeşim sen kaşınacak yer arıyorsun daaaaaaaaaaa ben kaşıyamam daha yoğun işlerim var..
- Konular
- 57
- Online süresi
- 1mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 367
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,999
- DevLira
- 0
Konu beni ilgilendirmiyor, bize özel olan alanda defalarca fake hesap yorum yapanlara bakmanızı rica ediyorum geçen aylarda bu firmalardan birisi battı, şimdi birisinin de rankı alındı.
Yönetim ekibi şuan eskisine göre çok çok daha iyi eskiden gerçekten çok sıkıntı yaşıyorduk derdimizi anlatma konusunda ama şuanda crazyalkan, lanetadam gibi işlerden ve bizim halimizden anlayan adminler mevcut.
Bulutmedya sizde bir kaç ay sonra tekrar rank almak isteyeceksiniz yaş ortalaması küçük olması çok normal forumun sonuçta ben bir firma sahibi olarak oynadığım oyun yok neredeyse arada bir fm yani küçükken herkes gibi oyun oynadık bizde. Daha önce bende bu konuda çok dövündüm ancak o sıralarda yönetimde ciddi sıkıntılar vardı ve derdimizi anlatamıyorduk. Ayrıca o fake hesabınızla bizim konularımıza az yazıp çizmediniz karalamak için genede çocukluğunuza(!) veriyorum hakkımı helal ediyorum.
İyi geceler, iyi forumlar.
Yönetim ekibi şuan eskisine göre çok çok daha iyi eskiden gerçekten çok sıkıntı yaşıyorduk derdimizi anlatma konusunda ama şuanda crazyalkan, lanetadam gibi işlerden ve bizim halimizden anlayan adminler mevcut.
Bulutmedya sizde bir kaç ay sonra tekrar rank almak isteyeceksiniz yaş ortalaması küçük olması çok normal forumun sonuçta ben bir firma sahibi olarak oynadığım oyun yok neredeyse arada bir fm yani küçükken herkes gibi oyun oynadık bizde. Daha önce bende bu konuda çok dövündüm ancak o sıralarda yönetimde ciddi sıkıntılar vardı ve derdimizi anlatamıyorduk. Ayrıca o fake hesabınızla bizim konularımıza az yazıp çizmediniz karalamak için genede çocukluğunuza(!) veriyorum hakkımı helal ediyorum.
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
Konu beni ilgilendirmiyor, bize özel olan alanda defalarca fake hesap yorum yapanlara bakmanızı rica ediyorum geçen aylarda bu firmalardan birisi battı, şimdi birisinin de rankı alındı.
Burda yaş konusu konuşulcak en son konu. Firmalara rank verirken şartlar ve kurallar dahilinde rank veriyoruz uymayanları uyarıyoruz bazıları görüldüğü gibi tüm uyarılara rağmen bilerek kurallara uymuyor yalan söylerek görevliyi aldatmaya çalışıyor kanıt sunulunca yine inkar edebildiğini inkar ediyor her şey açık ve net ortada konuyu editlemediğim için müşterisinden hesabını istiyor tekrar editlemem için mesaj atıyor yine reddedince hem foruma hem bana küfür ediyor ilginç olan tüm bunlar olmamış gibi davranıp bana gıcık olduğunuz için rankımı aldınız yazıp beni suçlaması. Çocuk tabirini sürekli bana karşı kullanıyor ama kendisi çocukça küfürler ediyor yan üyeliğiyle kendisini övüyor ve sürekli yalan söylüyor rankı alınan her firma gibi bununla da kalmayıp adımı bildiğini söyleyip ifşalamakla tehdit ediyor.Profilimin altındaki steam barında adım soyadım zaten tam olarak yazıyor. Biz firmalara rank verdikten sonra da takip ediyoruz sizin bildirimlerinize geri dönülmemesi ilgilenilmeyeceği işlem yapılmayacağı anlamına gelmez siz şüphelendiğiniz rahatsız olduğunuz durumları özel mesaj olarak iletin biz incelemelerimizi yaparız.
Son düzenleme:
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Şakamı yapıyorsun arkadaşım kimin ne çocukluğuna veriyorsun senin yaşın kadar benim yarı yaşım var bu neyin havası.Var ya bütün yorumlar tamamda konu üzerinden prim yapma taktiğiniz kadar sağlam bir yorum görmedim tebrik ediyorum,
Bir de hakkımı helal ediyorum diyor, bir kaç ay yıl geçsede rankı geri istemeyeceğim rahat olabilirsiniz en ufak bir çabam olmayacak rank için, siz sanırım kendinizle karıştırdınız beni sizinde konularınızı gördük kardeşim müşteriye " geçirdim şuan içinde çeviriyorum " cümlenizi hala hatırlıyorum, yani uzun lafın kısası kimse basit ve masum ayaklarına yatmasın herkesin ne olduğunu biz biliyoruz, tabi asıl amacınız bilmeyenlerin noksanlarından faydalanıp aldatmak değilse