- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bu sadece bir oyun ve bir pvp server herkesin bildiği gibi herkes kendince eğlenmeye ve zevk almaya calısıyor serverde cok uzun sürede bir cıkan 2 boss var 1 i cadı 2.si ejder.. ve ben boss keserek zevk alan bir oyuncuyum haliyle gördüğüm ,beklediğim bosslara dalıcam her neyse sanırım 4 ch boş iken kestiğim ejderlerle beraber birde Alkan'ın bulundugu ch de ejdere daldım ve sandık bana düştü ve ondan sonrası çoluk çocukca laflar, umarım konu altına bana tepki gelmez bu konuyu açma sebebim forum admini ağıır başlı bir oyuncu olarak saygı duydugum ve uzun süredir metin2 oynadıgını düsündüğüm bir playerin bu sekilde tepki vermesiydi .. https://www.youtube.com/watch?v=cHwQRPwHTsw&feature=youtu.be buyurun arkadaslar link burada amacın eğlenmek olduğu bu pvp oyununda bu sekilde tepki görmek üzdü umarım anlayısla karsılarsınız iyi forumlar. .
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Zarkon bölümüne ilk yorum attığından beri sevmiyordum seni. Cevap kısmına senin hakkında kötü yorumlar yapıp sildiğimde oldu, Belki yanlıș düșünüyorum, Belkide iyi biridir dedim. Fakat bu bardağı tașıran son damla oldu sanırım.
Șu izlediğim videoda Crazyalkan %1500 haklı. Ben olsam küfür ederdim her ne kadar dediğin gibi oyunda olsa șu videoda mesele sandık değil. Saygı denen bir olay var milletin beklediği boss a dalınmaz. Ha tamam șu olayı yaptın crazyalkan ın ağlaması gibi saçma sapan bir bașlık neyin nesi ? Sen hile kullanıp banlandığında birisi gelip konu açtımı ? Az adam olun adam.
Merhaba,[FONT="]Arkadaşlar bu sadece bir oyun ve bir pvp server herkesin bildiği gibi herkes kendince eğlenmeye ve zevk almaya calısıyor serverde cok uzun sürede bir cıkan 2 boss var 1 i cadı 2.si ejder.. ve ben boss keserek zevk alan bir oyuncuyum haliyle gördüğüm ,beklediğim bosslara dalıcam her neyse sanırım 4 ch boş iken kestiğim ejderlerle beraber birde Alkan'ın bulundugu ch de ejdere daldım ve sandık bana düştü ve ondan sonrası çoluk çocukca laflar, umarım konu altına bana tepki gelmez bu konuyu açma sebebim forum admini ağıır başlı bir oyuncu olarak saygı duydugum ve uzun süredir metin2 oynadıgını düsündüğüm bir playerin bu sekilde tepki vermesiydi .. [/FONT]https://www.youtube.com/watch?v=cHwQRPwHTsw&feature=youtu.be [FONT="]buyurun arkadaslar link burada amacın eğlenmek olduğu bu pvp oyununda bu sekilde tepki görmek üzdü umarım anlayısla karsılarsınız iyi forumlar. . [/FONT]
Öncelikle burada admin olmamın oyunla herhangi bir alakası yoktur. Oyunda bende oyuncuyum ağır başlı olmamı da gerektirecek bir durum yok. Ayrıca forum adminleri ağır olacak diye bir şey de yok ben gün gelir şakalaşırım gün gelir kafama göre takılırım.
Şimdi öncelikle senin bir oyuncu olarak saygı duyduğum biri diye cümlende belirtmişsin, saygın açtığın konunun başlığıyla göz önünde.
Ben ejderin yada sandığın derdinde değilim. Senin yaptığın saygısızlığın derdindeyim. 6 CH'yi kesmişsin ben ch attığım da sen ejder kesiyordun ben dalmadım senin hakkın diye başka chye geçtim ve ejderin canını %75 indirdim sırf senin levelin düşük diye ks attığın için sandık sana düştü burada itemle alakalı bir durum yok. Ben sana saygı duyarak başka chye geçiyorsam senden de aynısını beklerim. Bu kadar sandık derdine girdiysen isteseydin ben sana zaten verirdim ben o sandıkları satmıyorum sadece video çekmek için biriktiyorum içinden çıkanı da çekilişle oyunculardan birine hediye edeceğim. Benim derdim sandık yada parası değil 3 envanter sandık var zaten elimde şuan sadece senin yaptığı benim emeğime saygısızlık çünkü o saate kadar yatmadım bunu bekledim sen 6 chyi kestin 2 ch bende vardı benden önce girseydin derdim onun çıkar giderdim ama %75 canını indirdiğim bir ejdere dalman beni haliyle sinirlendirdi.
