mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Her zamanki Carissa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XupLaonG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Biliyorum olaydan 1 ay geçti hesabını sürekli afk bırakan biri için 1 ay çok değil aradan zaten 1 ay geçti anlatabildimmi?

Uzayacak galiba bu olay :) Arkadaş son 1 haftadır görünürde farkında mısın bilemiyorum da yeni bilgisayar aldı bir kaç hafta olmadığı için afk bırakamadı ondan diyorum anlatabildim mi ?

söz kelime oyunları dönme yeri olmuş forum buna ne gerek vardı ?
+vs atılacaksa atılır halin yoksa bu video yapmanda ki güç nerden geldi biz taraf tutmuyoruz isteyen varsa ferdi burda anlaş konuş ws atın burası kimsenin yeri değil kimse kimseyide aşşalayıp eğlenemez gerek yok böyle şeylere :S
vs atılmadı sorun orda. kimse kimseye durduk yere video da düzenlemedi receb. ilk milleti aşağılamaya çalışan da carissa idi. o kadar büyük atıp tutarsa bir insan başına bunlar gelir görmek için müneccim olmaya gerek yok ki sonunu bildiği hamleler yapıyor :s taraf tutmuyorsan ne tutuyorsun acaba carissanın eteğini mi :s

Turkmmo Flood Engelleme

Leoya kaç defa vs dediğimizde afk oldu bizler oyunda olmadığında bunları foruma atması kendisinin hatasıdır burada savunulucak bir tarafını göremiyorum ek olarak sizin loncanızda olan adamı desteklemeniz normal Sinstara genelden kaç defa vs dedim Leoyada aynı şekilde hiç biri vsye gelmedide şimdimi geliyor o zaman nerdelerdi item verecek kişilermi yoktu? ek olarak konu bu değil Arthasss nickli üye kışkırtmaktan bahsetmiş ben kimseyi oyun içerisinde kışkırtma vb şeyler sergilemem sergileseydim emin ol lafımın arkasında dururdum.:smile:

Biz loncaca kimseyi kışkırtma çabalarında değiliz yapsaydık bunu sizler gibi 41 level - 50 level hesaplardan değilde asıl hesabımızdan yapardık. Her ne kadar videolarında oralı gizlensede demişsin benim yazdıklarım apaçık ortada ek olarak sizlerinde kanıtı var ise atabilirsiniz. Üstteki mesajımdada dediğim gibi leo veya sana kaç defa genelden yazdığımızda vsye gelmediniz bizler oyunda olmadığımız zaman vs demeniz ayrı bir güzellik berke bey , sohbetiniz için teşekkürler.

kendin saat dahi verip o saatte gelen insanlara biz oyunda değilken vs diyorsunuz diyorsun abi ya :D hayır yani sen vs vs yazarken adamlar da cevap yazmıyor ki oyunda olup olmadıkları ne malum kınadığın şeyi kendin yapıyorsun belkide :s ferdi battı balık yan gider derler de ben böyle sürünenini görmedim yav :DD

vs atılmadı sorun orda. kimse kimseye durduk yere video da düzenlemedi receb. ilk milleti aşağılamaya çalışan da carissa idi. o kadar büyük atıp tutarsa bir insan başına bunlar gelir görmek için müneccim olmaya gerek yok ki sonunu bildiği hamleler yapıyor :s taraf tutmuyorsan ne tutuyorsun acaba carissanın eteğini mi :s
hm dokunumuş olmalı peki ferdinin her dediği söze ata sözü gibi önem veriyosunuz taraf tutmuyorum video ya ve bu tarz şeylere gerek yok manasına ise ''kimse kimseye durduk yere video da düzenlemedi receb'' cevabını vermişsin bu da güzel durduk yere olmasa bile sukunetini koruyup vs atması için ferdiye özel mesaj atabilirdi ama arkadaşın hali kalmamış video yapmış sıkıntı yok kişiler burda ölen yok çok şükür o vs bugunde atılır yarında kimi tutup tumadığımı sen iyi bilyosun onada cevap vermişsin ''taraf tutmuyorsan ne tutuyorsun acaba carissanın eteğini mi '' buna da gerek yok tu kendini düşürmüşsün :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
hm dokunumuş olmalı peki ferdinin her dediği söze ata sözü gibi önem veriyosunuz taraf tutmuyorum video ya ve bu tarz şeylere gerek yok manasına ise ''kimse kimseye durduk yere video da düzenlemedi receb'' cevabını vermişsin bu da güzel durduk yere olmasa bile sukunetini koruyup vs atması için ferdiye özel mesaj atabilirdi ama arkadaşın hali kalmamış video yapmış sıkıntı yok kişiler burda ölen yok çok şükür o vs bugunde atılır yarında kimi tutup tumadığımı sen iyi bilyosun onada cevap vermişsin ''taraf tutmuyorsan ne tutuyorsun acaba carissanın eteğini mi '' buna da gerek yok tu kendini düşürmüşsün :D
hmmm.. pardon da senin ferdi sukunetini koruyupda mı vsye davet ediyor insanları acaba :s sen olay yaşanırken orda değildin sanırım şuan elle tutulur bir şey söyleyememenden belli. ferdinin söylediklerini dokunduğundan değil adam kaileye alınana kadar tekrara düştüğünden takıyoruz. bir konuda sana karşı çıkamam bu tarz şeyleri gereksiz görüyor olabilirsin onun içinse sana konuya bir daha giriş yapmamanı öneririm göz görmeyince gönül katlanırmış ^^

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri