Dalları heybet ile göğe uzanan ulu bir çınar ağacının yanında bir sarmaşık filizi boy vermiş. Baharla birlikte sarmaşık filizi kavak ağacının gövdesine sarılarak yükselmeye başlamış. Yağmurun ve güneşin etkisiyle hızla büyümüş ve neredeyse kavak ağacının boyuna yetişmiş. Bir gün kavak ağacına sormuş sarmaşık: “Sen kaç ayda bu hâle geldin?” Kavak: “On yılda.” demiş. Kibirle yapraklarını sallayıp gülmüş sarmaşık ve “On yılda mı? Ben neredeyse iki ayda seninle aynı boya geldim bak!” demiş. Kavak: “Doğru, haklısın.” demiş ve başka bir şey dememiş. Derken günler günleri kovalamış ve yazın sıcak günleri yerini sonbaharın serin havalarına bırakmış. Sonbaharın ilk rüzgârları ile sarmaşığın nazenin yaprakları savrulurken üşümeye başlamış. Sonra yavaş yavaş büzülüp aşağı doğru inmiş sarmaşık. Endişe ile kavağa sormuş: “Bana neler oluyor ağaç?” “Ölüyorsun.” demiş kavak. “Niçin?” diye sormuş sarmaşık. Kavak haddini bildiren sözünü söylemiş sarmaşığa: “Benim on yılda geldiğim yere sen iki ayda gelmeye çalıştığın için.”Bu forumda neden kimse yardım etmek yerine buna bak bunu araştır yapıyor anlam veremiyorum. Altı üstü bir sorum var nasıl bulunur diye anlatmak yerine farklı şeylere yönlendiriyorsunuz. Sorum basit yardımcı olabilecek var ise buyursun ama bu şekilde birşeye yardımcı olmuş olmuyorsunuz bilginiz
İşte tamda bu yüzden yardım amacı ile değilde ben 10 yılda geldim ne yardım edeceğim diyip sen araştır diyorsun. bende diyorum ki sana bu yardım etmek değil. bana bunu araştır demen benim bir işime yaramıyor araştırıp bulamadığım için forumda bunu soruyorum. bu kadar uzun bir hikaye yazmak yerine 3-5 cümle ile benim aradığım cevaba yardımcı olmak üzere bir cevap yazabilirdin. ama belli ki sende bu forumdaki kendi egosunu herkesten üstte gören birisin. teşekkür ederim kardeşim.
Hemen cevaplayayım ornek olarak RELIEF draqon vb bırcok kısıyı 3 4 sene darlayan bırı olarak soyleyebılırım kımse bana tam kod vermedı sadece gıdecegım yolu gosterdı kımse senın veya benım kod amelelıgını yapmak zorunda degıl hıle konusunda buldugun kırıntıları ıyı degerlendırmelısın ben sana ıp ucu verdım aslında kalanı senın elınde tam yazan olursada saygı duyarım ama ben emek vermen gerektıgını dusunuyorum kolay gelsınİşte tamda bu yüzden yardım amacı ile değilde ben 10 yılda geldim ne yardım edeceğim diyip sen araştır diyorsun. bende diyorum ki sana bu yardım etmek değil. bana bunu araştır demen benim bir işime yaramıyor araştırıp bulamadığım için forumda bunu soruyorum. bu kadar uzun bir hikaye yazmak yerine 3-5 cümle ile benim aradığım cevaba yardımcı olmak üzere bir cevap yazabilirdin. ama belli ki sende bu forumdaki kendi egosunu herkesten üstte gören birisin. teşekkür ederim kardeşim.
iyide kardeşim ben yukarıda yazdıklarım arasında tam kod istediğimi söylemedim zaten. kimseden benim için kod yazmasını istemedim kodu zaten ben yazabiliyorum. benim sorum harita ile ilgili verileri nereden nasıl çekmeliyim. mantığını sordum ben. ben bu işi keyif için yapıyorum zaten. sadece senin yaptığın şeyin yardım olmadığını belirttim. araştır dediğin konu internette zaten olsa buraya yazmam. ama bana sorarsan senin düşüncen yanlış. bana kimse yardım etmedi bende kimseye yardım etmem gibi bir düşüncen var sanırım. öncelikle yardım edip etmemeye karar vermelisin. yardım etmeyeceksende ben biliyorum 10 yılımı verdim sizde 10 yılınızı verin öğrenin diye söylemeninde tamamen egondan kaynaklandığını düşünüyorum. yinede teşekkür ederim.
> Haritalar hakkında : Oyun klasörü içinde mutlaka vardır ( ama ben şifreli yapıyı çözemedim ) . Eski , yeni hile klasörlerinin içinde veya forumlarda haritalar bulunabiliyor . Oyunun içindeki adreslerde bulunduğun map ismi yazıyor senin de belirttiğin gibi ( metin2_map_a1 ) tarzında . İsimler string olduğu için sorun yaşıyorsan bu haritaların index numarasıda yazıyor. Oradan eşleştirme yapman gerekir.
> Oyuna giriş işlemleri hakkında hiç çalışma yapmadım ama bir fikrim var.
> Oyunun python bağlantılarını dump eden programlar var. ( dragodump gibi) . O fonksiyonlar çok iyi ipucu veriyor . Python tarafında direk kullanabiliyorsun galiba hiç bilmediğim için kesin söyleyemem . C++ tarafında orada yazan offsetleri direk kullanamıyorsun ama onları takip edip C++ adreslerine ulaşıyorsun .
> Arkadaşımızın dediği C4US kodları çok faydalı ve yol gösterici oluyor . Ben açıkçası gördüğüm bulduğum tüm kodları yapay zekaya veriyorum yararlanabileceğim birşey var mı diye soruyorum.
> Oyuna giriş işlemleri hakkında hiç çalışma yapmadım ama bir fikrim var.
> Oyunun python bağlantılarını dump eden programlar var. ( dragodump gibi) . O fonksiyonlar çok iyi ipucu veriyor . Python tarafında direk kullanabiliyorsun galiba hiç bilmediğim için kesin söyleyemem . C++ tarafında orada yazan offsetleri direk kullanamıyorsun ama onları takip edip C++ adreslerine ulaşıyorsun .
> Arkadaşımızın dediği C4US kodları çok faydalı ve yol gösterici oluyor . Ben açıkçası gördüğüm bulduğum tüm kodları yapay zekaya veriyorum yararlanabileceğim birşey var mı diye soruyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)