- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 100
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Piyasa serbest piyasa da bazı şeyleri saygı sevgi çerçevesi içerisinde yapmak lazım. Örneğin; Ben ch1-ch2-ch3-ch4 kesmişimdir. Sen ch8 den başlayıp 7 - 6 ve en son 5e geçmişsindir. Benim ch5 e gelip sana ks atıp sandığı almam ne kadar doğru olur ? Yahut ne kadar etik, bu açgözlülük değilde nedir ?Valla serbet piyasa buyuk boslara herkes dalabilir heleki orda legendarmy li varsa 2 kez dusunun cunku sandik ona duser![]()
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
oo kardesim sende acı yasayanlardansın saat gecenin 3.45 i bende bekliyorum ben insan değil miyim ? oda bekliyor bana düsüyor sıkıntı ne biliyor musun oyun bilgisi . . ben düsürmek için daldım düsürdüm. olay emek değil olay bunu oyun olması
Turkmmo Flood Engelleme
ben insanların bana bayılmasını istemiyorum haksız yere ban yedikten ve ticketlerime cevap gelmedikten ve üstüne soyulduktan sonra insan gibi oynamayı bıraktım BİLADER BU BİR OYUN GECENİN SAAT 3.45İNDE O ONLİNE İSE BENDE ONLİNEYİM BU ADAM ALICAK DİYE BEN GELİŞEMİCEM DİYE BİR DURUM YOK EMEK VEYA SAYGI OLAYI FARKLIDIR BU FARKLIDIR . KARISTIRMAYIN BİRBİRİNE EĞLENCE LÜTFEN EĞLENELİM
üzüntü;19483950' Alıntı:Tam üsütne Bastınız Crazy Alkana Olan Aynısı Banada oldu O kadar bekledıkten Sonra Zınk Dıye Biri Geldı Girdi Sormadı Bile ben kardeşim Onu Bunu bılmem Burda Bir Sorun var madem Sen geldın ınsan Gibi Sorarsın Dersın kı kardesım Senmı beklıyon Dıye ODAYı Evet der ch degısırısn Sen burda Uyanıklık yapmısın HAK YEMİŞSİN ben Bile Kulere gittigimde bekleyen cok kısı avr insan gibi soruyorum dıyorum kı Örnek : kardeşim Sen mı beklıyorsun Evet veya Hayır Dıyerek Ona Göre Hareket edıyorum...
Ki şöyle bir sorun daha var Anlayışlı olgun Bir Oyuncu Olsaydın Sorardın Crazy Alkan a bence benım Dıger oyunculara Sordugum Gibi
konu başlıgına bakıcak olursak Bence O degil Aglamıyor ...
burda terbiyesizligi ve Hak yemegi Ciddi Anlamda yapmışşsın Birde Çıkıp Crazy Alkan Aglıyor Dıyorsun...
Şimd iSorarım HATALI SENSİN CRAZY ALKAN DEĞİL Senin yaptıgın Dogrumu Yoksa Açtıgın başlık mı Dogru yoksa Sen Bir Yaramaz Birimisin
Çocukca Yazışmalar Bunlar POLİMİKTEN başka Bir şey degil
HATALI SENSİN CRAZY ALKAN DEĞİL
Turkmmo Flood Engelleme
ben insanların bana bayılmasını istemiyorum haksız yere ban yedikten ve ticketlerime cevap gelmedikten ve üstüne soyulduktan sonra insan gibi oynamayı bıraktım BİLADER BU BİR OYUN GECENİN SAAT 3.45İNDE O ONLİNE İSE BENDE ONLİNEYİM BU ADAM ALICAK DİYE BEN GELİŞEMİCEM DİYE BİR DURUM YOK EMEK VEYA SAYGI OLAYI FARKLIDIR BU FARKLIDIR . KARISTIRMAYIN BİRBİRİNE EĞLENCE LÜTFEN EĞLENELİM
Zarkon bölümüne ilk yorum attığından beri sevmiyordum seni. Cevap kısmına senin hakkında kötü yorumlar yapıp sildiğimde oldu, Belki yanlıÈ düÈünüyorum, Belkide iyi biridir dedim. Fakat bu bardağı taÈıran son damla oldu sanırım.
Èu izlediğim videoda Crazyalkan %1500 haklı. Ben olsam küfür ederdim her ne kadar dediğin gibi oyunda olsa Èu videoda mesele sandık değil. Saygı denen bir olay var milletin beklediği boss a dalınmaz. Ha tamam Èu olayı yaptın crazyalkan ın ağlaması gibi saçma sapan bir baÈlık neyin nesi ? Sen hile kullanıp banlandığında birisi gelip konu açtımı ? Az adam olun adam.
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
senin söylediklerini hiç umursamadıgım için bir açıklama yapma gereği duymadım eyw.
Turkmmo Flood Engelleme
KULEDE İNSANLARA MÜSADE ETMEDİĞİMİ KİM SÖYLEDİ KARDES ? DESTANDA OYNAYAN OLAMAZ O KADAR ESKİ 1-2 SAYILIDIR YANİ ORADA İMPARATORLUK KAYASINDAN 2 EJDER 2 AZRAİL 2 ALEV KRAL ATIYORDU KESİYORDUM ADAMAQ CIKIYORDU BU BUDUR BU KADAR BASİTTİRDE ADAM SAAT 3.45 DE ACIK DİYE BEN BEKLEMİYOR MUYUM DEMEK OLUYOR O SAATTE COKTA UYKUM VARDI VE GENEDE BEKLEDİM. . ÇÜNKÜ BU OYUN VE ZEVK MESELESİ
Turkmmo Flood Engelleme
KULEDE İNSANLARA MÜSADE ETMEDİĞİMİ KİM SÖYLEDİ KARDES ? DESTANDA OYNAYAN OLAMAZ O KADAR ESKİ 1-2 SAYILIDIR YANİ ORADA İMPARATORLUK KAYASINDAN 2 EJDER 2 AZRAİL 2 ALEV KRAL ATIYORDU KESİYORDUM ADAMAQ CIKIYORDU BU BUDUR BU KADAR BASİTTİRDE ADAM SAAT 3.45 DE ACIK DİYE BEN BEKLEMİYOR MUYUM DEMEK OLUYOR O SAATTE COKTA UYKUM VARDI VE GENEDE BEKLEDİM. . ÇÜNKÜ BU OYUN VE ZEVK MESELESİ
Turkmmo Flood Engelleme
BLADER METİN FARKLI OLAY 10 DAKKADA CIKAN BİRŞEY ONA SAYGI FARKLIDIR 6 SAATTE CIKAN BİR BOSS FVARKLIDIR KARISTIRMAYALIM LÜTFEN
Sen kendine; ks atıp böyle karaktersizce bir davranışı yakıştırabiliyorsan, kimse bir şey diyemez zaten haklısın =) Bunu paylaşarakta zaten neyi yakıştırıp, neyi yakıştırmadığını da görmüş olduk.
Turkmmo Flood Engelleme
Tüm ejderleri sadece sen keseceksin diye bir kural yok. Diğer kesen oyuncularada fırsat tanımalısın. Evet boss keserek eğlenebilirsin,fakat orada o ejderin süresini bekleyipde başkasının gelip el koymasına herkes tepki gösterir. Buda yapan kişinin acizliğini belli eder.
Ek olarak kule yapana,ejder kesene bu ve benzeri beklenerek yapılan bir işleme saygı duymak gerekir. Hepsi benim zihniyetiyle yapılan her iş oyunda olsa aç gözlülüğe girer.
Sanırım sen bunu rekabet olarak görüyorsun ama değil.
Turkmmo Flood Engelleme
Tüm ejderleri sadece sen keseceksin diye bir kural yok. Diğer kesen oyuncularada fırsat tanımalısın. Evet boss keserek eğlenebilirsin,fakat orada o ejderin süresini bekleyipde başkasının gelip el koymasına herkes tepki gösterir. Buda yapan kişinin acizliğini belli eder.
Ek olarak kule yapana,ejder kesene bu ve benzeri beklenerek yapılan bir işleme saygı duymak gerekir. Hepsi benim zihniyetiyle yapılan her iş oyunda olsa aç gözlülüğe girer.
Sanırım sen bunu rekabet olarak görüyorsun ama değil.
Turkmmo Flood Engelleme
BLADER METİN FARKLI OLAY 10 DAKKADA CIKAN BİRŞEY ONA SAYGI FARKLIDIR 6 SAATTE CIKAN BİR BOSS FVARKLIDIR KARISTIRMAYALIM LÜTFEN
Rekabet olarak adlandırabilirsin orada ejderi bekleyip sonrasında ks atılınca haliyle sinirlenerek tepki vermiş bende aynı tepkiyi onca metin boşta dururken benim metnime ks atanlara veriyorum ama gelipte forumda ''CrazyAlkan'ın ağlaması . .'' adı altında bir başlıkta konu açmak sence ne kadar doğru? Belki kendisinden yaşca büyük bir insana hitaben bu tabiri kullanıyor birisi sana böyle bir başlıkta konu açsa hoşuna gider mi? Oyunda belirli bir konuma gelmiş oyuncu neden bir sandık için tepki versin ki? Ks atmanın hoş bir şey olmadığını anlamanız dileğiyle...
- Konular
- 4,711
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 2,827
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- 7,535
- DevLira
- 0
Konuya yazmayacaktım fakat hala durumu sandık olarak algılayanlar var.
Sandık alma konusuna ks konusuna karışmıyorum oyundur fakat crazyalkan'ın ağlaması diyerek konu açman baya manidar olmuş.Bu konuyu manidar yapanda 2-3 gün önce çarım haksız yere banlandı diyerek foruma gelmen, takım lideri shortynin kanıtları atması, maverick in videoyu paylaşmasıyla bu sefer çarımı soyanlar hile açmış demeye başlayıp hala kendini haklı çıkarmaya çalışmaktır ağlamak.
Benim, bizim savaştığımız kişilerde olmuştur.Oyunda "20k attık" diyip güldüğümüzde olmuştur.Arkasına kalkıp 20 25 k damage yediğimizde olmuştur."BerdushLider" e pm atıp loncamda 105 yok barones e adam lazımmı dediğimde olmuştur.Savaş olduğunda sizin loncayı çağırdığımda olmuştur
Bunlar hep oyunda kalır kimsenin yüzüne vurulmaz.Ban yedim diye ağlayan sen kalkıp crazyalkan bir sandık için ağladı diye konu açıyorsun.Meseleye dikkatli bakmak lazım.
Herkese iyi oyunlar...
Sandık alma konusuna ks konusuna karışmıyorum oyundur fakat crazyalkan'ın ağlaması diyerek konu açman baya manidar olmuş.Bu konuyu manidar yapanda 2-3 gün önce çarım haksız yere banlandı diyerek foruma gelmen, takım lideri shortynin kanıtları atması, maverick in videoyu paylaşmasıyla bu sefer çarımı soyanlar hile açmış demeye başlayıp hala kendini haklı çıkarmaya çalışmaktır ağlamak.
Benim, bizim savaştığımız kişilerde olmuştur.Oyunda "20k attık" diyip güldüğümüzde olmuştur.Arkasına kalkıp 20 25 k damage yediğimizde olmuştur."BerdushLider" e pm atıp loncamda 105 yok barones e adam lazımmı dediğimde olmuştur.Savaş olduğunda sizin loncayı çağırdığımda olmuştur
Bunlar hep oyunda kalır kimsenin yüzüne vurulmaz.Ban yedim diye ağlayan sen kalkıp crazyalkan bir sandık için ağladı diye konu açıyorsun.Meseleye dikkatli bakmak lazım.
Herkese iyi oyunlar...
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
KARDESİM haklı bir durum yok neden dersen bu olaylar hep böyledir böylede olmalıdır . çünki metin kesmeye benzemez metin 5 - 10 dakkada bir çıkar saat gecennin 3.45 i boss bekliyoruz ben daha seri oldugum için belki daha hızlı kestim ? yakaladım ve onunkinede daldım sandık bana düstü 6 saat ben bosa mı bekledim ? adam zaten oraya kamp kurmus her gün 6 saatte bir kesiyor sesimi mi cıkarıyorum kalkıp ona yazıyor muyum bize niye bırakmadın kardes diye? ban yedim 1 kere sesim cıkmadı tek itirazım konu acarak neden ticket sisteminde ticketlerimi cevaplanmadıgı oldu bu ağlamaktır baska birşey deil tesekkkrler.
Turkmmo Flood Engelleme
adam biliyo beni .D
2 oyuncuyuda bilmiyorum ama crazyalkan haklı burda, lamı cimi yok adam sana 6 ch kesmişsin gidip adamın boss un ks atıyorsan diye uyarmış paragöz yada gözünü hırs bürümüştür.( başlık açman herhalde ironi ) Event saatlerınde de oluyor metınler sabit iken gelip metınıme ks atınca bende aynı tepkiyi verıyorum olay sandıkta yada itemde değil. Hoş şey değil bunlar ağlıyorsan sandığı geri vereyim sandık dediğin en baba 750 m yançarla 2saat takıl 750 m oluyor , olay gelip adamın emeğinin üstüne çökmen . Sonra böyle tahrikle küfür olunca hemen ticket atmalar aşağılık kompleksinden başka birşey değil. Rekabet oyunu olbr ama hırs ve adilik başka birşey. Brz ağır tepki verdim ama aynısı şu eventer aktıf olalı benimde başıma geliyor. Yemişim 3000 online varmış 8 ch varmış reel hayatınızdaki yansımalar mlsf bu tür olaylar işte.
Turkmmo Flood Engelleme
adam biliyo beni .D
Valla serbet piyasa buyuk boslara herkes dalabilir heleki orda legendarmy li varsa 2 kez dusunun cunku sandik ona duser![]()