Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bak receb misin nesin konuyu bilmiyorsun konuşuyorsun. Bu carissa 4 mayıs akşamı geldi leo yarın 21:00 da vs atacağız sakın kaçma video aldım dedi. Biz gelmesek aynı video şuanda bizim için hazırlanacaktı kim bilir.Hala vs davetini abartılmış diyorsun sen bunu ısrarla anlamamaya çalışıyorsun belkide algı sorunun var sende haklı olabilirsin kendi açından^^.arkadaşlarımda seni ciddiye alıp yorum atmışlar sana, onlarada söyledim bundan sonra bu konu Hakkında senin yazdıkların ciddiye alınmayacak bir diğer söz ile takmayacağız bu yüzden son yorumun olsun dedim sana ilk başta boş yere demediğimi anladığı umuyorum zannetmiyorum ama umuyorum böyle birşeyi iyi forumlar sana başka konulara yönel bu konuda kendini küçük düşürme gereksiz yereyav he he çok biliyosunuz bu işleri siz zaten bir vs davetini bu kadar abartmış olmanızdır neyin ne olduğunu gösteren çok bilmişliğiniz karaterinizin nasıl olduğunu gösteriyor gereksiz tartışma yaratıp sürekli insanları tahrik etmeniz doğru bir davranış değildir ve bu yüzden sukunetinizi korumanızı söyledim ama oda boşa gördüğüm kadarıyla
Turkmmo Flood Engelleme
seni de biliyoruz burdan kendinin nasıl biri olduğunu iyi görürsün buyur kendini gör
http://www.turkmmo.com/resimler-ve-...38050-sinstar-immgrants-benim-bir-itemim.html
öncelikle görüyorum ki kimin küçük düşüp düşmediği belli ''Biz gelmesek aynı video şuanda bizim için hazırlanacaktı kim bilir '' demişsin kendin bile inanamamışsnBak receb misin nesin konuyu bilmiyorsun konuşuyorsun. Bu carissa 4 mayıs akşamı geldi leo yarın 21:00 da vs atacağız sakın kaçma video aldım dedi. Biz gelmesek aynı video şuanda bizim için hazırlanacaktı kim bilir.Hala vs davetini abartılmış diyorsun sen bunu ısrarla anlamamaya çalışıyorsun belkide algı sorunun var sende haklı olabilirsin kendi açından^^.arkadaşlarımda seni ciddiye alıp yorum atmışlar sana, onlarada söyledim bundan sonra bu konu Hakkında senin yazdıkların ciddiye alınmayacak bir diğer söz ile takmayacağız bu yüzden son yorumun olsun dedim sana ilk başta boş yere demediğimi anladığı umuyorum zannetmiyorum ama umuyorum böyle birşeyi iyi forumlar sana başka konulara yönel bu konuda kendini küçük düşürme gereksiz yere
kim bilir demişsin arkadaşım vs daveti abartılacaksa en fazla bu kadar olur siz bunu başarıyla yapmışsınız övünme kaynağı olmuş resmen videoyonuz maşallah dedirtiyo kendine :S ''arkadaşlarımda seni ciddiye alıp yorum atmışlar sana, onlarada söyledim bundan sonra bu konu Hakkında senin yazdıkların ciddiye alınmayacak bir diğer söz ile takmayacağız bu yüzden son yorumun olsun dedim sana ilk başta boş yere demediğimi anladığı umuyorum zannetmiyorum ama umuyorum böyle birşeyi iyi forumlar sana başka konulara yönel bu konuda kendini küçük düşürme gereksiz yere'' demişsin
ya beni takıp takmamanız benim açımdan hiç mi hiç önemli değil kendimi küçük düşerecek bişey yapmadım sizin kadar Turkmmo Flood Engelleme
bizimi koparıyosuuzSanırsınız mahkemedeyiz herkes bırbırıne ıfade veriyor neyın pesındesınız anlamadım sadeece yazılanları okuyarak ve her güldügümde çayımı yudumlayarak devam edıyorum 2 kelıme ıle anlatılacak şeyleri destan gibi yazmışssınız:
polemick mı yaratmaya calısıyosunuz anlamadım
demeliydin sonunda 

Son düzenleme:
Carissa sevmem ama sizi daha çok sevmem o ayrı konu.Gelelim size sözler verilir tutulmaz veya tutulur bunu konuşacaksak geçersiniz telefona derdinizi dökersiniz anlaşırsınız.Konun açılma sebebi Carissa adlı karekteri küçük düşürme // aşagılama // yalancı çıkarma bla bla bla ... siz kimseyi küçük düşürmiceksiniz kardeşim.Siz çokmu sözününüzde tutan insanlarsınız ? neyse bana cevap vermenize gerek yok..
İyi Forumlar..!
İyi Forumlar..!
Verilmiş olan bi söz veya bi saat tarih belirtilmiş ama neyin ne olucağını kimse bilemez. Carissa nın da bi işi çıkmıştır gelemeye bilir. Yarın bir gün senin veya sizinde basınıza gelebilir. Bence 2 nizde tekrar konusup anlaşabilirsiniz. Kolay Gelsin 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)