HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyun içerisinde ve forum ortamında kışkırtmaktan bahseden sizin loncanız buyrun birde Saygılı Albanian arkadaşı görün , gelipte bizlere kışkırtmaktan bahsetmeyin biz ne yaparsak 41 levellik hesaptan değil asıl hesabımızdan yaparız , dilerseniz diğer videolarıda atabiliriz saygılı arkadaşlar.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Adamın tüm çarları 30 gün ban yemişken asıl çarından dememiş olması gayet normal geldi nedense .s
tamam işte lonca vs lonca vs diyorsun oyundan sürekli bu nickler ağzında lakin leo gelince iki gündür yarına erteleniyor. 41 level hesaptan yazma sebebi belli daha üç beş gün önce cezasının uzaması için elimden geleni yapacağım dediğin hesapların cezasını mı unuttun bugün de onlardan yazmıyor diye konuşuyorsun :s kendinle çelişme arkadaşım çelişeceksen de söyle bize biz çekilelim sen kendi çapında takıl.
Leoya kaç defa vs dediğimizde afk oldu bizler oyunda olmadığında bunları foruma atması kendisinin hatasıdır burada savunulucak bir tarafını göremiyorum ek olarak sizin loncanızda olan adamı desteklemeniz normal Sinstara genelden kaç defa vs dedim Leoyada aynı şekilde hiç biri vsye gelmedide şimdimi geliyor o zaman nerdelerdi item verecek kişilermi yoktu? ek olarak konu bu değil Arthasss nickli üye kışkırtmaktan bahsetmiş ben kimseyi oyun içerisinde kışkırtma vb şeyler sergilemem sergileseydim emin ol lafımın arkasında dururdum.:smile:
Videoda görüldüğü gibi Leo yazdığı her şeyi paylaşmış, senin gibi gizlememiş. Ne kadar dürüst olduğunu bir kere daha görmemize yardımcı olduğun için teşekkürler ^^
Aynen genelden insanlara hakaret ederek tatmin ediyor kendisini saygılı arkadaş.
Yalnız pisledin sıvama kısmına geçtin şuan. Attığın videolar zerre umurumda değil, sürekli saçma sapan konuşup insanları kışkırtmaya çalıştığını herkes biliyor, her ne kadar videolarında oraları gizlesende. Konuyu kendi rezilliğinden saptırmaya çalışman da iyi bir taktikmiş. Biz neysek oyuz, ben öyle demedim/şöyle yapmadım/kanıt göster gibi gibi saçma yalanlar söylemiyoruz. Yaptığımız şeylerin gün yüzüne çıkmasından korksak zaten yapmazdık Ferdi efendi, herkesi kendin ile bir tutma. Tamam mı ? Benden sana bir tavsiye, yapamayacağın işlere kalkışma ^^
Biz loncaca kimseyi kışkırtma çabalarında değiliz yapsaydık bunu sizler gibi 41 level - 50 level hesaplardan değilde asıl hesabımızdan yapardık. Her ne kadar videolarında oralı gizlensede demişsin benim yazdıklarım apaçık ortada ek olarak sizlerinde kanıtı var ise atabilirsiniz. Üstteki mesajımdada dediğim gibi leo veya sana kaç defa genelden yazdığımızda vsye gelmediniz bizler oyunda olmadığımız zaman vs demeniz ayrı bir güzellik berke bey , sohbetiniz için teşekkürler.
Adamın tüm çarları 30 gün ban yemişken asıl çarından dememiş olması gayet normal geldi nedense .s
Konu
Yukarıdaki konuda 05.04.2016 da hesapları sohbet cezası almış yani dün hesaplarının sohbeti açıktı saygıdeğer kardeşim.
Konu
Yukarıdaki konuda 05.04.2016 da hesapları sohbet cezası almış yani dün hesaplarının sohbeti açıktı saygıdeğer kardeşim.
Chat bandan bahsediyordum saygıdeğer kardeşim benim :smile:
Chat bandan bahsediyordum saygıdeğer kardeşim benim :smile:
Bende zaten sohbet cezası diyorum canım kardeşim..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)