Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Beyfedicigim Bakın Bana Canlı Destek Konusmalarını Atın .com server vb vb Hersi toplam banka kesıntisi ile 60 tl dedi canlı destekdekı arkadas bende 60 tl yatırdım olan ordan sonrası oldu tıcektlerı bulduysanız ss lerı var bana canlı destegı resmını cek yolla bakalım ne var oradaBeyfedicigim Bakın Bana Canlı Destek Konusmalarını Atın .com server vb vb Hersi toplam banka kesıntisi ile 60 tl dedi canlı destekdekı arkadas bende 60 tl yatırdım olan ordan sonrası oldu tıcektlerı bulduysanız ss lerı var bana canlı destegı resmını cek yolla bakalım ne var orada
Canlı desteği açıp bulma şansım yok 2 ay önce ki loglar ve binlerce konuşma var.
Dediğim gibi hosting ücreti dahi alınmaış ama sizin gibi insanlar bu işten anlamaz ben gerçek bir esnaf gibi eleman hatasının arkasına sığınmadan sizi mağdur etmemişim siz onu söyleyeceğinize gelip terbiyesizlik yapıyorsunuz bana.
Bir daha dediğim gibi ciddiyim o konuda sizinle yorumlaşmak istemiyorum neredenalıyorsanız artık gidip orayı övün bizim konumuzdan uzak durun.
Bütün sistemler vs yenilendi almak isterseniz bakın siteden paketlere çok şey değişti 10 gündür.
Canlı desteği açıp bulma şansım yok 2 ay önce ki loglar ve binlerce konuşma var.
Dediğim gibi hosting ücreti dahi alınmaış ama sizin gibi insanlar bu işten anlamaz ben gerçek bir esnaf gibi eleman hatasının arkasına sığınmadan sizi mağdur etmemişim siz onu söyleyeceğinize gelip terbiyesizlik yapıyorsunuz bana.
Bir daha dediğim gibi ciddiyim o konuda sizinle yorumlaşmak istemiyorum neredenalıyorsanız artık gidip orayı övün bizim konumuzdan uzak durun.
Bütün sistemler vs yenilendi almak isterseniz bakın siteden paketlere çok şey değişti 10 gündür.
Ben Yaşadıgımı Bilirim Hayirli İşler !
Herkez Birşey Yazmış;
Netmarlis Ve Assa Filesleri Çoğu Kişi tarafından Seviliyor Tercih ediliyor ordan alabilirsiniz yok bana üst düzey makine gerek diyorsanız dolunay ile çetinbilişim idealdir.
Not; Kimseyi Kötülemiyorum Netmarlisde Assa'da Dolunayda Çetinde Sağlam Firmalardır.
Büyükweb'den İlk serverimi Oradan Almış'tım 2013 Yılında Gayet'de İlgililer Ama filesleri Lycanlı Sanırım Büyükweb sağlamdır Ama Filesileri Hakkında bilgim yok
Çetinbilisimmi asla hayatimdaki en kötü tecrübemdi.
@ BuyukwebBen Yaşadıgımı Bilirim Hayirli İşler !
Bilişim Zaten hatalarını telafi etmek içn hosting'de sağlamış geçmişe bakıp. Sen daha neyin Canlı Desteğini istiyon
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ben bir çok kez aldım eski filesleri kendilerine belirttigi gibi sorunluydu tabi npc düzenleri süperdi
Şimdiki Lycanlı/Lycansız filesleri güzel görünüyor.
- Dolandırıcı vs. gibi kelimeler kullanmış bazı arkadaşlar ya yanlış hatırlıyorlar yada firma karalama diyim sana.
Ben baya farklı farklı isimlerle çalıştım buyukweb ile ama asla parayı alıpta serveri vermemezlik yapmadılar 30 DK içndede teslim ettler 5 saat içindede o sizin yatırdıgnz günün yogunluguna bağlı birşey bunu ne onlar nede siz bilemezsiniz o gün ne olacagını.
Şuan Size tavsiye edebilirim buyukweb'i Kısmet olursa bende ordan almayı düşünüyorum.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)