Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Metin2 - Quest önerileriniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 171
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

teşekkürler. Sabit olması iyi oldu. Daha çok öneri gelecektir.

oyuncunun neye dönüştüğünü algılayan bir fonksiyon var mı bilmiyorum. Eğer var ise kolaylıkla yapılabilir.

tam olarak anlamadım bende ama ozelden konusma sansımız varsa sykpe vs daha ıyı olur gercekten

@thenemne0032;
------------------------------------------------------------------------------------------------
*Tek skili P yapan Yüzük Quest

Not) Her skili P yapan değil sadece istenilen 1 skili p Yapıcak sonra yüzük kaybolcak
------------------------------------------------------------------------------------------------
* Questlerde notice_all(''xxx'') yazınca yukarda küçük yazı çıkıyor. Bunun büyük ekranda çıkmasını sağlayan fonksiyon lazım. Örneğin queste bigger_all(''Futbol Topu Etkinliği Açılmıştır'') yazınca oyunda ;

Ngod0L.png

* Oyun içi Boss Avclar 'ı quest. Npc den kesilen boss ların kimlerin kestiğine bakılcak.
* Anti exp ( exp almayı kapatmalı örn: saniyeli 0 lama değil oyun taraflı sıfırlama ex gelmeyen)

Not: Anti exp yüzüğüne tıklayınca saniyeli olduğu için bazen 1 sn içinde 1 level atlatacak kadar exp geliyor ve leve atlıyor. Vede 98 level birinin 2 tüp dolu exp si olsa durdurma için bassa 0 lancak. Kasması zor olur. Bu sorunları halledilmiş sistem lazım
Şimdilik bunlar aklıma geldi yapılırsa çok iyi olacağına inanıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
@thenemne0032;
*Tek skili P yapan Yüzük Quest

Not) Her skili P yapan değil sadece istenilen 1 skili p Yapıcak sonra yüzük kaybolcak
* Questlerde notice_all(''xxx'') yazınca yukarda küçük yazı çıkıyor. Bunun büyük ekranda çıkmasını sağlayan fonksiyon lazım. Örneğin queste bigger_all(''Futbol Topu Etkinliği Açılmıştır'') yazınca oyunda ;

Ngod0L.png

* Oyun içi Boss Avclar 'ı quest. Npc den kesilen boss ların kimlerin kestiğine bakılcak.
* Anti exp ( exp almayı kapatmalı örn: saniyeli 0 lama değil oyun taraflı sıfırlama ex gelmeyen)

Not: Anti exp yüzüğüne tıklayınca saniyeli olduğu için bazen 1 sn içinde 1 level atlatacak kadar exp geliyor ve leve atlıyor. Vede 98 level birinin 2 tüp dolu exp si olsa durdurma için bassa 0 lancak. Kasması zor olur. Bu sorunları halledilmiş sistem lazım
Şimdilik bunlar aklıma geldi yapılırsa çok iyi olacağına inanıyorum

Konuda belirttiğim gibi kişisel quest yazmıyorum fakat ilk söylediğiniz tek yeteneği P yapma kullanılabilir ve güzel duruyor, onun üzerine çalışabilirim.

Bunu sadece Quest ile yapamazsınız. Benim kodladığım quest'in tek farkı var diğerleri ile var olan tecrübenizi sıfırlamıyor. Yani 95.seviyedeyseniz ve tecrübeniz %75 gibi bir şeyse yüzüğü kullandığınızda tecrübe alımını durduruyor ve var olan %75 tecrübeyi sıfırlamıyor.

Maalesef böyle bir işlevi yazacak bilgim yok. Sadece Quest üzerine uğraşıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri