Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Otomatik event sistemi ox mesela simit eventi vs vs bunlar gordum ama ucretli idi sanirsam
Otomatik event sistemini düşünüyorum aslında uzun zamandır. Nasıl bir şey yapılabilir pek fikrim yok ama. Yani otomatik event ama içeriği ne olacak, hangi event en çok kullanılıyor bu gibi bilgiler de gerekiyor. Aslında bununla ilgili yönetim bir anket hazırlasa ve sunsa ona göre bir şeyler yapılabilir.
Python içerek questler yazamıyorum ne yazık ki. Birde görevlerle de uğraşmak istemiyorum. Şuan hali hazırda olmayan sistemler bekliyorum öneri olarak. Misal bir turnuva sistemi oyunda olmayan bir sistem ya da bir offline alışveriş sistemi. Bu tarz yaratıcı sistemler olmalı.
Örnegin Mavi ejder questi şifre seçip odaya girdiginde bi metin kesmeni istiyecek 3 dk içersinde kesemezse odadan atıcak alttan uyarı geçicek şu grup metini kesmedigi için odadan atıldı ondan sonra yeni gruplar giricek metni kestiginde ise metin gelip ejder vb gelicek
yapılmıştı sanırsam ama ücretliydi hoşuma gitmişti 
Örnegin Mavi ejder questi şifre seçip odaya girdiginde bi metin kesmeni istiyecek 3 dk içersinde kesemezse odadan atıcak alttan uyarı geçicek şu grup metini kesmedigi için odadan atıldı ondan sonra yeni gruplar giricek metni kestiginde ise metin gelip ejder vb gelicekyapılmıştı sanırsam ama ücretliydi hoşuma gitmişti
![]()
Yapılamaz değil yapılır fakat bunun için mavi ejderhaya ait questin tümünü incelemek ve anlamak gerekiyor. Ben sıfırdan hiçbir yerde olmayan yaratıcı düşünceler bekliyorum.
bir oda hazırlanır grup liderleri anahtar ile odaya giriş yapar ilk metni kesen bi üst odaya giderek bossu keser
Yapılamaz değil yapılır fakat bunun için mavi ejderhaya ait questin tümünü incelemek ve anlamak gerekiyor. Ben sıfırdan hiçbir yerde olmayan yaratıcı düşünceler bekliyorum.
Ozaman EP Transfer Mesela NPC şeklinde süper fikir düşündümde
Anlatayım.Örnegin 20 EP'im var adamdaki Runik Kılıcını Çok Beğendim. Adamla Konuştum 20 EP ile Adamdaki Runigi Alıcam.
Adam Runigini NPC sürüklese koysa Kiminle ticaret yapıcagını yazsa EP miktarını belirtse diğer alıcıda ep miktarını onaylasa ve ep satıcının hesabına aktarılsa ve runikde adamın envanterine felan gelse ItemShopuna vb efsunları kaybolmayacak ama runikdeki
yapılabilirmi YARATICI MI