Beyler sacmalamayi kesin artik bunun ayibi olmaz serverda 3000 onlineni oldugunu dusunun alti ustu 8ch var ne yani 3000 kisiden sadece 8 ine mi birakilsin bu ? Ben cikacagi saati biliyorum 12.05 mesela napayim 11.10 da gelip burasi benim diyip onu mu bekliywyim ? Dalgami geciyosunuz iyice abarttiniz. Bunun ayibi olmaz kimse kusura bakmasin boss itemi iyi olan kazanir bu kadar basit
8 CH'nin 8'inde de 8 insan yoktu 2 kişi vardı bir birinin emeğine saygı duyulabileceğine inanıyorum.
Şimdi arkadaşı savunmanı anlıyorum çünkü aynısını sabah kayada sen yaptın ve ben üstüne düşmedim.
İtemle alakalı bir durum yok leveli düşük olana düşüyor sandık, ben 102 levelle daldım sen orada 105'le dalmayıp daha düşük levelle daldın sana düştü.
Kardeşim ejderi zaten ben kestim ve yeterince de sağlam itemlerim var %75 canı kesilmiş ejdere ufak level ks atınca sandık ona atıyor, kesip kesmemek değil mesele.Daha saglam ıtem dızıp o kessın ozaman ee ozaman herkes erken gelsın ejder benım desın ejderı kesemeyecegını bıldıgın halde ona bırakalım bence adam ıyı yapmıs dırek kesıp bıtırmıs konuyu
Ne kadar çocukça bir davranış. Bunun bir oyun olduğunu belirtip, hakarete giden bir başlık açılması üzücü. Anlatılmak istenilenleri anlamaya çalışmadan bu kadar kişinin bütün uyarılarına ve tepkilerine karşı bir cevabın var. Ancak, her cümlende bir önce ki cümleni sorguluyorsun. Konunun yalnızca oyun olmadığını anlatıyorlar konu oyun diyorsun. Sonra sonuçta bu bir oyun diyorsun. Garip bir kişiliğin var.
Konuya yazmayacaktım fakat hala durumu sandık olarak algılayanlar var.
Sandık alma konusuna ks konusuna karışmıyorum oyundur fakat crazyalkan'ın ağlaması diyerek konu açman baya manidar olmuş.Bu konuyu manidar yapanda 2-3 gün önce çarım haksız yere banlandı diyerek foruma gelmen, takım lideri shortynin kanıtları atması, maverick in videoyu paylaşmasıyla bu sefer çarımı soyanlar hile açmış demeye başlayıp hala kendini haklı çıkarmaya çalışmaktır ağlamak.
Benim, bizim savaştığımız kişilerde olmuştur.Oyunda "20k attık" diyip güldüğümüzde olmuştur.Arkasına kalkıp 20 25 k damage yediğimizde olmuştur."BerdushLider" e pm atıp loncamda 105 yok barones e adam lazımmı dediğimde olmuştur.Savaş olduğunda sizin loncayı çağırdığımda olmuştur
Bunlar hep oyunda kalır kimsenin yüzüne vurulmaz.Ban yedim diye ağlayan sen kalkıp crazyalkan bir sandık için ağladı diye konu açıyorsun.Meseleye dikkatli bakmak lazım.
Herkese iyi oyunlar...
Tüm ejderleri sadece sen keseceksin diye bir kural yok. Diğer kesen oyuncularada fırsat tanımalısın. Evet boss keserek eğlenebilirsin,fakat orada o ejderin süresini bekleyipde başkasının gelip el koymasına herkes tepki gösterir. Buda yapan kişinin acizliğini belli eder.
Ek olarak kule yapana,ejder kesene bu ve benzeri beklenerek yapılan bir işleme saygı duymak gerekir. Hepsi benim zihniyetiyle yapılan her iş oyunda olsa aç gözlülüğe girer.
Sanırım sen bunu rekabet olarak görüyorsun ama değil.
- Konular
- 933
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşlar bu sadece bir oyun ve bir pvp server herkesin bildiği gibi herkes kendince eğlenmeye ve zevk almaya calısıyor serverde cok uzun sürede bir cıkan 2 boss var 1 i cadı 2.si ejder.. ve ben boss keserek zevk alan bir oyuncuyum haliyle gördüğüm ,beklediğim bosslara dalıcam her neyse sanırım 4 ch boş iken kestiğim ejderlerle beraber birde Alkan'ın bulundugu ch de ejdere daldım ve sandık bana düştü ve ondan sonrası çoluk çocukca laflar, umarım konu altına bana tepki gelmez bu konuyu açma sebebim forum admini ağıır başlı bir oyuncu olarak saygı duydugum ve uzun süredir metin2 oynadıgını düsündüğüm bir playerin bu sekilde tepki vermesiydi .. https://www.youtube.com/watch?v=cHwQRPwHTsw&feature=youtu.be buyurun arkadaslar link burada amacın eğlenmek olduğu bu pvp oyununda bu sekilde tepki görmek üzdü umarım anlayısla karsılarsınız iyi forumlar. .
İki tarafından kendi açılarından bakınca haklı olduğu bi durum var ortada.
Belki @CrazAlkan; Saatlerce bekledi adam o kadar bekleyişin sonunda keserken sen daldın.
Sende haklısın bi kişinin kesmesi içinde yok bosslar. Çok ortada kalınası bir durum.
Videodada Söylemiş Zaten @CrazyAlkan; Sandıktada Değilim Hak meselesi demiş Oda haklı.
Bilemedim. İkinizde haklısınız.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 202
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 138
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
İki tarafından kendi açılarından bakınca haklı olduğu bi durum var ortada.
Belki @CrazAlkan; Saatlerce bekledi adam o kadar bekleyişin sonunda keserken sen daldın.
Sende haklısın bi kişinin kesmesi içinde yok bosslar. Çok ortada kalınası bir durum.
Videodada Söylemiş Zaten @CrazyAlkan; Sandıktada Değilim Hak meselesi demiş Oda haklı.
Bilemedim. İkinizde haklısınız.
Tam üsütne Bastınız Crazy Alkana Olan Aynısı Banada oldu O kadar bekledıkten Sonra Zınk Dıye Biri Geldı Girdi Sormadı Bile ben kardeşim Onu Bunu bılmem Burda Bir Sorun var madem Sen geldın ınsan Gibi Sorarsın Dersın kı kardesım Senmı beklıyon Dıye ODAYı Evet der ch degısırısn Sen burda Uyanıklık yapmısın HAK YEMİŞSİN ben Bile Kulere gittigimde bekleyen cok kısı avr insan gibi soruyorum dıyorum kı Örnek : kardeşim Sen mı beklıyorsun Evet veya Hayır Dıyerek Ona Göre Hareket edıyorum...
Ki şöyle bir sorun daha var Anlayışlı olgun Bir Oyuncu Olsaydın Sorardın Crazy Alkan a bence benım Dıger oyunculara Sordugum Gibi
konu başlıgına bakıcak olursak Bence O degil Aglamıyor ...
burda terbiyesizligi ve Hak yemegi Ciddi Anlamda yapmışşsın Birde Çıkıp Crazy Alkan Aglıyor Dıyorsun...
Şimd iSorarım HATALI SENSİN CRAZY ALKAN DEĞİL Senin yaptıgın Dogrumu Yoksa Açtıgın başlık mı Dogru yoksa Sen Bir Yaramaz Birimisin
Çocukca Yazışmalar Bunlar POLİMİKTEN başka Bir şey degil
HATALI SENSİN CRAZY ALKAN DEĞİL
Son düzenleme:
- Konular
- 3,161
- Online süresi
- 8m 6s
- Reaksiyon Skoru
- 206
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- -66
- DevLira
- 0
Zarkon bölümüne ilk yorum attığından beri sevmiyordum seni. Cevap kısmına senin hakkında kötü yorumlar yapıp sildiğimde oldu, Belki yanlıș düșünüyorum, Belkide iyi biridir dedim. Fakat bu bardağı tașıran son damla oldu sanırım.
Șu izlediğim videoda Crazyalkan %1500 haklı. Ben olsam küfür ederdim her ne kadar dediğin gibi oyunda olsa șu videoda mesele sandık değil. Saygı denen bir olay var milletin beklediği boss a dalınmaz. Ha tamam șu olayı yaptın crazyalkan ın ağlaması gibi saçma sapan bir bașlık neyin nesi ? Sen hile kullanıp banlandığında birisi gelip konu açtımı ? Az adam olun adam.
Son düzenleme:
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Beyler sacmalamayi kesin artik bunun ayibi olmaz serverda 3000 onlineni oldugunu dusunun alti ustu 8ch var ne yani 3000 kisiden sadece 8 ine mi birakilsin bu ? Ben cikacagi saati biliyorum 12.05 mesela napayim 11.10 da gelip burasi benim diyip onu mu bekliywyim ? Dalgami geciyosunuz iyice abarttiniz. Bunun ayibi olmaz kimse kusura bakmasin boss itemi iyi olan kazanir bu kadar basit