- Konular
- 3,161
- Online süresi
- 8m 6s
- Reaksiyon Skoru
- 206
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- -66
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
anladım kardeş sendede kuyruk acısı var anlasıldı iyi oyunlar sana
Herhangi bir loncaya mensup değilim senle oyunda tartışmamızda olmadı ne kuyruk acısından bahsediyorsun sen ? Şu anda hileden hesabın kapalı. Varsa delilin koyarsın ortaya açılır hesabın ondan sonra gel bana istediğini de, Aksi taktirde lüzumsuz yazılar yazmak için benim post'umu alıntılama.
- Konular
- 8,481
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 8,038
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 425
- MmoLira
- -109
- DevLira
- 0
Normalde ely bölümüne yorum atmazdım fakat açtığın konu o kadar mantıksız ki ben bile yazma gereği duyuyorum. Yazışmaların bir kısmını okudum sırf bir ejder sandığı için bu konuyu açma gereği duyduysan sana 10 adet verebilirim. İnsanların nickini böyle kötüleyip elinize ne geçtiğini bilmek isterim , şunuda belirteyim kırmızı ejderha bildiğin üzere sunucuda boss ve bunu sen kesecen diye birşey yok bunu her isteyen oyuncuya kesme hakkı zaten sunucu tarafından verilmiş , artık sana son sözüm bir ejder sandığı yada farklı bir durumda şu forum ortamına milletin nickini kötüleyecek tarzdan konu açmaktan vazgeçin.
- Konular
- 500
- Online süresi
- 4h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 348
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 217
- MmoLira
- 215
- DevLira
- 0
Arkadaşlar bu sadece bir oyun ve bir pvp server herkesin bildiği gibi herkes kendince eğlenmeye ve zevk almaya calısıyor serverde cok uzun sürede bir cıkan 2 boss var 1 i cadı 2.si ejder.. ve ben boss keserek zevk alan bir oyuncuyum haliyle gördüğüm ,beklediğim bosslara dalıcam her neyse sanırım 4 ch boş iken kestiğim ejderlerle beraber birde Alkan'ın bulundugu ch de ejdere daldım ve sandık bana düştü ve ondan sonrası çoluk çocukca laflar, umarım konu altına bana tepki gelmez bu konuyu açma sebebim forum admini ağıır başlı bir oyuncu olarak saygı duydugum ve uzun süredir metin2 oynadıgını düsündüğüm bir playerin bu sekilde tepki vermesiydi .. https://www.youtube.com/watch?v=cHwQRPwHTsw&feature=youtu.be buyurun arkadaslar link burada amacın eğlenmek olduğu bu pvp oyununda bu sekilde tepki görmek üzdü umarım anlayısla karsılarsınız iyi forumlar. .
böyle şeylere gerek yok sonuçta durum ortada çocukça herşeyi video almayada gerek yok...
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Beyler forumda yetkili olabilirsiniz ama bu hepinizin buraya toplanacagi anlamina gelmez ayrica kufur icermedigi surecede istedigi konuyu acabilir oynamayin adamin ustune 

- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
Beyler forumda yetkili olabilirsiniz ama bu hepinizin buraya toplanacagi anlamina gelmez ayrica kufur icermedigi surecede istedigi konuyu acabilir oynamayin adamin ustune![]()
Küfür veya hakaret etmediği sürece herkes istediği konuya yazmakta özgürdür.Bu başlıkta bir konu açılıp olay sandık kavgası gibi yansıtılırsa haliyle herkes toplanır doğal olarak tepkide verirler