- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 100
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sen kendine; ks atıp böyle karaktersizce bir davranışı yakıştırabiliyorsan, kimse bir şey diyemez zaten haklısın =) Bunu paylaşarakta zaten neyi yakıştırıp, neyi yakıştırmadığını da görmüş olduk.
- Konular
- 12,227
- Online süresi
- 5h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 3,165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 577
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
Tüm ejderleri sadece sen keseceksin diye bir kural yok. Diğer kesen oyuncularada fırsat tanımalısın. Evet boss keserek eğlenebilirsin,fakat orada o ejderin süresini bekleyipde başkasının gelip el koymasına herkes tepki gösterir. Buda yapan kişinin acizliğini belli eder.
Ek olarak kule yapana,ejder kesene bu ve benzeri beklenerek yapılan bir işleme saygı duymak gerekir. Hepsi benim zihniyetiyle yapılan her iş oyunda olsa aç gözlülüğe girer.
Sanırım sen bunu rekabet olarak görüyorsun ama değil.
Ek olarak kule yapana,ejder kesene bu ve benzeri beklenerek yapılan bir işleme saygı duymak gerekir. Hepsi benim zihniyetiyle yapılan her iş oyunda olsa aç gözlülüğe girer.
Sanırım sen bunu rekabet olarak görüyorsun ama değil.
Son düzenleme:
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Beyler oyun başli başina rekabet degil mi ? Gecin o işleri
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
Beyler oyun başli başina rekabet degil mi ? Gecin o işleri
Rekabet olarak adlandırabilirsin orada ejderi bekleyip sonrasında ks atılınca haliyle sinirlenerek tepki vermiş bende aynı tepkiyi onca metin boşta dururken benim metnime ks atanlara veriyorum ama gelipte forumda ''CrazyAlkan'ın ağlaması . .'' adı altında bir başlıkta konu açmak sence ne kadar doğru? Belki kendisinden yaşca büyük bir insana hitaben bu tabiri kullanıyor birisi sana böyle bir başlıkta konu açsa hoşuna gider mi? Oyunda belirli bir konuma gelmiş oyuncu neden bir sandık için tepki versin ki? Ks atmanın hoş bir şey olmadığını anlamanız dileğiyle...
Son düzenleme:
- Konular
- 97
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Daha saglam ıtem dızıp o kessın ozaman ee ozaman herkes erken gelsın ejder benım desın ejderı kesemeyecegını bıldıgın halde ona bırakalım bence adam ıyı yapmıs dırek kesıp bıtırmıs konuyu