HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Biz neysek oyuz birader, gizlimiz saklımız yok. Konuyu bilip bilmeden bu kadar kasma kendini
Turkmmo Flood Engelleme
Senin keyfini bekleyecek halim yok yalanlar ve bahaneler tanrıçası Carissa
Niye atamıyorsun yapma bunu ama yapma

Son düzenleme:
Ali tamamen katılıyorum dediklerine. Vs ye gelmeyen adamın niye vs atmıyorsun demesi de ayrı garip geliyor insana :f27::f27::f27: Hani
yarın 21:00 a video aldım diyordun ya ^^
sorma kardeş TheAssasins dediydi inanmadıydık yarınlar bitmiyormuş sahidenAli tamamen katılıyorum dediklerine. Vs ye gelmeyen adamın niye vs atmıyorsun demesi de ayrı garip geliyor insana :f27::f27::f27: Hani

Kendisi rezil olucak bir pozisyonda olduğunu düşünmüyorum burası herkesin özgür ( saygı cercevesi içinde ) tartışabildiği forum alanı. Karşı şahıs habire ya leo hadi vs atalım korktun mu niye atmıyosun hadi gel gel gel yapıp insanların sabrıyla oynayıp .karşıdaki hadi deyince yarın dedi dediği gün dediği saat sesi soluğu çıkmadı leo nun dediği lafta bi sorun varsa gerekli kişiler ilgilenir cezasını verir zaten bunda problem yok herşeye video çektim seni tatile yollucam yok uçak olmuş biyerlerin bilmem ne lafşarıda var karşı şahısın bunuda es geçmeyelim arkasında duramıcağın kelimeleri kullanmamalı insan büyük lokma ye büyük konuşma demişler yarına kimin sağ çıkcağı belli olmaz onun için arkadaşınızı savunun savununda biraz mantık içersin bak ben bugün vs attım karşı tarafla bi kez oturup muhabbet etmişliğim yok hep laf atar dururdu öncesinde dedim ki bir anlaşma yapalım kesersem artık bana laf agma kesersen dalga geç istediğin gibi kabul etti arkasındada durdu çok zor bişey değil habire ts ye gel söveyime benzemez sövmekse şükür ağzımız dilimiz var aynı karşılığı verede biliriz ama uğraşmıyoruz ben buna olgunluk diyorum kim ne derse yorumuna saygım sonsuzdur iyi forumlar![]()
Oyun içerisinde kışkırtma vb demişsin buyur kim kimi kışkırtıyor , Leonun ne kadar dürüst olduğunu bilirler buyrun saygılı ve dürüst Leo:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
dilersen diğerlerinide atabilirim ?
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)