Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
@thenemne0032;
------------------------------------------------------------------------------------------------
*Tek skili P yapan Yüzük Quest
Not) Her skili P yapan değil sadece istenilen 1 skili p Yapıcak sonra yüzük kaybolcak
------------------------------------------------------------------------------------------------
* Questlerde notice_all(''xxx'') yazınca yukarda küçük yazı çıkıyor. Bunun büyük ekranda çıkmasını sağlayan fonksiyon lazım. Örneğin queste bigger_all(''Futbol Topu Etkinliği Açılmıştır'') yazınca oyunda ;
![]()
* Oyun içi Boss Avclar 'ı quest. Npc den kesilen boss ların kimlerin kestiğine bakılcak.
* Anti exp ( exp almayı kapatmalı örn: saniyeli 0 lama değil oyun taraflı sıfırlama ex gelmeyen)
Not: Anti exp yüzüğüne tıklayınca saniyeli olduğu için bazen 1 sn içinde 1 level atlatacak kadar exp geliyor ve leve atlıyor. Vede 98 level birinin 2 tüp dolu exp si olsa durdurma için bassa 0 lancak. Kasması zor olur. Bu sorunları halledilmiş sistem lazım
Şimdilik bunlar aklıma geldi yapılırsa çok iyi olacağına inanıyorum
Not) Her skili P yapan değil sadece istenilen 1 skili p Yapıcak sonra yüzük kaybolcak
Sistem hazır yarın paylaşacağım.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyuncunun neye dönüştüğünü algılayan bir fonksiyon var mı bilmiyorum. Eğer var ise kolaylıkla yapılabilir.
pc.get_race
pc.get_race
Teşekkürler denedim ve işlev sorunsuz çalışıyor.
Sistem hazır yarın paylaşacağım.
Vardı Elimde Paylaştım

Vardı Elimde Paylaştım![]()
Teşekkürler fakat kodları inceledim çok uzun ve karmaşık görünüyor, pek işlevsel durmuyor. Daha düzenli ve işlevsel halini paylaşacağım dilediğini kullanır.