Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Metin2 - Quest önerileriniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 171
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Evet otomatik olması daha rahat olacaktır. En azından bir kere yönetici tarafından başlatılır sistem ve sürekli kendini yönetici oyunda yokken dahi tekrar eder. Değerlendirmeye alacağım bu fikri.

Başka yaratıcı fikirleri olan arkadaşlar iletebilirler. Beklemedeyim.

Suan Bence Bu guzel Gıbı Duruyor Tabı gun Gectıkce Daha Iyı Fıkırler Cıkar Tek sefer tıklama Ile 7/24 Devam edılebılır Sunucu Vs Ben saglıyabılırım Bılgınız OLsun bu arada Files Vsvs Bunlar Bende Saglıyabılırım Test İçin Onun İçin İyi Günler

Suan Bence Bu guzel Gıbı Duruyor Tabı gun Gectıkce Daha Iyı Fıkırler Cıkar Tek sefer tıklama Ile 7/24 Devam edılebılır Sunucu Vs Ben saglıyabılırım Bılgınız OLsun bu arada Files Vsvs Bunlar Bende Saglıyabılırım Test İçin Onun İçin İyi Günler

Tamamdır teşekkürler destek için.

Yeni önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Hocam oyun içi ticareti geliştirmek için sadece parayla item çekilmesin pazardan oyun icinde değerli bir eşya item ilede alış veriş yapılabilsin mesela adam pazar kucak sende su taşı ile itemi çekecen bole bişe yapabilirmisin

Hocam oyun içi ticareti geliştirmek için sadece parayla item çekilmesin pazardan oyun icinde değerli bir eşya item ilede alış veriş yapılabilsin mesela adam pazar kucak sende su taşı ile itemi çekecen bole bişe yapabilirmisin

Dediğiniz olay Python'a giriyor maalesef. Python hakkında da bilgim yok.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri