onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Her zamanki Carissa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XupLaonG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

XupLaonG

Level 3
TM Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
51
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 7 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
39
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Kendisi rezil olucak bir pozisyonda olduğunu düşünmüyorum burası herkesin özgür ( saygı cercevesi içinde ) tartışabildiği forum alanı. Karşı şahıs habire ya leo hadi vs atalım korktun mu niye atmıyosun hadi gel gel gel yapıp insanların sabrıyla oynayıp .karşıdaki hadi deyince yarın dedi dediği gün dediği saat sesi soluğu çıkmadı leo nun dediği lafta bi sorun varsa gerekli kişiler ilgilenir cezasını verir zaten bunda problem yok herşeye video çektim seni tatile yollucam yok uçak olmuş biyerlerin bilmem ne lafşarıda var karşı şahısın bunuda es geçmeyelim arkasında duramıcağın kelimeleri kullanmamalı insan büyük lokma ye büyük konuşma demişler yarına kimin sağ çıkcağı belli olmaz onun için arkadaşınızı savunun savununda biraz mantık içersin bak ben bugün vs attım karşı tarafla bi kez oturup muhabbet etmişliğim yok hep laf atar dururdu öncesinde dedim ki bir anlaşma yapalım kesersem artık bana laf agma kesersen dalga geç istediğin gibi kabul etti arkasındada durdu çok zor bişey değil habire ts ye gel söveyime benzemez sövmekse şükür ağzımız dilimiz var aynı karşılığı verede biliriz ama uğraşmıyoruz ben buna olgunluk diyorum kim ne derse yorumuna saygım sonsuzdur iyi forumlar :)
Carissa sevmem ama sizi daha çok sevmem o ayrı konu.Gelelim size sözler verilir tutulmaz veya tutulur bunu konuşacaksak geçersiniz telefona derdinizi dökersiniz anlaşırsınız.Konun açılma sebebi Carissa adlı karekteri küçük düşürme // aşagılama // yalancı çıkarma bla bla bla ... siz kimseyi küçük düşürmiceksiniz kardeşim.Siz çokmu sözününüzde tutan insanlarsınız ? neyse bana cevap vermenize gerek yok..

İyi Forumlar..!
Sen adama "alamayacağın ..." diyerek hakaret ediyorsun. Carissa ifşalayacam diye kendini rezil etmişsin, tebrik ederim.

Son düzenleme:
Sana bizzat yarın akşam dediğimde afk oldun vsyi atmadın , tekrarlıyorum yarın 21:00 , 22:00 da vsye bekliyorum Leocuğum.

Kendisi rezil olucak bir pozisyonda olduğunu düşünmüyorum burası herkesin özgür ( saygı cercevesi içinde ) tartışabildiği forum alanı. Karşı şahıs habire ya leo hadi vs atalım korktun mu niye atmıyosun hadi gel gel gel yapıp insanların sabrıyla oynayıp .karşıdaki hadi deyince yarın dedi dediği gün dediği saat sesi soluğu çıkmadı leo nun dediği lafta bi sorun varsa gerekli kişiler ilgilenir cezasını verir zaten bunda problem yok herşeye video çektim seni tatile yollucam yok uçak olmuş biyerlerin bilmem ne lafşarıda var karşı şahısın bunuda es geçmeyelim arkasında duramıcağın kelimeleri kullanmamalı insan büyük lokma ye büyük konuşma demişler yarına kimin sağ çıkcağı belli olmaz onun için arkadaşınızı savunun savununda biraz mantık içersin bak ben bugün vs attım karşı tarafla bi kez oturup muhabbet etmişliğim yok hep laf atar dururdu öncesinde dedim ki bir anlaşma yapalım kesersem artık bana laf agma kesersen dalga geç istediğin gibi kabul etti arkasındada durdu çok zor bişey değil habire ts ye gel söveyime benzemez sövmekse şükür ağzımız dilimiz var aynı karşılığı verede biliriz ama uğraşmıyoruz ben buna olgunluk diyorum kim ne derse yorumuna saygım sonsuzdur iyi forumlar :)

Sen adama "alamayacağın ..." diyerek hakaret ediyorsun. Carissa ifşalayacam diye kendini rezil etmişsin, tebrik ederim.
Biz neysek oyuz birader, gizlimiz saklımız yok. Konuyu bilip bilmeden bu kadar kasma kendini

Turkmmo Flood Engelleme

Sana bizzat yarın akşam dediğimde afk oldun vsyi atmadın , tekrarlıyorum yarın 21:00 , 22:00 da vsye bekliyorum Leocuğum.
Senin keyfini bekleyecek halim yok yalanlar ve bahaneler tanrıçası Carissa

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri