HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yüzsüzlük yapan sensin kendin öyle sanmışsan bu senin hatandır biz orada olduğu gibi verdik şuan da da olduğu gibi veriyoruz. Eksik ödeme yaparsan da bu sana aittir bankanın kestiği ücret hesap numaraları sayfamız da yazıyor ve onlar size ait eksik öderseniz hizmeti alamazsınız yüzsüzlük sizin eksik ödeme yapıp bunu istemeniz bizim değil.
Size Tekrardan Soyluyorum Muattap olmak ıstemıyorum elımde ss olda konussam hersey toplan 55tl Artı 5 tl banka 60 tl odedım sonra 5 tl cıkardınız ısın ısınden cevap yazmayın kişi sormus nasıl bilirsiniz diye bende kotu bilirim dedım bıttı ...
Size Tekrardan Soyluyorum Muattap olmak ıstemıyorum elımde ss olda konussam hersey toplan 55tl Artı 5 tl banka 60 tl odedım sonra 5 tl cıkardınız ısın ısınden cevap yazmayın kişi sormus nasıl bilirsiniz diye bende kotu bilirim dedım bıttı ...
Söyleyin bana kullanıcı adınız ne idi veya mail adresinizi söyleyin ben ss leri yayınlayacağım.
alican_dogus@hotmail.com Canli destekdeki k Yayınlayın bakalım Ticket Degil bakın bir dahad diyorum canlı destek deki konusmalara bakalım ne gecmıs
alican_dogus@hotmail.com Canli destekdeki k Yayınlayın bakalım Ticket Degil bakın bir dahad diyorum canlı destek deki konusmalara bakalım ne gecmısSöyleyin bana kullanıcı adınız ne idi veya mail adresinizi söyleyin ben ss leri yayınlayacağım.
alican_dogus@hotmail.com Canli destekdeki k Yayınlayın bakalım Ticket Degil bakın bir dahad diyorum canlı destek deki konusmalara bakalım ne gecmıs
Neden ticket değil şimdi buldum zaten seni, normalde sana yanlış bilgi veridliği için hosting ücreti bile alınmamış başka firmada yapmaz onu !Sadece eksik gelen alan adı ödemesini istemişiz 5 tl onu yapmışsın + hosting i de ücretsiz vermişiz sana o pakette hediye olmamasına rağmen sadece canlı destekte ki kişi yanlış bilgi verdi diye yani mağdur edilmemişsiniz yaptığınız terbiyesizlik.
Kendiniz tickette diyorsunuz 60 tl dediler bana diye.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)