- Konular
- 24
- Online süresi
- 12h 41m
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 71
- MmoLira
- 74
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Reklam Yapmak Gibi Olmasın Ama Açmış Olduğum Ankete Bakarak Firma Seçiminde Bulunabilirsiniz.önerebileciğin bir hosting varmı ?
- Konular
- 71
- Online süresi
- 8h 31m
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 100
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 0
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 72
- Online süresi
- 7h 39m
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 330
- DevLira
- 0
Hayır buyukweb kadar kötü bir bilişim görmeidm yemin ederim kimsenin dediğine bakmayın buyukwebin filesleri gösterdikleri gibi değil alma kesinlikle önerebileceğim bilişim renklihost
- Konular
- 187
- Online süresi
- 10h 5m
- Reaksiyon Skoru
- 82
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 151
- MmoLira
- 161
- DevLira
- 0
Herkez Birşey Yazmış;
Netmarlis Ve Assa Filesleri Çoğu Kişi tarafından Seviliyor Tercih ediliyor ordan alabilirsiniz yok bana üst düzey makine gerek diyorsanız dolunay ile çetinbilişim idealdir.
Not; Kimseyi Kötülemiyorum Netmarlisde Assa'da Dolunayda Çetinde Sağlam Firmalardır.
Büyükweb'den İlk serverimi Oradan Almış'tım 2013 Yılında Gayet'de İlgililer Ama filesleri Lycanlı Sanırım Büyükweb sağlamdır Ama Filesileri Hakkında bilgim yok
Netmarlis Ve Assa Filesleri Çoğu Kişi tarafından Seviliyor Tercih ediliyor ordan alabilirsiniz yok bana üst düzey makine gerek diyorsanız dolunay ile çetinbilişim idealdir.
Not; Kimseyi Kötülemiyorum Netmarlisde Assa'da Dolunayda Çetinde Sağlam Firmalardır.
Büyükweb'den İlk serverimi Oradan Almış'tım 2013 Yılında Gayet'de İlgililer Ama filesleri Lycanlı Sanırım Büyükweb sağlamdır Ama Filesileri Hakkında bilgim yok
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)