Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yorum atmak için konuşmayın konuyu bilenler yorum atsın sen ayrıca benim konumdan uzak dur Son yorumun olsun benim konuma iyi forumlar sana
neden yorum atmak istesem buraya senin açtığın konuya mı atarım :S konuyu az çok biliyoruz ferdinin durumunu da biliyoruz ki cevap veriyoruz ...Sana iyigeceler hadi görüşürüzneden yorum atmak istesem buraya senin açtığın konuya mı atarım :S konuyu az çok biliyoruz ferdinin durumunu da biliyoruz ki cevap veriyoruz ...
Leo Şimdi mi geliyor derken ? Birader sen ne dediğini okuyor musun tarih saat veren sensin hayırdır dün gece diyorsun Leo video aldım yarın 9 da burada ol falan o videoları at alem Nasıl bir ikiyüzlü olduğunu görsün boş yorumlar yapıyorsun mesela yazmışsın Oraya ben kimseyi kışkırtmam diye bunu bu oyunda en son yazacak kişi sensin ve ayrıca forumda ayrı bir karakter oyunda ayrı bir karakter olman senin Nasıl biri olduğunu belli ediyor zaten daha fazla kendini küçük düşürme yorum atarak.
Ben oyun içide forum içide aynı karaktere sahibim Leo bey efendi ek olarak eskiye dönüp bakarsak sana genelden kaç defa vs dediğimizde gelmedin. Kışkırtma konusuna gelirsek kim kimi oyun içerisinde kışkırtıyor zaten belli fazla söze gerek yok.
Yorum atmak için konuşmayın konuyu bilenler yorum atsın sen ayrıca benim konumdan uzak dur Son yorumun olsun benim konuma iyi forumlar sana
Herkes istediği konuya yorum atabilir bunu sen kısıtlıyamazsın konu sahibi sen olsan bile.
Bilmiyorsun galiba aydınlatayım hemen. Chat ban oyunda geçireceğin 30 gün sonunda gidiyor normal ban ile karıştırma...
Biliyorum olaydan 1 ay geçti hesabını sürekli afk bırakan biri için 1 ay çok değil aradan zaten 1 ay geçti anlatabildimmi?
ben oyun içide forum içide aynı karaktere sahibim leo bey efendi ek olarak eskiye dönüp bakarsak sana genelden kaç defa vs dediğimizde gelmedin. Kışkırtma konusuna gelirsek kim kimi oyun içerisinde kışkırtıyor zaten belli fazla söze gerek yok.
Herkes istediği konuya yorum atabilir bunu sen kısıtlıyamazsın konu sahibi sen olsan bile.
Biliyorum olaydan 1 ay geçti hesabını sürekli afk bırakan biri için 1 ay çok değil aradan zaten 1 ay geçti anlatabildimmi?
ziyaaaaaaaaaaa
ZiyaaaaaaBen oyun içide forum içide aynı karaktere sahibim Leo bey efendi ek olarak eskiye dönüp bakarsak sana genelden kaç defa vs dediğimizde gelmedin. Kışkırtma konusuna gelirsek kim kimi oyun içerisinde kışkırtıyor zaten belli fazla söze gerek yok.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)