romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 C++ Bot Harita Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Csezen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Csezen

Level 8
TM Üye
Konular
13
Online süresi
6d 3h
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
120
MmoLira
2,100
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar merhabalar herkese kolay gelsin. birkaç sorum var ama çözemedim. öncelikle c++ da yaptığım bottaki radar için arka plan yapmak istiyorum ancak ben bu harita dosyalarını tek tek bulup indirmek yerine farklı bir yöntemle direk fonksiyon ile filan yapabilmem mümkün mü? birde radar arka planı yapmak için hangi haritada olduğunu bulmanın kolay bir yolu var mı. ben metin2_map_a1 e gidiyorum aratıyorum. sonrasında metin2_map_c1 e gidiyorum onu aratıyorum. sonra pointer aratıp buluyorum ama her zaman kesin olarak doğru okumuyor.

Harita olayı dışındaki sorum ise c++ ile auto login nasıl yapabiliriz ? fonksiyonu nedir ? hangi parametreler gönderiliyor gibi şeyleri araştırma yaptım ancak bulamadım. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyor, iyi akşamlar diliyorum.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bu forumda neden kimse yardım etmek yerine buna bak bunu araştır yapıyor anlam veremiyorum. Altı üstü bir sorum var nasıl bulunur diye anlatmak yerine farklı şeylere yönlendiriyorsunuz. Sorum basit yardımcı olabilecek var ise buyursun ama bu şekilde birşeye yardımcı olmuş olmuyorsunuz bilginiz
Dalları heybet ile göğe uzanan ulu bir çınar ağacının yanında bir sarmaşık filizi boy vermiş. Baharla birlikte sarmaşık filizi kavak ağacının gövdesine sarılarak yükselmeye başlamış. Yağmurun ve güneşin etkisiyle hızla büyümüş ve neredeyse kavak ağacının boyuna yetişmiş. Bir gün kavak ağacına sormuş sarmaşık: “Sen kaç ayda bu hâle geldin?” Kavak: “On yılda.” demiş. Kibirle yapraklarını sallayıp gülmüş sarmaşık ve “On yılda mı? Ben neredeyse iki ayda seninle aynı boya geldim bak!” demiş. Kavak: “Doğru, haklısın.” demiş ve başka bir şey dememiş. Derken günler günleri kovalamış ve yazın sıcak günleri yerini sonbaharın serin havalarına bırakmış. Sonbaharın ilk rüzgârları ile sarmaşığın nazenin yaprakları savrulurken üşümeye başlamış. Sonra yavaş yavaş büzülüp aşağı doğru inmiş sarmaşık. Endişe ile kavağa sormuş: “Bana neler oluyor ağaç?” “Ölüyorsun.” demiş kavak. “Niçin?” diye sormuş sarmaşık. Kavak haddini bildiren sözünü söylemiş sarmaşığa: “Benim on yılda geldiğim yere sen iki ayda gelmeye çalıştığın için.”
Yapmak istedigin , aradıgın bulamadıgın her özellik için github üstünden C4US src bak kanka tüm sorularının cevabını bulursun

c4us source ü çok karışık. mesela harita arka plan olayını nasıl getiriyor anlayamıyorum. çoğu şeyde öyle proje çok büyük çünkü.

attr.atr bunu arastir

Bu forumda neden kimse yardım etmek yerine buna bak bunu araştır yapıyor anlam veremiyorum. Altı üstü bir sorum var nasıl bulunur diye anlatmak yerine farklı şeylere yönlendiriyorsunuz. Sorum basit yardımcı olabilecek var ise buyursun ama bu şekilde birşeye yardımcı olmuş olmuyorsunuz bilginiz olsun.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri