- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Burda yaş konusu konuşulcak en son konu. Firmalara rank verirken şartlar ve kurallar dahilinde rank veriyoruz uymayanları uyarıyoruz bazıları görüldüğü gibi tüm uyarılara rağmen bilerek kurallara uymuyor yalan söylerek görevliyi aldatmaya çalışıyor kanıt sunulunca yine inkar edebildiğini inkar ediyor her şey açık ve net ortada konuyu editlemediğim için müşterisinden hesabını istiyor tekrar editlemem için mesaj atıyor yine reddedince hem foruma hem bana küfür ediyor ilginç olan tüm bunlar olmamış gibi davranıp bana gıcık olduğunuz için rankımı aldınız yazıp beni suçlaması. Çocuk tabirini sürekli bana karşı kullanıyor ama kendisi çocukça küfürler ediyor yan üyeliğiyle kendisini övüyor ve sürekli yalan söylüyor rankı alınan her firma gibi bununla da kalmayıp adımı bildiğini söyleyip ifşalamakla tehdit ediyor.Profilimin altındaki steam barında adım soyadım zaten tam olarak yazıyor. Biz firmalara rank verdikten sonra da takip ediyoruz sizin bildirimlerinize geri dönülmemesi ilgilenilmeyeceği işlem yapılmayacağı anlamına gelmez siz şüphelendiğiniz rahatsız olduğunuz durumları özel mesaj olarak iletin biz incelemelerimizi yaparız.
Hani derler ya " on nomero bes yıldız " hah üstüne bastın çek ayağını on nomero bes yıldız bir muamelecisin, hangi yorumumda sana ismini bildiğimi söylemişim ve ifşalamak la tehdit etmişim ?
Evet ismini soy ismini biliyorum forumdaki çoğu yetkilinin de birincisi ben neden ifşa edeyim ikincisi elime ne geçer ?
Yani söyleyecek söz yok

Konu altına yorumunuz mu var mantıklı ise yaparsınız, müge anlıya çıkan mağdurlar gibi, o dedi, bu dedi, şu dedi, ne dedi, kim dedi, niçin dedi tabirleriyle kendinizi küçük düşürmeyin gerçekten. Biz yapılan hiç bir muameleye bu şekilde çocukça karşılık vermedik sonra çocuk biz oluyoruz, o da güzelmiş

- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bir kaç ay sonra, yine vergi ve isim değiştirip rank alabilirsin sonuçta, nede olsa taktiklerin güzel, Turkmmo belki farketmiyor ancak yerin kulağı var ismailcim.
Şu yan hesapda yorum attırma işlemindede @buyukweb; sonuna kadar haklı.
Valla dostum neyin kafasını yaşıyorsun bilmiyorum beni ilgilendirmiyor da ama biz forum sayesinde ayakta değiliz o yüzden problem yok bu firma her daim aktif kalacaktır rahat ol. Ayrıca anlamadığım şu konuya bütün firmalar yavaş yavaş dahil olmaya başlamış hayırdır çekemediğiniz bir konu mu var ?
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
Hani derler ya " on nomero bes yıldız " hah üstüne bastın çek ayağını on nomero bes yıldız bir muamelecisin, hangi yorumumda sana ismini bildiğimi söylemişim ve ifşalamak la tehdit etmişim ?
Evet ismini soy ismini biliyorum forumdaki çoğu yetkilinin de birincisi ben neden ifşa edeyim ikincisi elime ne geçer ?
Yani söyleyecek söz yok
Konu altına yorumunuz mu var mantıklı ise yaparsınız, müge anlıya çıkan mağdurlar gibi, o dedi, bu dedi, şu dedi, ne dedi, kim dedi, niçin dedi tabirleriyle kendinizi küçük düşürmeyin gerçekten. Biz yapılan hiç bir muameleye bu şekilde çocukça karşılık vermedik sonra çocuk biz oluyoruz, o da güzelmiş![]()
http://prntscr.com/gomhof
Yan hesabınızla kendi firmanızın müşterisiymiş gibi kendi konularınıza firmanızı öven mesajlar yazmanız, kendi hakkınızda açılan şikayet konularına kendi hesabınızla yazamadıklarınızı yan üyeliğiniz ile yazmanız ve bunu yasak olduğunu bile bile yapmanız, kanıtlar açık ve net olmasına rağmen müşterinizin hesabına sadece girdiğinizi işlem yapmadığınızı ama aslında konuyu editlemem için benimle konuşmak için girmiş olmanız konuyu kapatmayınca da çocukca foruma ve bana küfür etmeniz, bunlar dışında daha önce yine yan üyeliğiniz ile küfürlü şikayet bildirmeniz sonra hiçbir şey olmamış haksız yere rankınız alınmış gibi çocukların bulunduğu bir ortam demeniz sizin o çocukca diye tabir ettiğiniz ortama çok güzel uyum sağladığınızı gösterir.
Müşterinizin hesabından attığınız küfür mesajı;
https://prnt.sc/gomntn
''Kralım dedimmi yaparm.'' yazmıştınız zaten forumda ki çoğu yetkilinin adını soyadını bilmemeniz krallık şanınıza yakışmazdı.
- Konular
- 83
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 19d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 127
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- 1,038
- DevLira
- 3
Ruhsal sorunların var sanırım bi doktora görünValla sen gelir bana maddi zarar verirsen benim emeklerimi çöp eder paramın üstüne yatarsan, değil forumda cumhurbaşkanlığı koltuğunda otursan küfürünü yersin o konuda rahat ol. Konuyu baltalama olayı saptırma işine bak güzel kardeşim sen kaşınacak yer arıyorsun daaaaaaaaaaa ben kaşıyamam daha yoğun işlerim var..