- Konular
- 41
- Online süresi
- 45m 18s
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 44
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
çok beklersin daha kardeşim bende sunucu satın aldım bir destek talebine 12 yada 24 saat sonra cevap veriliyor ne zaman bilgisayarı açarsa gibi bir şey anca gezip tozmasını bilir bizden aldığı parayla kişisel yorumum budur 

- Konular
- 654
- Online süresi
- 37m 22s
- Reaksiyon Skoru
- 1,337
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 301
- MmoLira
- -18
- DevLira
- 0
Firma verilen süre içerisinde forumda aktif olmadığından insiyatif uygulanarak ek olarak 12saat süre verilmiştir.
Firma verilen ek sürede konuyu cevaplamadığından rankı alındı, hakkınızı yasal yollarla arayabilirsiniz.
Siz şikayetleri yine okumadan onaylayıp, 2 gün yoğunluktan foruma giriş yapılmayınca rankı mı aldınız?
Bana üyenin şikayetiyle ilgili bilgi iletir misiniz? Ortadaki mağduriyet nedir?
Kişi bizden oyun içi destek istemiş, verilmediği konumuzda açıkça yazıyor.
Siz bu sebeple benim rankımı mı aldınız yani, 2 gün foruma girmediğim için?
- Konular
- 9,014
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 4,570
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- MmoLira
- 29,470
- DevLira
- 0
Şikayetlerin tamamı onaylanmadan önce okunuyor, yönetimi asılsız yere suçlamaktan vazgeçmelisiniz, üye kanıt olarak eklediği son ticket konuşmasında 'filesin kendi sorunları' olduğunu yazmış bu durum hakkında olumlu veya olumsuz açıklama yapmanız için 24saat süre verildi cevap vermeyip foruma girmediğinizden insiyatif uygulanarak ek +12 saat süre daha verildi toplamda 36saat boyunca açıklama yapmak için bir süreniz vardı fakat açıklama yapmadınız bu durumda üstde de belirttiğim gibi yönetimi suçlamak yerine kendiniz bazı durumları gözden geçirmelisiniz. Ayrıca bu kurallar standarttır her firma gibi sizde verilen süre içerisinde şikayet konularına cevap yazmak zorundasınız.Siz şikayetleri yine okumadan onaylayıp, 2 gün yoğunluktan foruma giriş yapılmayınca rankı mı aldınız?
Bana üyenin şikayetiyle ilgili bilgi iletir misiniz? Ortadaki mağduriyet nedir?
Kişi bizden oyun içi destek istemiş, verilmediği konumuzda açıkça yazıyor.
Siz bu sebeple benim rankımı mı aldınız yani, 2 gün foruma girmediğim için?
Son olarak rank alırken ve forum üzerinde satış yapmak için kabul ettiğiniz turkmmofirma.html kurallarınca;
İtiraz etmenizi gerektirecek bir durum yok, eğer kurallara uymuyorsanız rankınız alınır.2-Firmamız hakkında açılan şikayetlerin çözümü için gerekli işlemleri yapıp yine forum üzerinden sorun çözüldüğünde gerekli bilgiyi ilgili şikayet konusu altından vereceğimizi garanti ediyoruz,
9-Forum üzerindeki anlaşmazlıklarda Turkmmo.com yönetiminin hakemliğini kabul ediyor ve çıkacak sonuçlara itiraz etmeyeceğimizi kabul ediyoruz,
10-Kurallarda yazmasa dahi Turkmmo.com yönetiminin bazı durumlarda insiyatif kullanabileceğini kabul ediyoruz,
11-Turkmmo yönetiminin bizden istediği belgeleri istenilen tarihten sonra en geç 24 saat içinde göndereceğimizi kabul ediyoruz,
14-Turkmmo.com Yönetimi şartları ve koşulları değiştirebilir, şartların ve koşulların güncelliğini takip etmek firmanın sorumluluğundadır.Yukarıda yazan tüm maddeleri firma olarak kabul ediyor ve uygulayacağımızı garanti ediyoruz. Uygulamamamız durumunda turkmmo.com forumu üzerinde uygulanabilecek her türlü ceza-i işlemi kabul ediyoruz.
Son düzenleme:
- Konular
- 654
- Online süresi
- 37m 22s
- Reaksiyon Skoru
- 1,337
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 301
- MmoLira
- -18
- DevLira
- 0
Firma verilen süre içerisinde forumda aktif olmadığından insiyatif uygulanarak ek olarak 12saat süre verilmiştir.
Şikayetlerin tamamı onaylanmadan önce okunuyor, yönetimi asılsız yere suçlamaktan vazgeçmelisiniz, üye kanıt olarak eklediği son ticket konuşmasında 'filesin kendi sorunları' olduğunu yazmış bu durum hakkında olumlu veya olumsuz açıklama yapmanız için 24saat süre verildi cevap vermeyip foruma girmediğinizden insiyatif uygulanarak ek +12 saat süre daha verildi toplamda 36saat boyunca açıklama yapmak için bir süreniz vardı fakat açıklama yapmadınız bu durumda üstde de belirttiğim gibi yönetimi suçlamak yerine kendiniz bazı durumları gözden geçirmelisiniz. Ayrıca bu kurallar standarttır her firma gibi sizde verilen süre içerisinde şikayet konularına cevap yazmak zorundasınız.
Sevgili ve sayın yönetici benim kimseyi bir şey ile suçladığım yok.
Ben bu forumda 6 yıldır satış yapıyorum ve bazı insiyatiflere hakkım var.
Foruma son giriş yaptığım tarih belli iken, 2 gündür girmiyor isem bir problem var demektir.
Konu sahibi üye acemi olduğu için, boss sürelerini değiştirme işlemini yapamıyor.
Görselleri iyi inceler iseniz, google üzerinden link iletmişim tarafına zaten.
Ek bir problem ya da husus olsa, bununla ilgili işlemi biz yapmış olurduk zaten.
Azıcık Metin2 alt yapı bilgisi olan herkes bilir ki, boss sabitleme ve süre ayarlama tüm fileslarda aynıdır.
Boss sürelerinin ayarlanması ya da boss sabitlemesi, nasıl bir bozukluk olabilir sizce?
Şimdi "boss süresi ayarlama" üzerine şikayet açan üyenin şikayet konusu okunup, onaylandı ise şayet.
Burada gerçekten bu konuyu okuyan yöneticinin de bilgisiz olduğuna delalet etmektedir.
Sizce ben, sizleri asılsız yere mi suçlamış olmaktayım?
Ek olarak; kendiliğinden ban yiyen hesaplar olduğunu iletmiş, böyle bir şey mümkün mü? Nerede görülmüş?
Kaldı ki; map - boss - ban sorunu gibi sorunlar olsa, bugüne kadar bu konuyu ilk açan bu üye mi olurdu?
Tekrar belirtiyorum, üye iyi niyetli olabilir ancak acemi.
İşlemleri çözemediği ve bizden oyun içi destek alamadığı için bu konuyu açmış.
Bizim satış konumuzda ve sitemizde açıkça bu husus yazmaktadır.
Biz oyun içi destek vermemekteyiz ve bu hususla ilgili yaratılan bir mağduriyet yoktur.
Emrah bey'e konuyla ilgili skype üzerinden yazdım, inanıyorum ki adalet yerini bulacaktır.
Kendisi beni haksız bulur ise, zaten burada daha satış yapmayacağıma emin olabilirsiniz.
Son düzenleme:
- Konular
- 9,014
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 4,570
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- MmoLira
- 29,470
- DevLira
- 0
Maalesef diğer firmalardan uzun süredir satış yapıyorsunuz diye size kuralların dışında insiyatif uygulanamaz ve uygulanmazda, tüm firmalara eşit şekilde insiyatif uygulanır ve sizede diğer eşit şekilde insiyatif uygunlandı.Sevgili ve sayın yönetici benim kimseyi bir şey ile suçladığım yok.
Ben bu forumda 6 yıldır satış yapıyorum ve bazı insiyatiflere hakkım var.
Foruma son giriş yaptığım tarih belli iken, 2 gündür girmiyor isem bir problem var demektir.
Konu sahibi üye acemi olduğu için, boss sürelerini değiştirme işlemini yapamıyor.
Görselleri iyi inceler iseniz, google üzerinden link iletmişim tarafına zaten.
Ek bir problem ya da husus olsa, bununla ilgili işlemi biz yapmış olurduk zaten.
Azıcık Metin2 alt yapı bilgisi olan herkes bilir ki, boss sabitleme ve süre ayarlama tüm fileslarda aynıdır.
Boss sürelerinin ayarlanması ya da boss sabitlemesi, nasıl bir bozukluk olabilir sizce?
Şimdi "boss süresi ayarlama" üzerine şikayet açan üyenin şikayet konusu okunup, onaylandı ise şayet.
Burada gerçekten bu konuyu okuyan yöneticinin de bilgisiz olduğuna delalet etmektedir.
Sizce ben, sizleri asılsız yere mi suçlamış olmaktayım?
Son yazılan yani en üstdeki ticketi okuduğumda 'boss süresi ayarlama' değil 'maplare girilmediği' yazılmış. Bahsettiğim gibi yönetimi suçlamaktan vazgeçmelisiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)