HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Leoya kaç defa vs dediğimizde afk oldu bizler oyunda olmadığında bunları foruma atması kendisinin hatasıdır burada savunulucak bir tarafını göremiyorum ek olarak sizin loncanızda olan adamı desteklemeniz normal Sinstara genelden kaç defa vs dedim Leoyada aynı şekilde hiç biri vsye gelmedide şimdimi geliyor o zaman nerdelerdi item verecek kişilermi yoktu? ek olarak konu bu değil Arthasss nickli üye kışkırtmaktan bahsetmiş ben kimseyi oyun içerisinde kışkırtma vb şeyler sergilemem sergileseydim emin ol lafımın arkasında dururdum.:smile:
Afk di ve sen yarin 9 da hazir ol dedin ona pardon da afk biriyle konusabiliyorsun.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Leo Şimdi mi geliyor derken ? Birader sen ne dediğini okuyor musun tarih saat veren sensin hayırdır dün gece diyorsun Leo video aldım yarın 9 da burada ol falan o videoları at alem Nasıl bir ikiyüzlü olduğunu görsün boş yorumlar yapıyorsun mesela yazmışsın Oraya ben kimseyi kışkırtmam diye bunu bu oyunda en son yazacak kişi sensin ve ayrıca forumda ayrı bir karakter oyunda ayrı bir karakter olman senin Nasıl biri olduğunu belli ediyor zaten daha fazla kendini küçük düşürme yorum atarak.Leoya kaç defa vs dediğimizde afk oldu bizler oyunda olmadığında bunları foruma atması kendisinin hatasıdır burada savunulucak bir tarafını göremiyorum ek olarak sizin loncanızda olan adamı desteklemeniz normal Sinstara genelden kaç defa vs dedim Leoyada aynı şekilde hiç biri vsye gelmedide şimdimi geliyor o zaman nerdelerdi item verecek kişilermi yoktu? ek olarak konu bu değil Arthasss nickli üye kışkırtmaktan bahsetmiş ben kimseyi oyun içerisinde kışkırtma vb şeyler sergilemem sergileseydim emin ol lafımın arkasında dururdum.:smile:
Biz loncaca kimseyi kışkırtma çabalarında değiliz yapsaydık bunu sizler gibi 41 level - 50 level hesaplardan değilde asıl hesabımızdan yapardık. Her ne kadar videolarında oralı gizlensede demişsin benim yazdıklarım apaçık ortada ek olarak sizlerinde kanıtı var ise atabilirsiniz. Üstteki mesajımdada dediğim gibi leo veya sana kaç defa genelden yazdığımızda vsye gelmediniz bizler oyunda olmadığımız zaman vs demeniz ayrı bir güzellik berke bey , sohbetiniz için teşekkürler.
söz kelime oyunları dönme yeri olmuş forum buna ne gerek vardı ?Leo Şimdi mi geliyor derken ? Birader sen ne dediğini okuyor musun tarih saat veren sensin hayırdır dün gece diyorsun Leo video aldım yarın 9 da burada ol falan o videoları at alem Nasıl bir ikiyüzlü olduğunu görsün boş yorumlar yapıyorsun mesela yazmışsın Oraya ben kimseyi kışkırtmam diye bunu bu oyunda en son yazacak kişi sensin ve ayrıca forumda ayrı bir karakter oyunda ayrı bir karakter olman senin Nasıl biri olduğunu belli ediyor zaten daha fazla kendini küçük düşürme yorum atarak.
+vs atılacaksa atılır halin yoksa bu video yapmanda ki güç nerden geldi biz taraf tutmuyoruz isteyen varsa ferdi burda anlaş konuş ws atın burası kimsenin yeri değil kimse kimseyide aşşalayıp eğlenemez gerek yok böyle şeylere :S
Son düzenleme:
Yorum atmak için konuşmayın konuyu bilenler yorum atsın sen ayrıca benim konumdan uzak dur Son yorumun olsun benim konuma iyi forumlar sanasöz kelime oyunları dönme yeri olmuş forum buna ne gerek vardı ?
+vs atılacaksa atılır halin yoksa bu video yapmanda ki güç nerden geldi biz taraf tutmuyoruz isteyen varsa ferdi burda anlaş konuş ws atın burası kimsenin yeri değil kimse kimseyide aşşalayıp eğlenemez gerek yok böyle şeylere :S
Son düzenleme:
Bende zaten sohbet cezası diyorum canım kardeşim..
Bilmiyorsun galiba aydınlatayım hemen. Chat ban oyunda geçireceğin 30 gün sonunda gidiyor normal ban ile karıştırma...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)