Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Her zamanki Carissa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XupLaonG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

yav he he çok biliyosunuz bu işleri siz zaten bir vs davetini bu kadar abartmış olmanızdır neyin ne olduğunu gösteren çok bilmişliğiniz karaterinizin nasıl olduğunu gösteriyor gereksiz tartışma yaratıp sürekli insanları tahrik etmeniz doğru bir davranış değildir ve bu yüzden sukunetinizi korumanızı söyledim ama oda boşa gördüğüm kadarıyla

Turkmmo Flood Engelleme

seni de biliyoruz burdan kendinin nasıl biri olduğunu iyi görürsün buyur kendini gör
http://www.turkmmo.com/resimler-ve-...38050-sinstar-immgrants-benim-bir-itemim.html
Bak receb misin nesin konuyu bilmiyorsun konuşuyorsun. Bu carissa 4 mayıs akşamı geldi leo yarın 21:00 da vs atacağız sakın kaçma video aldım dedi. Biz gelmesek aynı video şuanda bizim için hazırlanacaktı kim bilir.Hala vs davetini abartılmış diyorsun sen bunu ısrarla anlamamaya çalışıyorsun belkide algı sorunun var sende haklı olabilirsin kendi açından^^.arkadaşlarımda seni ciddiye alıp yorum atmışlar sana, onlarada söyledim bundan sonra bu konu Hakkında senin yazdıkların ciddiye alınmayacak bir diğer söz ile takmayacağız bu yüzden son yorumun olsun dedim sana ilk başta boş yere demediğimi anladığı umuyorum zannetmiyorum ama umuyorum böyle birşeyi iyi forumlar sana başka konulara yönel bu konuda kendini küçük düşürme gereksiz yere

Bak receb misin nesin konuyu bilmiyorsun konuşuyorsun. Bu carissa 4 mayıs akşamı geldi leo yarın 21:00 da vs atacağız sakın kaçma video aldım dedi. Biz gelmesek aynı video şuanda bizim için hazırlanacaktı kim bilir.Hala vs davetini abartılmış diyorsun sen bunu ısrarla anlamamaya çalışıyorsun belkide algı sorunun var sende haklı olabilirsin kendi açından^^.arkadaşlarımda seni ciddiye alıp yorum atmışlar sana, onlarada söyledim bundan sonra bu konu Hakkında senin yazdıkların ciddiye alınmayacak bir diğer söz ile takmayacağız bu yüzden son yorumun olsun dedim sana ilk başta boş yere demediğimi anladığı umuyorum zannetmiyorum ama umuyorum böyle birşeyi iyi forumlar sana başka konulara yönel bu konuda kendini küçük düşürme gereksiz yere
öncelikle görüyorum ki kimin küçük düşüp düşmediği belli ''Biz gelmesek aynı video şuanda bizim için hazırlanacaktı kim bilir '' demişsin kendin bile inanamamışsn :D kim bilir demişsin arkadaşım vs daveti abartılacaksa en fazla bu kadar olur siz bunu başarıyla yapmışsınız övünme kaynağı olmuş resmen videoyonuz maşallah dedirtiyo kendine :S
''arkadaşlarımda seni ciddiye alıp yorum atmışlar sana, onlarada söyledim bundan sonra bu konu Hakkında senin yazdıkların ciddiye alınmayacak bir diğer söz ile takmayacağız bu yüzden son yorumun olsun dedim sana ilk başta boş yere demediğimi anladığı umuyorum zannetmiyorum ama umuyorum böyle birşeyi iyi forumlar sana başka konulara yönel bu konuda kendini küçük düşürme gereksiz yere'' demişsin :D ya beni takıp takmamanız benim açımdan hiç mi hiç önemli değil kendimi küçük düşerecek bişey yapmadım sizin kadar

Turkmmo Flood Engelleme

Sanırsınız mahkemedeyiz herkes bırbırıne ıfade veriyor neyın pesındesınız anlamadım sadeece yazılanları okuyarak ve her güldügümde çayımı yudumlayarak devam edıyorum 2 kelıme ıle anlatılacak şeyleri destan gibi yazmışssınız :D:D::D polemick mı yaratmaya calısıyosunuz anlamadım
bizimi koparıyosuuz :D demeliydin sonunda :D:D

Son düzenleme:
Carissa sevmem ama sizi daha çok sevmem o ayrı konu.Gelelim size sözler verilir tutulmaz veya tutulur bunu konuşacaksak geçersiniz telefona derdinizi dökersiniz anlaşırsınız.Konun açılma sebebi Carissa adlı karekteri küçük düşürme // aşagılama // yalancı çıkarma bla bla bla ... siz kimseyi küçük düşürmiceksiniz kardeşim.Siz çokmu sözününüzde tutan insanlarsınız ? neyse bana cevap vermenize gerek yok..

İyi Forumlar..!

Verilmiş olan bi söz veya bi saat tarih belirtilmiş ama neyin ne olucağını kimse bilemez. Carissa nın da bi işi çıkmıştır gelemeye bilir. Yarın bir gün senin veya sizinde basınıza gelebilir. Bence 2 nizde tekrar konusup anlaşabilirsiniz. Kolay Gelsin :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri