Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
merhaba,
yaratıcı quest fikri öneren arkadaşların questlerini ücretsiz olarak yapıp herkese açık şekilde paylaşacağım. Quest önerilerinizi bu konu altına yazabilirsiniz.
[sıze=2]
dipçe: Arkadaşlar her söylenilen quest'i yazmayacağım. Lütfen özel quest yazdırma isteğinde bulunmayın. Sadece yaratıcı olarak gördüğüm ve oyuna farklılık katacağını düşündüğüm quest'leri yazacağım. Buna ek olarak quest'i yazmam için belirli bir süre yok. şuan hem turnuva sistemi quest'i üzerinde uğraşıyorum hem de üniversite sınavına hazırlanıyorum. O nedenden vakit buldukça ara ara uğraşacağım quest'lerle. [/sıze]
pazar kurunca her 5 saate bir item veya m yani para verebilir güzel bir sistem olacagını düşünüyorum
py olarak oda ama quest olarak olurmu bılememde py olarak bılıyorum ben onupazar kurunca her 5 saate bir item veya m yani para verebilir güzel bir sistem olacagını düşünüyorum
py olarak oda ama quest olarak olurmu bılememde py olarak bılıyorum ben onu
olabilir aslında quest

olabilir aslında quest![]()
pek sanmam bıraz dusun mesela nasıl olcak hanı soyle olabılır pazar zamanını tutan bır log gıbı bısey olcak gene ama sorun bence yemez

pek sanmam bıraz dusun mesela nasıl olcak hanı soyle olabılır pazar zamanını tutan bır log gıbı bısey olcak gene ama sorun bence yemez![]()
Oyunda 5 saat kalınca EP Verme olayını pazara yansıtabilirsek güzel olur
ama pazarda m veya item vercek