- Konular
- 654
- Online süresi
- 37m 22s
- Reaksiyon Skoru
- 1,337
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 301
- MmoLira
- -18
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Firma verilen süre içerisinde forumda aktif olmadığından insiyatif uygulanarak ek olarak 12saat süre verilmiştir.
Maalesef diğer firmalardan uzun süredir satış yapıyorsunuz diye size kuralların dışında insiyatif uygulanamaz ve uygulanmazda, tüm firmalara eşit şekilde insiyatif uygulanır ve sizede diğer eşit şekilde insiyatif uygunlandı.
Son yazılan yani en üstdeki ticketi okuduğumda 'boss süresi ayarlama' değil 'maplare girilmediği' yazılmış. Bahsettiğim gibi yönetimi suçlamaktan vazgeçmelisiniz.
Bir önce ki yanıtıma onu da ekledim.
"Ek olarak; kendiliğinden ban yiyen hesaplar olduğunu iletmiş, böyle bir şey mümkün mü? Nerede görülmüş?
Kaldı ki; map - boss - ban sorunu gibi sorunlar olsa, bugüne kadar bu konuyu ilk açan bu üye mi olurdu?
Tekrar belirtiyorum, üye iyi niyetli olabilir ancak acemi.
İşlemleri çözemediği ve bizden oyun içi destek alamadığı için bu konuyu açmış.
Bizim satış konumuzda ve sitemizde açıkça bu husus yazmaktadır.
Biz oyun içi destek vermemekteyiz ve bu hususla ilgili yaratılan bir mağduriyet yoktur.
Emrah bey'e konuyla ilgili skype üzerinden yazdım, inanıyorum ki adalet yerini bulacaktır.
Kendisi beni haksız bulur ise, zaten burada daha satış yapmayacağıma emin olabilirsiniz."
Ortada sadece bir "iddia" var iken, neye göre beni yargısız infaz ettiniz?
Görsel istediniz mi üyeden? İstememişsiniz. Neden? Çünkü yazdı ise, mutlaka doğrudur.
Benim sizi ya da yönetimi suçladığım yok, siz beni suçluyorsunuz ve hep tek taraflı bakıyorsunuz.
Bu filesı biz kaç aydır kullanıyoruz? Yaklaşık 6 aydır.
Sizce bu maplerde böyle bir problem olsa, 6 aydır hiç bu konuyla ilgili şikayet almaz mıydık?
Tekrar altını çiziyorum.. Üye iyi niyetli olabilir, ancak acemi.
Filesta bir problem olsa, biz üyeyi/müşteriyi kazanmak adına zaten sorunu çözer dışarı yansıtmayız.
Ancak; kendisi bir şeyleri çözemediği ve bizden de oyun içi destek alamadığı için konu açmış.
Keza benzer hususta, kule sorunu için bize yazdığında işlemi bizzati sağlanmıştı.
Aşağıda bunun görselini iletiyorum. Benzer konu da, bizlik bir problem olsa idi aynı şekilde giderilirdi.
Yukarıdaki görselde görüldüğü üzere, bizden ötürü bir problem olduğu taktirde zaten işlem sağlanmakta.
Dilerim kendimi yeteri kadar net ifade edebilmişimdir.
- Konular
- 24
- Online süresi
- 16h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 178
- DevLira
- 0
Şuanda konuda ve ticket üzerinden ne ilettiysem bizzat oyundan sikayet geldiği için söyledim boss süresi ayarlama da ben ne kadar uğraştiysam yapamadım çünkü dosya aynı değil ve bende oyuna yanlış bir işlem yapmamak için hiç karışmadim maplara girilmemesi tamamen sizden aldığım günden beri mevcut facebook üzerinden sayfaya 10 yakın mesaj geldi bende size bir kaç sefer söyledim ilgilenmediniz ve nemereyi bizzat oyuncularım kontrol etti metin katında sürekli metin kesiyorlar tekrar metin düşüyor kat atmıyor kendiliğinden ban yiyen 2 kullanıcım oldu ve ben hiç bir işlem yapmadığım halde ve oyun 2 defa ch düşmesi yaşadıBir önce ki yanıtıma onu da ekledim.
"Ek olarak; kendiliğinden ban yiyen hesaplar olduğunu iletmiş, böyle bir şey mümkün mü? Nerede görülmüş?
Kaldı ki; map - boss - ban sorunu gibi sorunlar olsa, bugüne kadar bu konuyu ilk açan bu üye mi olurdu?
Tekrar belirtiyorum, üye iyi niyetli olabilir ancak acemi.
İşlemleri çözemediği ve bizden oyun içi destek alamadığı için bu konuyu açmış.
Bizim satış konumuzda ve sitemizde açıkça bu husus yazmaktadır.
Biz oyun içi destek vermemekteyiz ve bu hususla ilgili yaratılan bir mağduriyet yoktur.
Emrah bey'e konuyla ilgili skype üzerinden yazdım, inanıyorum ki adalet yerini bulacaktır.
Kendisi beni haksız bulur ise, zaten burada daha satış yapmayacağıma emin olabilirsiniz."
Ortada sadece bir "iddia" var iken, neye göre beni yargısız infaz ettiniz?
Görsel istediniz mi üyeden? İstememişsiniz. Neden? Çünkü yazdı ise, mutlaka doğrudur.
Benim sizi ya da yönetimi suçladığım yok, siz beni suçluyorsunuz ve hep tek taraflı bakıyorsunuz.
Bu filesı biz kaç aydır kullanıyoruz? Yaklaşık 6 aydır.
Sizce bu maplerde böyle bir problem olsa, 6 aydır hiç bu konuyla ilgili şikayet almaz mıydık?
Tekrar altını çiziyorum.. Üye iyi niyetli olabilir, ancak acemi.
Filesta bir problem olsa, biz üyeyi/müşteriyi kazanmak adına zaten sorunu çözer dışarı yansıtmayız.
Ancak; kendisi bir şeyleri çözemediği ve bizden de oyun içi destek alamadığı için konu açmış.
Keza benzer hususta, kule sorunu için bize yazdığında işlemi bizzati sağlanmıştı.
Aşağıda bunun görselini iletiyorum. Benzer konu da, bizlik bir problem olsa idi aynı şekilde giderilirdi.
![]()
Yukarıdaki görselde görüldüğü üzere, bizden ötürü bir problem olduğu taktirde zaten işlem sağlanmakta.
Dilerim kendimi yeteri kadar net ifade edebilmişimdir.
Ben boss süresi için sizi rahatsız etmiyorum çünkü yardımcı olmadınız ve bende size filesin sizden kaynakli sorunlarını halletmenizi istedim ve cevap bile vermediniz bu yüzden çok zoruma gitti size o kadar iyi niyetle ve hep rica ile yaklaştım fakat sizden aynı şekilde ilgi görmedim.
- Konular
- 654
- Online süresi
- 37m 22s
- Reaksiyon Skoru
- 1,337
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 301
- MmoLira
- -18
- DevLira
- 0
Şuanda konuda ve ticket üzerinden ne ilettiysem bizzat oyundan sikayet geldiği için söyledim boss süresi ayarlama da ben ne kadar uğraştiysam yapamadım çünkü dosya aynı değil ve bende oyuna yanlış bir işlem yapmamak için hiç karışmadim maplara girilmemesi tamamen sizden aldığım günden beri mevcut facebook üzerinden sayfaya 10 yakın mesaj geldi bende size bir kaç sefer söyledim ilgilenmediniz ve nemereyi bizzat oyuncularım kontrol etti metin katında sürekli metin kesiyorlar tekrar metin düşüyor kat atmıyor kendiliğinden ban yiyen 2 kullanıcım oldu ve ben hiç bir işlem yapmadığım halde ve oyun 2 defa ch düşmesi yaşadı
Ben boss süresi için sizi rahatsız etmiyorum çünkü yardımcı olmadınız ve bende size filesin sizden kaynakli sorunlarını halletmenizi istedim ve cevap bile vermediniz bu yüzden çok zoruma gitti size o kadar iyi niyetle ve hep rica ile yaklaştım fakat sizden aynı şekilde ilgi görmedim.
Merhaba,
Versiyon sürümüne göre alt yapılar farklılık gösterebilir elbette, ancak içerik aynıdır.
Siz işlemi beceremiyorsunuz diye, işlemi biz yapacağız anlamına gelmez ne yazık ki Faruk bey.
Maplere girilmiyor ise, biz tanıtım konusu üzerindeki görselleri neye göre ekledik?
"Kendiliğinden ban yiyen 2 kullanıcım oldu" bu durumu kime söyleseniz güler.
Böyle bir hususun olma hususunu geçin, ihtimali dahil yoktur.
7 yıldır Metin2 oyun sunucusu kuruyoruz, ömrü hayatımda ben böyle saçma bir iddia ile karşılaşmadım.
Kendi kendine kullanıcı nasıl banlanabilir? Kalkıp bunu bana hata diye iletmeniz ayrı bir ironidir.
Ben yazdığım ve aktardığım tüm hususların kanıtını, görselleri ile destekleyerek sağlayabilirim.
Ya siz? 2 kullanıcım banladı hususunu bana ispat edebilir misiniz?
Kule sorununu ilettiğinizde nasıl işleme alınıp, yardımcı olundu ise.. Bizlik bir husus olsa idi yine yapılırdı.
Acemi olduğunuzu kabul edip, hata yaptığınızı göz önüne alarak özür dileyip yardım istemek yerine..
Halen uzatarak, bir yere varmaya çalışmaktasınız.
Özür dilemeniz için görselleri eklemem gerekiyor ise, bu gece gerekli içerikleri görsel olarak konuya ekleyeceğim.
- Konular
- 24
- Online süresi
- 16h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 178
- DevLira
- 0
Ben hiç birşeyi boş yere söylemedim buyrun sayfama gelen mesajlarMerhaba,
Versiyon sürümüne göre alt yapılar farklılık gösterebilir elbette, ancak içerik aynıdır.
Siz işlemi beceremiyorsunuz diye, işlemi biz yapacağız anlamına gelmez ne yazık ki Faruk bey.
Maplere girilmiyor ise, biz tanıtım konusu üzerindeki görselleri neye göre ekledik?
"Kendiliğinden ban yiyen 2 kullanıcım oldu" bu durumu kime söyleseniz güler.
Böyle bir hususun olma hususunu geçin, ihtimali dahil yoktur.
7 yıldır Metin2 oyun sunucusu kuruyoruz, ömrü hayatımda ben böyle saçma bir iddia ile karşılaşmadım.
Kendi kendine kullanıcı nasıl banlanabilir? Kalkıp bunu bana hata diye iletmeniz ayrı bir ironidir.
Ben yazdığım ve aktardığım tüm hususların kanıtını, görselleri ile destekleyerek sağlayabilirim.
Ya siz? 2 kullanıcım banladı hususunu bana ispat edebilir misiniz?
Kule sorununu ilettiğinizde nasıl işleme alınıp, yardımcı olundu ise.. Bizlik bir husus olsa idi yine yapılırdı.
Acemi olduğunuzu kabul edip, hata yaptığınızı göz önüne alarak özür dileyip yardım istemek yerine..
Halen uzatarak, bir yere varmaya çalışmaktasınız.
Özür dilemeniz için görselleri eklemem gerekiyor ise, bu gece gerekli içerikleri görsel olarak konuya ekleyeceğim.
Ben sizden özür dileyecek bir durum yapmadım ve kafamdan uydurmadim ve kendimi küçük düşürecek cümleler kullanmadım ne dediysem kanıtı buyrun aşağıdaki fotoğraflardan bakarak bana ona göre yazınız
Sizin zaten bi kuleyi yapmışlıginiz var başkada birşey yapmadınız ve hile engel sistemi istedim ve fiyat sordum sizde bana 20 TL dediniz ve bende neden diye sordum müşteriniz olarak çünkü tanıtım konunuzda 10 TL idi ve sizde bu yüzden bana satmamak istediginizi söylediniz ben üst üste size oyundan sikayet geliyor madurum dedim zar zor sizden tekrar satmanızi istedim ve sizde en sonunda tamam dediniz ve ne zaman hile engel sistemi desem hiç onunla ilgili bir cevap vermediniz insan önce kendi yaptığına bakmalı sonra karşıdakini yargılamali
Özür dileyecek biri varsa siz siniz.
Son düzenleme:
- Konular
- 654
- Online süresi
- 37m 22s
- Reaksiyon Skoru
- 1,337
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 301
- MmoLira
- -18
- DevLira
- 0
Firma verilen süre içerisinde forumda aktif olmadığından insiyatif uygulanarak ek olarak 12saat süre verilmiştir.
Ben hiç birşeyi boş yere söylemedim buyrun sayfama gelen mesajlar
Ben sizden özür dileyecek bir durum yapmadım ve kafamdan uydurmadim ve kendimi küçük düşürecek cümleler kullanmadım ne dediysem kanıtı buyrun aşağıdaki fotoğraflardan bakarak bana ona göre yazınız
Sizin zaten bi kuleyi yapmışlıginiz var başkada birşey yapmadınız ve hile engel sistemi istedim ve fiyat sordum sizde bana 20 TL dediniz ve bende neden diye sordum müşteriniz olarak çünkü tanıtım konunuzda 10 TL idi ve sizde bu yüzden bana satmamak istediginizi söylediniz ben üst üste size oyundan sikayet geliyor madurum dedim zar zor sizden tekrar satmanızi istedim ve sizde en sonunda tamam dediniz ve ne zaman hile engel sistemi desem hiç onunla ilgili bir cevap vermediniz insan önce kendi yaptığına bakmalı sonra karşıdakini yargılamali
Özür dileyecek biri varsa siz siniz.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Görseller üzerinde bizzat kendinizin yazdığı gibi, küfür sebebiyle oto ban yemiş kullanıcılar.
Hile engeli gibi, bunlarda engel içeriğine dahildir.
Bunu oyuncularınıza yazdığınıza göre durumundan haberdarsınız demektir.
Hizmetinizi şuan iptal ediyorum, bu saatten sonra sorununuzu forum ile çözersiniz.
Bugün itibariyle resmi olarak TURKMMO ile olan bütün bağımızı kesiyoruz.
Bizim kimseye ihtiyacımız yok, çoluk-çocuğun afrasına, tafrasına, hakemliğine ve yöneticiliğine hiç yok.
Ben 7 yıldır bu piyasada yaptığım işi, kalkıp birilerine ispat edecek değilim.
Allah herkesin yolunu, bahtını açık etsin.
Varsa bir hakkınız da, gider yasal yollar ile ararsınız.
Kolay gelsin,
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)