- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
baskan kusura bakma ama olaylar öyle ilerlemiyor işte .. 3 envanter diyorsun birde ben sana bana ks atma diye bir uyarıda hiç bulunmadım bulunmamda bunun bir oyun oldugunu ne cabuk unutuyorsunuz mllet saygı sevgi eki ile o zaman hiç birşey yapmasın olur mu öyle ben kayayı tek basıma kestim mesela kesildiğini görüpte kimse gelmicek mi bu kadar erdemli birileri var mı sence ki 6 saatte cıkan bir bosstan bahsediyoruz dimi * istediğini yap umurumda değil herkes kendi capında eğleniyor haliyle ama olay farklı olay burada eğlence hırs olmazsa olmaz tabi sonuçta birşeyler basarmak için giriyorsun oyuna ben böyle birşey yapmıcaktım ama genelden banazzi pm kapamışsın birde kaçıyorsun demen gocundurdu . yoksa banane ne açıcam böylke bir konu umurumda bile olmazdı yani neyse.
Turkmmo Flood Engelleme
benim isyanım ticketlere bakılmaması üzerineydi .. başka birşey değil ip tespit ile o hileyi kimin açtıgını rahatlıkla bulabilirler blader yani sıkıntı değil umurumda değil hileyi ben açtım kapansın su konu ..
Merhaba,
Öncelikle burada admin olmamın oyunla herhangi bir alakası yoktur. Oyunda bende oyuncuyum ağır başlı olmamı da gerektirecek bir durum yok. Ayrıca forum adminleri ağır olacak diye bir şey de yok ben gün gelir şakalaşırım gün gelir kafama göre takılırım.
Şimdi öncelikle senin bir oyuncu olarak saygı duyduğum biri diye cümlende belirtmişsin, saygın açtığın konunun başlığıyla göz önünde.
Ben ejderin yada sandığın derdinde değilim. Senin yaptığın saygısızlığın derdindeyim. 6 CH'yi kesmişsin ben ch attığım da sen ejder kesiyordun ben dalmadım senin hakkın diye başka chye geçtim ve ejderin canını %75 indirdim sırf senin levelin düşük diye ks attığın için sandık sana düştü burada itemle alakalı bir durum yok. Ben sana saygı duyarak başka chye geçiyorsam senden de aynısını beklerim. Bu kadar sandık derdine girdiysen isteseydin ben sana zaten verirdim ben o sandıkları satmıyorum sadece video çekmek için biriktiyorum içinden çıkanı da çekilişle oyunculardan birine hediye edeceğim. Benim derdim sandık yada parası değil 3 envanter sandık var zaten elimde şuan sadece senin yaptığı benim emeğime saygısızlık çünkü o saate kadar yatmadım bunu bekledim sen 6 chyi kestin 2 ch bende vardı benden önce girseydin derdim onun çıkar giderdim ama %75 canını indirdiğim bir ejdere dalman beni haliyle sinirlendirdi.
8 CH'nin 8'inde de 8 insan yoktu 2 kişi vardı bir birinin emeğine saygı duyulabileceğine inanıyorum.
Şimdi arkadaşı savunmanı anlıyorum çünkü aynısını sabah kayada sen yaptın ve ben üstüne düşmedim.
İtemle alakalı bir durum yok leveli düşük olana düşüyor sandık, ben 102 levelle daldım sen orada 105'le dalmayıp daha düşük levelle daldın sana düştü.
Kardeşim ejderi zaten ben kestim ve yeterince de sağlam itemlerim var %75 canı kesilmiş ejdere ufak level ks atınca sandık ona atıyor, kesip kesmemek değil mesele.
Turkmmo Flood Engelleme
benim isyanım ticketlere bakılmaması üzerineydi .. başka birşey değil ip tespit ile o hileyi kimin açtıgını rahatlıkla bulabilirler blader yani sıkıntı değil umurumda değil hileyi ben açtım kapansın su konu ..
Konuya yazmayacaktım fakat hala durumu sandık olarak algılayanlar var.
Sandık alma konusuna ks konusuna karışmıyorum oyundur fakat crazyalkan'ın ağlaması diyerek konu açman baya manidar olmuş.Bu konuyu manidar yapanda 2-3 gün önce çarım haksız yere banlandı diyerek foruma gelmen, takım lideri shortynin kanıtları atması, maverick in videoyu paylaşmasıyla bu sefer çarımı soyanlar hile açmış demeye başlayıp hala kendini haklı çıkarmaya çalışmaktır ağlamak.
Benim, bizim savaştığımız kişilerde olmuştur.Oyunda "20k attık" diyip güldüğümüzde olmuştur.Arkasına kalkıp 20 25 k damage yediğimizde olmuştur."BerdushLider" e pm atıp loncamda 105 yok barones e adam lazımmı dediğimde olmuştur.Savaş olduğunda sizin loncayı çağırdığımda olmuştur
Bunlar hep oyunda kalır kimsenin yüzüne vurulmaz.Ban yedim diye ağlayan sen kalkıp crazyalkan bir sandık için ağladı diye konu açıyorsun.Meseleye dikkatli bakmak lazım.
Herkese iyi oyunlar...
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 100
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Anlıyorum, hiç sesin çıkmadıban yedim 1 kere sesim cıkmadı tek itirazım konu acarak neden ticket sisteminde ticketlerimi cevaplanmadıgı oldu bu ağlamaktır baska birşey deil tesekkkrler.

https://www.turkmmo.com/elym2-genel/3528864-ticket-sistemi-ile-ilgili-bakin.html
2. sayfadaki postumdan sonra sesi çıkmadığı doğrudur.
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardes sen tartısmaya değmeyecek birisin benim isyanım ticketlere bkaılmaması ile ilgiliyd .
Anlıyorum, hiç sesin çıkmadı
https://www.turkmmo.com/elym2-genel/3528864-ticket-sistemi-ile-ilgili-bakin.html
2. sayfadaki postumdan sonra sesi çıkmadığı doğrudur.
- Konular
- 3,161
- Online süresi
- 8m 6s
- Reaksiyon Skoru
- 206
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- -66
- DevLira
- 0
oo kardesim sende acı yasayanlardansın saat gecenin 3.45 i bende bekliyorum ben insan değil miyim ? oda bekliyor bana düsüyor sıkıntı ne biliyor musun oyun bilgisi . . ben düsürmek için daldım düsürdüm. olay emek değil olay bunu oyun olması
Turkmmo Flood Engelleme
ben insanların bana bayılmasını istemiyorum haksız yere ban yedikten ve ticketlerime cevap gelmedikten ve üstüne soyulduktan sonra insan gibi oynamayı bıraktım BİLADER BU BİR OYUN GECENİN SAAT 3.45İNDE O ONLİNE İSE BENDE ONLİNEYİM BU ADAM ALICAK DİYE BEN GELİŞEMİCEM DİYE BİR DURUM YOK EMEK VEYA SAYGI OLAYI FARKLIDIR BU FARKLIDIR . KARISTIRMAYIN BİRBİRİNE EĞLENCE LÜTFEN EĞLENELİM
Ya yeter hileyi kullan, sonra ah șu lanet ticket'a cevap gelse herșey açıklığa kavușacak tarzı konuș. Hesabını soymaya gelen adam hilemi kullanacak ? O adamın hesapları için ne kadar riskli bir durum farkındasın dimi ? Senaryo yazma yeteneğin Flash Tv nin filmlerinden kötü. Olmamıș beğenmedim.
Saygı meselesine gelince birinin slotuna ks atmamak her zaman oyun içinde bir saygının olduğunun göstergesidir. Sen bugün bunu kırarak ve de devamında bu konuyu açma gereği duyarak nasıl bir oyuncu olduğunu göstermiș oldun.