Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ozaman EP Transfer Mesela NPC şeklinde süper fikir düşündümdeAnlatayım.
Örnegin 20 EP'im var adamdaki Runik Kılıcını Çok Beğendim. Adamla Konuştum 20 EP ile Adamdaki Runigi Alıcam.
Adam Runigini NPC sürüklese koysa Kiminle ticaret yapıcagını yazsa EP miktarını belirtse diğer alıcıda ep miktarını onaylasa ve ep satıcının hesabına aktarılsa ve runikde adamın envanterine felan gelse ItemShopuna vb efsunları kaybolmayacak ama runikdekiyapılabilirmi YARATICI MI
![]()
Kolay, yapılabilir. Fikir de güzel. Fakat oyunda zaten EP kuponları ekli değil mi?
Kılıcının ticarete koyar sen de EP kuponunu koyarsın satış yapılır böylece. Biraz daha düşün istersen yani ek özellikler de ekleyebilirsen uğraşabilirim sistemle. İyi kullanışlı bir şey olmalı ve her oyunda da kullanılmalı.Kolay, yapılabilir. Fikir de güzel. Fakat oyunda zaten EP kuponları ekli değil mi?Kılıcının ticarete koyar sen de EP kuponunu koyarsın satış yapılır böylece. Biraz daha düşün istersen yani ek özellikler de ekleyebilirsen uğraşabilirim sistemle. İyi kullanışlı bir şey olmalı ve her oyunda da kullanılmalı.
EP kuponları var saten ben sadece başka bir yolunu yazdım

Daha yaratıcı olmaya kalkarsak Mesela
Görev Şeklinde Sol tarafta duran bir quest istedigin zaman özellik alıcaksın Örnegin.
Tıkladım.
Seçenekler ; HP , SP , Canavarlara Karşı Güçlü , Yarı İnsan Karşı Güçlü , Büyü Hızı.
HP seçtiginde
5DK , 10 DK , 20 DK , 30 DK , 10 DK == Süreleri Öylesine Yazdım.
5DK : 10 M
10 DK : 30 M
20 DK : 70 M
Gibi Dakikasına Göre Bonus verilebilir dakika bitince bonus silinecek bir bonus bitmeden bir diğer bonus aktif edilemeyecek gibi

Bunu ben yaptım, haftanın 5 günü otomatik 6-7 adet event kendisi başayıp duyuru geçip bitiyorOtomatik event sistemini düşünüyorum aslında uzun zamandır. Nasıl bir şey yapılabilir pek fikrim yok ama. Yani otomatik event ama içeriği ne olacak, hangi event en çok kullanılıyor bu gibi bilgiler de gerekiyor. Aslında bununla ilgili yönetim bir anket hazırlasa ve sunsa ona göre bir şeyler yapılabilir.

Otomatik event sistemini düşünüyorum aslında uzun zamandır. Nasıl bir şey yapılabilir pek fikrim yok ama. Yani otomatik event ama içeriği ne olacak, hangi event en çok kullanılıyor bu gibi bilgiler de gerekiyor. Aslında bununla ilgili yönetim bir anket hazırlasa ve sunsa ona göre bir şeyler yapılabilir.
Ben sana oneriyim mesela
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
resımdekı seyler otomatık olsa daha mantıklı ugrasma gerekı duyulmaz resım ornek ıcındı bır cok server ıcın yararlı bırsey olucak kendı yönetim içinde konuscam ben sana gerı donus yaparım Ben sana oneriyim meselaLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.resımdekı seyler otomatık olsa daha mantıklı ugrasma gerekı duyulmaz resım ornek ıcındı bır cok server ıcın yararlı bırsey olucak kendı yönetim içinde konuscam ben sana gerı donus yaparım
Evet otomatik olması daha rahat olacaktır. En azından bir kere yönetici tarafından başlatılır sistem ve sürekli kendini yönetici oyunda yokken dahi tekrar eder. Değerlendirmeye alacağım bu fikri.
Başka yaratıcı fikirleri olan arkadaşlar iletebilirler. Beklemedeyim.
Anlatayım.