farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Her zamanki Carissa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XupLaonG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

hm dokunumuş olmalı peki ferdinin her dediği söze ata sözü gibi önem veriyosunuz taraf tutmuyorum video ya ve bu tarz şeylere gerek yok manasına ise ''kimse kimseye durduk yere video da düzenlemedi receb'' cevabını vermişsin bu da güzel durduk yere olmasa bile sukunetini koruyup vs atması için ferdiye özel mesaj atabilirdi ama arkadaşın hali kalmamış video yapmış sıkıntı yok kişiler burda ölen yok çok şükür o vs bugunde atılır yarında kimi tutup tumadığımı sen iyi bilyosun onada cevap vermişsin ''taraf tutmuyorsan ne tutuyorsun acaba carissanın eteğini mi '' buna da gerek yok tu kendini düşürmüşsün :D

Turkmmo Flood Engelleme

konuştuğun laflara dikkat et sinir etme adamı dokunduğunu bilseydim öncedende yazardım !!!!

Sükunet derken ? Ne saçmalıyorsun sen ya, savunduğun kişi olgun bir birey olarak mı yaklaşıyor insanlara ? Buna mı inandırdınız kendinizi ? Gerçekten çok ilginç, Ferdi'nin nasıl birisi olduğunu herkes biliyor, nasıl boş muhabbet sahibi olduğunu/anlaşamadığı insanlar hakkında nasıl yalan yanlış iftiralarda bulunduğunu, daha sayayım mı nasıl bir karaktere sahip olduğunu ?

hmmm.. pardon da senin ferdi sukunetini koruyupda mı vsye davet ediyor insanları acaba :s sen olay yaşanırken orda değildin sanırım şuan elle tutulur bir şey söyleyememenden belli. ferdinin söylediklerini dokunduğundan değil adam kaileye alınana kadar tekrara düştüğünden takıyoruz. bir konuda sana karşı çıkamam bu tarz şeyleri gereksiz görüyor olabilirsin onun içinse sana konuya bir daha giriş yapmamanı öneririm göz görmeyince gönül katlanırmış ^^
yav he he çok biliyosunuz bu işleri siz zaten bir vs davetini bu kadar abartmış olmanızdır neyin ne olduğunu gösteren çok bilmişliğiniz karaterinizin nasıl olduğunu gösteriyor gereksiz tartışma yaratıp sürekli insanları tahrik etmeniz doğru bir davranış değildir ve bu yüzden sukunetinizi korumanızı söyledim ama oda boşa gördüğüm kadarıyla

Turkmmo Flood Engelleme

Sükunet derken ? Ne saçmalıyorsun sen ya, savunduğun kişi olgun bir birey olarak mı yaklaşıyor insanlara ? Buna mı inandırdınız kendinizi ? Gerçekten çok ilginç, Ferdi'nin nasıl birisi olduğunu herkes biliyor, nasıl boş muhabbet sahibi olduğunu/anlaşamadığı insanlar hakkında nasıl yalan yanlış iftiralarda bulunduğunu, daha sayayım mı nasıl bir karaktere sahip olduğunu ?
seni de biliyoruz burdan kendinin nasıl biri olduğunu iyi görürsün buyur kendini gör
http://www.turkmmo.com/resimler-ve-...38050-sinstar-immgrants-benim-bir-itemim.html

Hayırdır Keyfimizin Kahyasımı olup çıktın Leo kardeş. Sana gelince ali sanki sen söylediğin laflarla insanları tahrik etmiyosun bana burda ağzımı açtırma kimin ne oldugunu herkes biliyor ona göre takılın davranın fazla boş laga luga yapmayın

sen mılletin karakterını eleştirmissin sinstarda once kendi karakterıne baktınmı..
Yan hesaptan mılletin Allah ına sövüyorsun.. Önce bi kendını sorgula..

Sanırsınız mahkemedeyiz herkes bırbırıne ıfade veriyor neyın pesındesınız anlamadım sadeece yazılanları okuyarak ve her güldügümde çayımı yudumlayarak devam edıyorum 2 kelıme ıle anlatılacak şeyleri destan gibi yazmışssınız :D:D::D polemick mı yaratmaya calısıyosunuz anlamadım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri