- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
2 oyuncuyuda bilmiyorum ama crazyalkan haklı burda, lamı cimi yok adam sana 6 ch kesmişsin gidip adamın boss un ks atıyorsan diye uyarmış paragöz yada gözünü hırs bürümüştür.( başlık açman herhalde ironi ) Event saatlerınde de oluyor metınler sabit iken gelip metınıme ks atınca bende aynı tepkiyi verıyorum olay sandıkta yada itemde değil. Hoş şey değil bunlar ağlıyorsan sandığı geri vereyim sandık dediğin en baba 750 m yançarla 2saat takıl 750 m oluyor , olay gelip adamın emeğinin üstüne çökmen . Sonra böyle tahrikle küfür olunca hemen ticket atmalar aşağılık kompleksinden başka birşey değil. Rekabet oyunu olbr ama hırs ve adilik başka birşey. Brz ağır tepki verdim ama aynısı şu eventer aktıf olalı benimde başıma geliyor. Yemişim 3000 online varmış 8 ch varmış reel hayatınızdaki yansımalar mlsf bu tür olaylar işte.
Son düzenleme:
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
.0000000 edit.
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben başligin dogrulugunu onaylamadim sadece boss konusunda ki fikrimi belirttim
- Konular
- 48
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Valla serbet piyasa buyuk boslara herkes dalabilir heleki orda legendarmy li varsa 2 kez dusunun cunku sandik ona duser 

- Konular
- 14,630
- Online süresi
- 9h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 8,946
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 708
- MmoLira
- -6,246
- DevLira
- 0
Merhaba,[FONT="]Arkadaşlar bu sadece bir oyun ve bir pvp server herkesin bildiği gibi herkes kendince eğlenmeye ve zevk almaya calısıyor serverde cok uzun sürede bir cıkan 2 boss var 1 i cadı 2.si ejder.. ve ben boss keserek zevk alan bir oyuncuyum haliyle gördüğüm ,beklediğim bosslara dalıcam her neyse sanırım 4 ch boş iken kestiğim ejderlerle beraber birde Alkan'ın bulundugu ch de ejdere daldım ve sandık bana düştü ve ondan sonrası çoluk çocukca laflar, umarım konu altına bana tepki gelmez bu konuyu açma sebebim forum admini ağıır başlı bir oyuncu olarak saygı duydugum ve uzun süredir metin2 oynadıgını düsündüğüm bir playerin bu sekilde tepki vermesiydi .. [/FONT]https://www.youtube.com/watch?v=cHwQRPwHTsw&feature=youtu.be [FONT="]buyurun arkadaslar link burada amacın eğlenmek olduğu bu pvp oyununda bu sekilde tepki görmek üzdü umarım anlayısla karsılarsınız iyi forumlar. . [/FONT]
Öncelikle burada admin olmamın oyunla herhangi bir alakası yoktur. Oyunda bende oyuncuyum ağır başlı olmamı da gerektirecek bir durum yok. Ayrıca forum adminleri ağır olacak diye bir şey de yok ben gün gelir şakalaşırım gün gelir kafama göre takılırım.
Şimdi öncelikle senin bir oyuncu olarak saygı duyduğum biri diye cümlende belirtmişsin, saygın açtığın konunun başlığıyla göz önünde.
Ben ejderin yada sandığın derdinde değilim. Senin yaptığın saygısızlığın derdindeyim. 6 CH'yi kesmişsin ben ch attığım da sen ejder kesiyordun ben dalmadım senin hakkın diye başka chye geçtim ve ejderin canını %75 indirdim sırf senin levelin düşük diye ks attığın için sandık sana düştü burada itemle alakalı bir durum yok. Ben sana saygı duyarak başka chye geçiyorsam senden de aynısını beklerim. Bu kadar sandık derdine girdiysen isteseydin ben sana zaten verirdim ben o sandıkları satmıyorum sadece video çekmek için biriktiyorum içinden çıkanı da çekilişle oyunculardan birine hediye edeceğim. Benim derdim sandık yada parası değil 3 envanter sandık var zaten elimde şuan sadece senin yaptığı benim emeğime saygısızlık çünkü o saate kadar yatmadım bunu bekledim sen 6 chyi kestin 2 ch bende vardı benden önce girseydin derdim onun çıkar giderdim ama %75 canını indirdiğim bir ejdere dalman beni haliyle sinirlendirdi.
Beyler sacmalamayi kesin artik bunun ayibi olmaz serverda 3000 onlineni oldugunu dusunun alti ustu 8ch var ne yani 3000 kisiden sadece 8 ine mi birakilsin bu ? Ben cikacagi saati biliyorum 12.05 mesela napayim 11.10 da gelip burasi benim diyip onu mu bekliywyim ? Dalgami geciyosunuz iyice abarttiniz. Bunun ayibi olmaz kimse kusura bakmasin boss itemi iyi olan kazanir bu kadar basit
8 CH'nin 8'inde de 8 insan yoktu 2 kişi vardı bir birinin emeğine saygı duyulabileceğine inanıyorum.
Şimdi arkadaşı savunmanı anlıyorum çünkü aynısını sabah kayada sen yaptın ve ben üstüne düşmedim.
İtemle alakalı bir durum yok leveli düşük olana düşüyor sandık, ben 102 levelle daldım sen orada 105'le dalmayıp daha düşük levelle daldın sana düştü.
Kardeşim ejderi zaten ben kestim ve yeterince de sağlam itemlerim var %75 canı kesilmiş ejdere ufak level ks atınca sandık ona atıyor, kesip kesmemek değil mesele.Daha saglam ıtem dızıp o kessın ozaman ee ozaman herkes erken gelsın ejder benım desın ejderı kesemeyecegını bıldıgın halde ona bırakalım bence adam ıyı yapmıs dırek kesıp bıtırmıs konuyu