- Konular
- 24
- Online süresi
- 16h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 178
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle iyi günler dilerim
Şikayet konusu açmamak için baya çaba sarf ettim fakat karşı taraf aynı fikirde değil bu yüzden açma kararını aldım
Kaç gündür kendilerinden yardım istiyorum ben kendimede yapamaya çalıştım fakat yapamadım benim ile alakalı olan bir sorun olsa neyse sorun fileste bu yüzden kendilerine yazdım defalarca ve bana yardımcı olmadılar ve size sadece yazışmaların bir kısmını atıyorum buyrun kararı siz verin suç bendemi bendeyse bugün serverimi kapatsınlar kaç gündür hile engel sistemi istiyorum neredeyse 20 gün olacak ve hala bekletiyorlar
Destek taleplerine cevap vermiyorlar kapatıyorlar bende bu yüzden hakkımı arıyorum iyi günler diliyorum.
Şikayet konusu açmamak için baya çaba sarf ettim fakat karşı taraf aynı fikirde değil bu yüzden açma kararını aldım
Kaç gündür kendilerinden yardım istiyorum ben kendimede yapamaya çalıştım fakat yapamadım benim ile alakalı olan bir sorun olsa neyse sorun fileste bu yüzden kendilerine yazdım defalarca ve bana yardımcı olmadılar ve size sadece yazışmaların bir kısmını atıyorum buyrun kararı siz verin suç bendemi bendeyse bugün serverimi kapatsınlar kaç gündür hile engel sistemi istiyorum neredeyse 20 gün olacak ve hala bekletiyorlar
Destek taleplerine cevap vermiyorlar kapatıyorlar bende bu yüzden hakkımı arıyorum iyi günler diliyorum.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
<Görseller üzerinde bizzat kendinizin yazdığı gibi, küfür sebebiyle oto ban yemiş kullanıcılar. <br>
Hile engeli gibi, bunlarda engel içeriğine dahildir.<br>
Bunu oyuncularınıza yazdığınıza göre durumundan haberdarsınız demektir.<br>
Hizmetinizi şuan iptal ediyorum, bu saatten sonra sorununuzu forum ile çözersiniz.<br>
Bugün itibariyle resmi olarak TURKMMO ile olan bütün bağımızı kesiyoruz.<br>
Bizim kimseye ihtiyacımız yok, çoluk-çocuğun afrasına, tafrasına, hakemliğine ve yöneticiliğine hiç yok.<br>
Ben 7 yıldır bu piyasada yaptığım işi, kalkıp birilerine ispat edecek değilim.<br>
Allah herkesin yolunu, bahtını açık etsin.<br>
<br>
Varsa bir hakkınız da, gider yasal yollar ile ararsınız.<br><br>
Kolay gelsin,
Açtığın firmayı buradaki satışlarla büyütüp gelip buraya mı ahkam kesiyorsun ? Satış yaparken yaş sınırı koy, belli kriterler koy o zaman bu tür sorunlar ortaya çıkmasın.
Parasını alırken sıkıntı yok, sonra bir şikayet olunca hemen çoluk çocuk. Bizde sana burada yeteri kadar insiyatif gösterdik bana kalırsa, çoluk çocuk dediğin yönetimde kendin de çalıştın. Firma sahibi oldun diye dönüp foruma laf atmaya hakkın yok.
Burada satış yapıyorsan girip kontrol edeceksin, şikayetlere 24 saat süre verildiğini biliyorsun ekstra girmediğin için 12 saat verildi. Bunun üzerine de rankın alındı, sen sorumluluk almıyorsan suç bizim mi oluyor ?
Turkmmo'da satış yapmaman bize ağır darbe mi indirecek ? Olup olmaman bir şeyi değiştirmeyecek , bundan sonraki yolunda sana başarılar.
- Konular
- 9,014
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 4,569
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- MmoLira
- 29,452
- DevLira
- 0
Firma verilen süre içerisinde forumda aktif olmadığından insiyatif uygulanarak ek olarak 12saat süre verilmiştir.
- Konular
- 9,014
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 4,569
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- MmoLira
- 29,452
- DevLira
- 0
Firma verilen ek sürede konuyu cevaplamadığından rankı alındı, hakkınızı yasal yollarla arayabilirsiniz.Firma verilen süre içerisinde forumda aktif olmadığından insiyatif uygulanarak ek olarak 12saat süre verilmiştir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)