Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

buyukweb sizce nasıl arkadaşlar ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fireds11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

:) Buyukweb Yalakası Suraya Buyukwepden Calısma Yapmıs 10 kisi cagir 9 u şikayetci Şikayet Konusu Acsam yok bizim sozleşmemiz boyle yok oyle ayarlarına devam ederler ben yaşadıgımı konusurum gerisi beni alakadar etmez ister inan ister inanma yalakaaaa !

Bende Büyükweb ile çalıştım bi sıkıntım yoktu

Bende Büyükweb ile çalıştım bi sıkıntım yoktu

Dedigim Gibi Ben ne yaşadıysam onu anlatırım ilk baştaki dolandırıldııgım taknık gi anlatayım :D Otopack Hediyedir Lafta Ahah cok şakacılar dimi otopack hediye oooo süper serveri teslim aldın bi baktın a aaaaa anaaa la olm bunda adamın reklamları varla la bunu nasıl kaldırıcam Allah Allah bi ticket atıyım bakıyım attım ticeketi ne desinler la otopack 20 tl miş ahaha anaa ne ka gomiik ne kaa hadi hepiniz yol alın kaybolun

Dedigim Gibi Ben ne yaşadıysam onu anlatırım ilk baştaki dolandırıldııgım taknık gi anlatayım :D Otopack Hediyedir Lafta Ahah cok şakacılar dimi otopack hediye oooo süper serveri teslim aldın bi baktın a aaaaa anaaa la olm bunda adamın reklamları varla la bunu nasıl kaldırıcam Allah Allah bi ticket atıyım bakıyım attım ticeketi ne desinler la otopack 20 tl miş ahaha anaa ne ka gomiik ne kaa hadi hepiniz yol alın kaybolun

Terbiyesizlik yapma.

Sitede bulunan tanıtım da oto packte reklam var zaten. Bu senin kendi hatan bizi bağlamaz bir daha konularım altına yorum yapma haklı olduğun kısma kadar sesimi çıkarmadım şimdi yalan söylüyorsun zaten biz reklamsız veriyoruz demedik tanıtım da da reklamlı vardı !

Bir daha böyle yalan söylersen seninle burada değil savcılıkta uğraşırım daha önce burada vardı senin gibileri onlara yaptığım gibi.

Tanıtım da da vardı !

http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...5778-buyukwebcom-12-adet-files-ve-dahasi.html

Bu tanıtım da da olduuğ gibi son düzenleme tarihi altta yazar bak ne zaman !

Son düzenleme:
Terbiyesizlik yapma.

Sitede bulunan tanıtım da oto packte reklam var zaten. Bu senin kendi hatan bizi bağlamaz bir daha konularım altına yorum yapma haklı olduğun kısma kadar sesimi çıkarmadım şimdi yalan söylüyorsun zaten biz reklamsız veriyoruz demedik tanıtım da da reklamlı vardı !

Bir daha böyle yalan söylersen seninle burada değil savcılıkta uğraşırım daha önce burada vardı senin gibileri onlara yaptığım gibi.

Tanıtım da da vardı !

http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...5778-buyukwebcom-12-adet-files-ve-dahasi.html

Bu tanıtım da da olduuğ gibi son düzenleme tarihi altta yazar bak ne zaman !

vah vah ben serveri satın aldıgımda resimde buluyordu tanıtımlar ben onlara ait fotoraf oldugu ıcın boyle ustune yazı yazılmıs sanıyodum ben server aldıgımda hic bir bilgi yoktu ve hatırlarsanız .com ile birlikte canlı destekde 55tl yani 60 tl yatırcamı soyledınız ve bnde 60 tl yatırdım yok .com domain icin paket alacaksın 20 tl bizde .com sadece 20 tl dedıler sonra gıttı bıde hakıklı gıbı bızım hatamız ozamn bide 5 tl daha yoolayın dedınız yusuz gibi bende mallık " ss almadım simdi cevap yazmamınızı diliyorum !!!

vah vah ben serveri satın aldıgımda resimde buluyordu tanıtımlar ben onlara ait fotoraf oldugu ıcın boyle ustune yazı yazılmıs sanıyodum ben server aldıgımda hic bir bilgi yoktu ve hatırlarsanız .com ile birlikte canlı destekde 55tl yani 60 tl yatırcamı soyledınız ve bnde 60 tl yatırdım yok .com domain icin paket alacaksın 20 tl bizde .com sadece 20 tl dedıler sonra gıttı bıde hakıklı gıbı bızım hatamız ozamn bide 5 tl daha yoolayın dedınız yusuz gibi bende mallık " ss almadım simdi cevap yazmamınızı diliyorum !!!

Yüzsüzlük yapan sensin kendin öyle sanmışsan bu senin hatandır biz orada olduğu gibi verdik şuan da da olduğu gibi veriyoruz. Eksik ödeme yaparsan da bu sana aittir bankanın kestiği ücret hesap numaraları sayfamız da yazıyor ve onlar size ait eksik öderseniz hizmeti alamazsınız yüzsüzlük sizin eksik ödeme yapıp bunu istemeniz bizim değil.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri