Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Metin2 - Quest önerileriniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 171
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Yaratıcı Quest fikri öneren arkadaşların Questlerini ücretsiz olarak yapıp herkese açık şekilde paylaşacağım. Quest önerilerinizi bu konu altına yazabilirsiniz.

Dipçe: Arkadaşlar her söylenilen Quest'i yazmayacağım. Lütfen özel Quest yazdırma isteğinde bulunmayın. Sadece yaratıcı olarak gördüğüm ve oyuna farklılık katacağını düşündüğüm Quest'leri yazacağım. Buna ek olarak Quest'i yazmam için belirli bir süre yok. Şuan hem turnuva sistemi Quest'i üzerinde uğraşıyorum hem de üniversite sınavına hazırlanıyorum. O nedenden vakit buldukça ara ara uğraşacağım Quest'lerle.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

@thenemne0032;
------------------------------------------------------------------------------------------------
*Tek skili P yapan Yüzük Quest

Not) Her skili P yapan değil sadece istenilen 1 skili p Yapıcak sonra yüzük kaybolcak
------------------------------------------------------------------------------------------------
* Questlerde notice_all(''xxx'') yazınca yukarda küçük yazı çıkıyor. Bunun büyük ekranda çıkmasını sağlayan fonksiyon lazım. Örneğin queste bigger_all(''Futbol Topu Etkinliği Açılmıştır'') yazınca oyunda ;

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
* Oyun içi Boss Avclar 'ı quest. Npc den kesilen boss ların kimlerin kestiğine bakılcak.
* Anti exp ( exp almayı kapatmalı örn: saniyeli 0 lama değil oyun taraflı sıfırlama ex gelmeyen)

Not: Anti exp yüzüğüne tıklayınca saniyeli olduğu için bazen 1 sn içinde 1 level atlatacak kadar exp geliyor ve leve atlıyor. Vede 98 level birinin 2 tüp dolu exp si olsa durdurma için bassa 0 lancak. Kasması zor olur. Bu sorunları halledilmiş sistem lazım
Şimdilik bunlar aklıma geldi yapılırsa çok iyi olacağına inanıyorum

*Tek skili P yapan Yüzük Quest

Not) Her skili P yapan değil sadece istenilen 1 skili p Yapıcak sonra yüzük kaybolcak

Sistem hazır yarın paylaşacağım.
Omuz Kuşağı Questi ? :D Yok galiba. Süper olur.

omuz kusagı questtı nasıl olsunkı ? mantıksal olarak sıkıntı py kısmı var src kısmı var olmaz yanı

Ama Sorunsuz Biyolog Questtı olabılır benım acımdan emek server orta serverler ıcın gıbı

geri dönmenize sevindim :)

omuz kusagı questtı nasıl olsunkı ? mantıksal olarak sıkıntı py kısmı var src kısmı var olmaz yanı

Ama Sorunsuz Biyolog Questtı olabılır benım acımdan emek server orta serverler ıcın gıbı

geri dönmenize sevindim :)

Python içerek questler yazamıyorum ne yazık ki. Birde görevlerle de uğraşmak istemiyorum. Şuan hali hazırda olmayan sistemler bekliyorum öneri olarak. Misal bir turnuva sistemi oyunda olmayan bir sistem ya da bir offline alışveriş sistemi. Bu tarz yaratıcı sistemler olmalı.

Python içerek questler yazamıyorum ne yazık ki. Birde görevlerle de uğraşmak istemiyorum. Şuan hali hazırda olmayan sistemler bekliyorum öneri olarak. Misal bir turnuva sistemi oyunda olmayan bir sistem ya da bir offline alışveriş sistemi. Bu tarz yaratıcı sistemler olmalı.

Otomatik event sistemi ox mesela simit eventi vs vs bunlar gordum ama ucretli idi sanirsam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri